133

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 143 : Нали за да кандидатстват трябва да платят системата и после да чакат държавата да им преведе парите. Повечето лоулайфери не могат да извадят 15 бона, и ще ти донесат от десет кладенеца вода, за да те убедят че това е измама и няма смисъл.

132

Анонимен

преди 9 месеца

С хиперинвертори, преправени на 2 термопомпи топля 320м2 къща. В най-студените дни отоплението ми струва около 200лв.. Дали ме грее дали ще стане 300 или 500 или 1000?! Дребни пари за кадърен и образован човек.

131

Анонимен

преди 9 месеца

Защо трябва да се компенсират ЕРП-тата,които и без това генерират огромни печалби?

130

по добре

преди 9 месеца

да внасяме евтин ток , отколкото да се захранваме със скъп собствен ток . повечето пъти. като вдигат цените пишат глупости 5 месеца по рано . Щом пишат 40 процента , значи 300.

129

Чичо

преди 9 месеца

Още през март 2023г. Писах че се подготвя почти двойно увеличение на цената на тока на както и тук все се коментират коментари а не важната тема. Еми ще си го плащаме защото това не е като да се протестира за защита на украински бежнци, правата на ресторантьори и още маловажни теми за нормалното съществуване на хората в България

128

Анонимен

преди 9 месеца

А заплатите с колко?

127

Аман

преди 9 месеца

Ако и акъла на политиците скочи с 40 % няма да е зле !!!!

126

Анонимен

преди 9 месеца

Виждам няколко човека пишат за фотоволтаици. Недейте да спите, а кандидатствайте! Община Бургас направи прекрасна кампания, например. Информирайте се. По-долу е написано какво може една подобна централа. Да отопли огромна къща и да зареди електромобил.

125

Сглобка

преди 9 месеца

Аааа трябва поне с 400% ...държавата няма пари ! Докато България не се равни на Сомалия....нещата не са добре !

124

Анонимен

преди 9 месеца

Айде пак лоулайфърите нападат ИТ-тата. Разберете, бачкери, в ИТ сектора е РАЙ. Работим по 4 дни седмично по 2-3 часа таван.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Ааааа ,няма такова нещо .Преди няколко дни премиерът Денкоффф каза ,че тока няма да поскъпва :)))))

122

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 137 : щото к'во? Мислиш си че ще ме уплашиш ли нещо? Не си страшен, смешен си. Изпадаш в истерия от факта че има хора, които са по-добре от теб. Това те дразни яко, нали?

121

Анонимен

преди 9 месеца

Абе що не вземеш да си представяш нещо по- хубаво- че си Наполеон примерно, и д а не ни занимаваш тука,аа?

120

Анонимен

преди 9 месеца

ти ако си айти, ще бачкаш днес 12 часса , ще ти изтичат очите и изобщо няма да си в чата тук! айде някъде другаде се праи на интересен!

119

Евроатлантик

преди 9 месеца

133 много си страшен нещо а

118

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 134 : нещо изнервен ми изглеждаш? Може би ти трябва да пиеш хапчета?

117

Анонимен

преди 9 месеца

До 131 : Всъщност наистина съм ИТ :) Ама не взимам 6к. Доста повече.

116

ДО 126

преди 9 месеца

АБЕ КВО СЕ ПРАИШ НА ИНТЕРЕСЕН? ДАЛИ ТИ... АЙДЕ ТАРИКАТ... ПИЙ АПЧЕТАТА В ПАНЕЛКАТА, ДА ПРЕСТАНЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВЯШ... КАТО ОНЯ "АЙТИ", ДЕТО СИ ПРЕДСТАВЯ,Ч Е ВЗИМА 6К... МОЖЕ ДА СИ ЕДИН И СЪЩИ ДА СИ ОТ РЕДАКЦИЯТА ВСЪЩНОСТ И ДА СРЪЧКВАШ З АТРАФИК! НЕ СМЕ ТОЛКОЗ БАЛАМИ!

115

до 117

преди 9 месеца

Така съм съгласен. Ще ви дадат 15к, сигурно виждате колко са кандидатствали.... Няма да успеят да раздадат предвидените пари, няма желаещи... а защо няма желаещи - би следвало да се анализират причините! Вероятно заради необходимостта да финансираш цялата централа и после да ти върнат 70%, вероятно и заради това, че не ти разрешават да продаваш излишъка (той просто си "изгаря", през деня като няма потребление). Вероятно заради това, че сметката с батерии не излиза (0.30лв./kwh струва).

114

Евроатлантик

преди 9 месеца

До проруския *** много ясно че съм за Нидерландия ако играе с националния.Не подкрепям лузъри като теб.