86

Анонимен

преди 9 месеца

Ами постройте си като искате, безделници. Не вярвам че искате български, искате европейски и американски паметници.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Иво инджевските глупости не минават пред никой.

84

руски окупанти

преди 9 месеца

Днес много хора, търсейки геополитически аргументи цитират англо-американски бомбардировки над България, като УДОБНО забравят тези на СССР над Добрич от 22 Юни 1941, както и тези над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през Септември същата година. Тъжното е, че властта, която идва след 09.09.1944 г е по-жестока към пилотите, бранили българското небе от снарядите на враговете.

83

MNENIE

преди 9 месеца

Премахването на Паметника на Съветската Армия е проект на ЛБГТ , Америка за България , Плевнелиев и Тагарев - те имат нов Проект за Паметник - Един Мъж е напънал на задна Прашка друг мъж , до тях има две жени - една си е разтворила краката а друга е заровила глава в средата , на преден план стоят две малки деца и гледат .

82

ВъZраждане на СССР

преди 9 месеца

Честит национален празник на всички Българи!

81

руски окупанти

преди 9 месеца

Васил Левски неслучайно предупреждава, че Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби. След залавянето на Левски лично граф Игнатиев настоява пред османските власти Апостолът да бъде съден от специален съд....Целта е ясна обезглавяване на националното ни освободително движение и подчиняването му на целите на имперската дипломация. Граф Игнатиев е искал да бъде сигурен, че Апостолът ще бъде осъден на смърт...

80

Анонимен

преди 9 месеца

И тия същите "искащи" бяха срещу издигането на българският флаг на връх Рожен. Да взема една здрава сопа и ще ви пратя чак в Канада да протестирате, където има канадска комунистическа партия. Да ви бие там конната полиция демократично.

79

руски окупанти

преди 9 месеца

В 1861 г. Георги Раковски издава брошурата си РУСКАТА УБИЙСТВЕНА ПОЛИТИКА ЗА БЪЛГАРИТЕ. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия на Раковски в Белград да бъде разтурена.

78

Анонимен

преди 9 месеца

Защо плюсовете и мунусите не работят

77

нафърфорий

преди 9 месеца

Туй ли ви е цялата агитка на ПП и Киру Т.???? Многу "анемичну", бе, другари евроатлантици, пари ли немате???? Вайй... ами как с толкуз "подкрипа" шъ ходите на местните избори??? -))))))))))

76

Анонимен

преди 9 месеца

Ето ви най-големият успех на руската пропаганда . Да убедиш толкова хора в една слънчева и приятна събота , вместо да излезеш на някъде със семейството - до идеш да защитаваш паметник на окупационна армия избила цвета на нацията и безброй хора за половин век комунизъм след това. ЛУДОСТ

75

Анонимен

преди 9 месеца

10 души не може да искате нищо. Стотици хиляди си искаме Паметника на съветската армия освободителка. Слава на Русия, слава на братския славянски народ.

74

Анонимен

преди 9 месеца

Няма такава държава, бе! Какви български паметници? На какво? Песничка на Славчо има, ама не обръщате внимание. Той също я е забравил, че има. Има една друга "Девет милиона мишлета", ама тя си беше за времето, когато бяхме почти 9 млн. на тази територия.

73

оракул на боб

преди 9 месеца

Всеки паматник е история и само варварите ги рушат.И за националния празник - а бе ква ми е войната Русия - Украйна,че ще искат смяна на националния празник?Фердинанд и Цар Борис III как пък не им е минало и като мисъл дори да го сменят било по време на Първата световна,било по време на Втората световна,когато сме били в противници в лагера на Централните сили и ВСВ в оста Рим- Берлин- Токио?При пряк противник Русия не се искало смяна,сега заради някаква Украйна се иска?Кой е простият?

72

Анонимен

преди 9 месеца

посолството формира племе на предателите което ще бъде противопоставено на българския народ доколко е останал..

71

Анонимен

преди 9 месеца

До 73 Като ти се вижда *** българският народ хващай самолета за Канада и не забравяй да вземеш и Кирчо.Може да се ожените и да имате деца от неопределен пол.

70

Анонимен

преди 9 месеца

Аз съм старшинка и искам пак простотията да властва в България.

69

Анонимен

преди 9 месеца

Поискайте американски паметник. Как американците са ни дали свобода и щастие.

68

Анонимен

преди 9 месеца

Вие искате български, ама простия народ си иска паметник на окупаторите!

67

Анонимен

преди 9 месеца

Мая Галева-Пеевска-Черепова е завършила в Масква "Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта".