60

Анонимен

преди 9 месеца

ЕС е пред Разпад! А в Русия нещата са си същите! Какво прави впечатление напоследък ли? Ами че вече при големи сделки,не се ползва Щатски " долар"!-:)) И кой Губи ли? Не е трудно да се сетим!-:)))

59

Анонимен

преди 9 месеца

Натовсите джендери оцапаха гащите кагато разбраха, че Северна Корея може да изпрати оръжие на Русия и 300 хил супер обучени боици. Хахахахаха!!!

58

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна мобилизират ограничено годни и психическо болни. От 01.09.2023 г. тече масова мобилизация, всичко наред по 150 хил на месец. Това са укази на Зеления смукач. Защо нито дума не казвате затова?

57

а омочаните

преди 9 месеца

Няма ли акция на омочаните, какво е последното омочване?

56

SS

преди 9 месеца

Който има семейство да си го гледа и да се грижи за него ,и каквото дойде .И се молете ядрена война да не стане .Че милиони ще умрат.И други от незнание как да оцеляват.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Германците ги крепи авто индустрията . През последните години обаче правят откровенно некачествени автомобили и хората взеха да си купуват корейски и японски .Народната немска кола , като и видя цената и се плаша .

54

Анонимен

преди 9 месеца

В Русия отдавна вече няма олигарси - олигархията е власт на парите. Има милиардери, хора с много пари, но те нямат абсолютно никаква политическа власт. Това е точно обратното на онова, което виждаме в Украйна и в САЩ, ЕС и най вече в страни от Третия свят като България, където хората с много пари управляват държавата. Освен това, каквото и да мислят милиардерите за Путин, за тях е много изгодно с бизнеса си да участват във възстановяването на градове като Мариупол и другите нови територии на Русия.

53

Анонимен

преди 9 месеца

И каква стана тя, Америка си постигна целите. Докога пуделите в Брюксел ще се хващат на въдицата на краварите, няма ли там хора с гънки в главата, те сами потапят ЕС. До кога ще се търпят тези хора. Защо тъпчем Европа с ненужни бежанци и то по волята на САЩ, ами да ги вземат те. Пак Америка и Англия натискат за подкрепа с всичко за Украйна, а това че Европа потъва не им пука. Нашето земеделие и животновъдство се унищожи за да имат нови пазари капиталистите и сега България не може да се изхранва.

52

Анонимен

преди 9 месеца

Аз имам 3 панелки....

51

Анонимен

преди 9 месеца

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и чакахме по 20 години за лада.

50

Христо Христов

преди 9 месеца

германия си е виновна и заслужава да изчезне.

49

Анонимен

преди 9 месеца

Европа е малък полуостров ограден от Атлантическия океан и Африка, тоест географски Европа е една окрайна на Русия и на Африка, при това не е самодостатъчна, без инструментариум за икономически ръст, без самодостатъчност, една окрайна където бушува гражданса война в Украйна която лесно може да се пренесе в окрайната.

48

Анонимен

преди 9 месеца

Западния модел се провали! Да се въведе путиновия! 100 олигарха и 150 милиона мизерстващи!

47

Анонимен

преди 9 месеца

При нас всичко е наред .Един панелен апртамент например е поне 100 000 евро

46

Анонимен

преди 9 месеца

Западът е закрит проект. Механизмите които осигуряваха висок жизнен стандарт и икономически разцвет вече не функционират. Западът цикли де6илно на стария неработещ модел и постепенно си заминава.

45

Христо Христов

преди 9 месеца

Фалшивата немска индустрия получава милиардни субсидии, за да съществува.

44

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Германия не е виновна.Само.и единствено Украйна в тази която ни дърпа на долу и умните глави който решиха да и помагат с пари

43

Анонимен

преди 9 месеца

До "Най-голямата икономика в региона (Европа) е Русия, не Германия." - Копейките не спират с Tъпизмите обаче :DDD всеки следващ е с все по-голямо Т

42

Анонимен

преди 9 месеца

Новият хибрид BYD SONG - нощен кошмар за Volkswagen. 20 години Volkswagen беше на първо място по продажби в Китай. 2020 - BYD на 19 място, 2021 - 11 място, 2022 - 2 място, и 2023 BYD e на първо място. Е, няма масаж на седалките, но е по-добър от Тигуан, а струва колкото Поло.

41

Анонимен

преди 9 месеца

Ако Германия затъне,това означава,че ЕС ще потъне!