123

Мърльо

преди 9 месеца

Голяма беднотия еййй.Така и не разбрахте че всичките неща които влизат у нас ни разболяват.

122

Бойкот на Хляба

преди 9 месеца

Аз няма да купувам скaпан сух хляб за 2.50лв повече. Бойкот, докато не паднат цените!

121

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък не разбирам защо при толкова субсидии ядем толкова скъп хляб. Зърнарите са една шепа хора, а се опитват да изнудват 7,5 милиона потребители.

120

Анонимен

преди 9 месеца

Орбан: ЕС измами страните, граничещи с Украйна, гладните африкански дечица не видяха и килограм от нейното зърно

119

Анонимен

преди 9 месеца

Аз понеже съм внимавал в часовете по история хляб не ям. Наблягам на пастите и то на скъпите! И знам, че времето на революциите заради някакъв си хляб е останало безвъзвратно в минало. Ще потърся утре къде има залежали яйца, взимам две кори и ще посрещна с тях алчните зърнари! Пък после да си чистят трактори!

118

КуКу Шева

преди 9 месеца

Сега потърсих снимка на тази кукушева в Гугъл. Като се отвориха резултатите, на момента разбрах защо не сте и качили тук снимка.

117

Макенцето

преди 9 месеца

По важното е да бъде здравословен.

116

Ком Боп ядели

преди 9 месеца

Национализирай зърнопроизводството, ДЕНКОВ!

115

Сух Лебец

преди 9 месеца

Проблема на зърнарите е, че ако дойдат украинците на пазара, хляба ще падне под 1.30, и няма да могат да си продават скапания сух хляб за 2.30лв.

114

Елементарно

преди 9 месеца

Тъпитe зърнари, ако са ги изместили от сектора с достъпния хляб, да се пренасочат в сегмент скъпи пшеничени продукти. Да продават спагети и лазаня, хем ще изкарват повече пари, хем ще увеличат парите от внос в икономиката. Но не може! По-лесно им е държавата да им помагала.

113

Анонимен

преди 9 месеца

"Ако в България е влизала пшеница по време на транспортната сделка, тя е използвана единствено и само за производство на фуражи."----------------На ваше място бих отишъл да интервюирам Асенчо и да го питам за селскостопански животни ли ни има, че иска да сваля цената на хляба с това.

112

хе хе хе

преди 9 месеца

Виждам, че и зърнарите са станали русофили. Ако вярвам на тролейбусите на Посолство, в България 95% от хората са русофили, понеже не са съгласни с изцепките на продажното правителство. То може и верен да стане този процент скоро, ако глу пендерите атлантици продължават както до сега:)

111

Анонимен

преди 9 месеца

До Да бе да Ми кой те е спрял. Няма забрана за българското зърно. Купувай си колкото искаш.

110

Анонимен

преди 9 месеца

Яжте чорката зърнари. Народа иска ниски цени.

109

Мая

преди 9 месеца

Не случайно сме водеща държава по смъртност от рак.

108

Зърнар

преди 9 месеца

Искаме да има скъп хляб.

107

Анонимен

преди 9 месеца

МВР да ги изрине тези ***. Който не може да се оправи на отворения пазар - да фалира. Точка.

106

Бански

преди 9 месеца

До ИвановНека да са си такива но поне да не ни убиват в алчноста си .

105

Решението на зърнари

преди 9 месеца

До аха - имат право да протестират всички. Но когато правиш шантаж, понеже държавата не ти помага на бизнеса, решението на проблема ти е - да те помете жандармерията с водните оръдия и с палки да те пребият зад ъглите, там където няма камери.

104

Анонимен

преди 9 месеца

Когато зрнарите прдаваха скъпо зърното си и хляба скочи двийно и хората негодува ха, те отговаряха:"Пазарна икономика е, никой не може да ни се меси". Сега когато държавата разреши вноса на украинското зърно и те реват с пълно гърло, защото няма да могат да продават скъпо, ние им отговаряме:"Пазарна икономика е, вие не можете на никой да се месите". Защо сега блокират държавата, защото не играят по тяхната свиркай.