94

Анонимен

преди 9 месеца

До: Антирекорд 2022г - произведени 9.3 милиона автомобили, най-ниското ниво, както през 1993 ... Отговор: ЕС тепърва влизат в криза... породена от нехватка на ресурси... не правят вече коли щото няма чипове.. енергията е скъпа защото няма ресурси... зелената енергия е необходимост породена от нехватка та на ресурс...

93

Анонимен

преди 9 месеца

Зелената идея ще фалира ЕС. Няма как да се осъществи без да измръзнат хората. Автомобилите няма как от 2035 година да се преустановят продажбите в ЕС на нови автомобили с дизелови или бензинови двигатели. Не е възможно технически да се подготви инфраструктурата.

92

Анонимен

преди 9 месеца

В немски медии плачат, че в Китай в пореден закон забранявали облекло, което "обижда традиционните китайски ценности", например мъж с поличка, мъж с обеци, накити...., татуировки при учители.... ах, ах, какви европейски ценности!

91

Анонимен

преди 9 месеца

Анисия, какво значи "двуцифрена подкрепа"? 11 или 99%? Или няма да е политкоретно да напишеш колко народ откровено мрази идиотщините на меките китки?

90

Анонимен

преди 9 месеца

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бягаме на запад.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Пробвай, преди да пишеш едни и същи диввотии непрекъснато. - Аз ше пробвам, пробвай ти. Аз в оная мизерия и диктатура работа нямам. Отиваш подаваш си документи при Мутрофанова и търсят кави ли не хора. Ама що никой не иска дори и да пробва? А нали са ви братушки? Та що никой дори и не пробва да отиде в Мордор, как един куп отидоха да работят дори и в Австралия? Е поне един плах опит, верно измъчен ама поне опит за оправдание.

88

Анонимен

преди 9 месеца

България е едно нищо, изцяло зависима от ЕС. И никой не иска подлите българи в никакви съюзи.

87

До 90

преди 9 месеца

Ами комунистите са го измислили - колективизация в "името на народа". Народа = партията, а партията = партийните членове. Ставаш партиен член и всичко е твое.

86

Анонимен

преди 9 месеца

През последните 34 години животът на българите беше лош. А през следващите 30 ще бъде ужасен.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Разпадне ли се ЕС Германия, Франция, Италия и САЩ си отиват!

84

Анонимен

преди 9 месеца

"Пред разпад ли е ЕС?"======Дай боже.

83

Анонимен

преди 9 месеца

Русия е страната, където се зачитат традиционните ценности, където се помни историята и се пази връзката между поколенията. Където чувствата между мъжа и жената са искрени и взаимни, където в семейството има майка и баща.

82

Анонимен

преди 9 месеца

"аутсайдер...спечели" Осъзнавате ли какво публикувате?

81

Анонимен

преди 9 месеца

Требе от некаде да ни дойдат много пари да имаме много пари да живееме добре,

80

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия по ред причини безопасността е на достатъчно високо ниво в сравнение с много места по света включително и Запада, не се очакват нито енергийни, нито икономически, нито продоволствени кризи.

79

Анонимен

преди 9 месеца

Абе навсякъде е добре, ако имаш пари. Руските и китайски олигарси си живеят в пъти по-добре от западните бачкатори. Ким Чен Ун е сред най-богатите хора на планетата, че и ядрени ракети си има. Къв Мъск, къв Безос?? :)))

78

Иван Анисий :

преди 9 месеца

Колко много злоба, ярост,ненавист,страх и истерия лъхат от ГнYсната пр0паганда на блумбшмрЪк... Народите се събудиха и ще изритат неоглобали3тфашагите от управлението!

77

Анонимен

преди 9 месеца

Синът на Башар Асад получи магистърска степен по математика от Московския държавен - ами щото дори и вече децата на диктатурата не ги пускат на запад. Прасчо що не завърши Московския нъл са си братски народи? Що у прогнилата Европа завърши?

76

каршеринг

преди 9 месеца

Колата ще струва по няколко стотин хиляди. Лични коли ще имат само от елита. Ще има по 10 коли на цялата кооперация и всеки ще си записва час да ползва кола.

75

444

преди 9 месеца

До Анонимен 72. Не е зле да коментираш основното образование в България , щото едва ли си стъпвал в западен или какъвто и да е университет. А за пеерасите и Русия - Москва е града с най много гей клубове в света. Питай мъжкаря Филип Киркоров