359

Анонимен

преди 9 месеца

До Христо Христов 382 : Не си длъжен да ти харесва. Но е факт. Свърши се с господството на работническата класа, и сега са на дъното на социалната хранителна верига. И това ако не е справедливост....

358

Москвич iАлеко

преди 9 месеца

А кога излиза новия Москвич на ток?

357

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с офанзивата на Пригожин?

356

Берлин

преди 9 месеца

Имигрирах тук преди 22 години когато в България беше зле..сега в Германия заприлечва на България от преди 22 години! Кандидатствах за работа в Унгария..

355

До 380

преди 9 месеца

Еми , ти си купи китайското чудо . Аз предпочитам BMW

354

Да помогнем на брату

преди 9 месеца

Трябва да влезем в БРИКС, защото руснаците имат нужда от Българско зеленчукопроизводство, след като Украйна дава неистов отпор да им се краде и окупира територията. Да помогнем на братушките. Хайде на нивата българи! Да изхраним братушките! И да им дадем родопски и средногорски уран, като едно време. А и другото много важно нещо - трябва да си монтираме още поне 10 тръби за газ и да си внасяме бензина само от Русия, другото е грях!

353

Христо Христов

преди 9 месеца

До Анонимен/369 "Не се оплакваха, когато тъпчеха интелигенцията, и я избиваха по лагерите" - да ти таковам "интелигенцията" (Иречек го е казал за нея, ама ще ме изтрият, ако го цитирам.). Пий си хапчетата, че не си добре. ПП.

352

Анонимен

преди 9 месеца

А какво става с контранастъплението?

351

Анонимен

преди 9 месеца

BYD HAN 2023 разбива по всички показатели и технически параметри BMW i5 M60 xDrive, освен това е 25% по евтин. Вече може да се види по улиците в големите европейски градове, започнали са първите продажби.

350

До 375

преди 9 месеца

Кандидатствай онлайна на страницата на 77 бригада за дезинформация на Британската Армия!Те набират в момента!

349

Анонимен

преди 9 месеца

В държавата, произвеждаща единствено и само нископлатени слуги за ЕС, е така. Какво да искаме?! Функционалната неграмотност е плашеща. Стряскаща, ужасяваща. По-пpocта нация от нашата няма. Разбира се, има едни не малко нормални хора с нормални европейски доходи. Те са важните. Бачкаторите не ме вълнуват грам.

348

АЗЛК

преди 9 месеца

Колеги, колко години ще се чака за Лада Самара в БРИКС?

347

Кравар

преди 9 месеца

Тива е напълно невярно . Огромната маст от българите си имат пари и то предостатъчно . То са коли , апартаменти , вили . Висят лятото в Гърция а зимата обикалят Австрия и Италия . Просто българите традиционно са много алчни и колкото и да имат все им е малко . И оплаквания до небесата .

346

Има Сделка

преди 9 месеца

До До 368 - добре, искам да работя за вас. Как да кандидатствам. Аз така или иначе изразявам анти-болшевишки мнения ежедневно, ако ми плащате долари за това - още по-добре за мен!

345

до В ЕС е гадно

преди 9 месеца

Факт. Гадно е, и по-зле ще става. А колкото до Турция, мисля, че ще влезе в БРИКС+ догодина. А влезе ли там, ЕС ще отпадне от приоритетите им. Обективно погледнато, какво произвежда ЕС и от къде идват суровините? Сами си отрязахме клона, а ЕС можеше да е най-великия икономически и военен съюз, искаше се само да не бъде корумпиран и щеше да е факт. А то какво стана, "ала-бала" на най-високо ниво в ЕК? Как мислиш, колко ще просъществуваме още с тоя наклон?

344

Посолството

преди 9 месеца

Тази статия не е синхронизирана със нас!!

343

АЗЛК

преди 9 месеца

Колеги, колко Брикса ще струва новия Москвич?

342

Евроитиоти!

преди 9 месеца

Я кажете сега, какво става със зелената сделка? Промишлеността на ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели?

341

До 368

преди 9 месеца

Може да ти ги пращаме и по ПейПел ако работиш за нас ;)

340

Анонимен

преди 9 месеца

75% работническа класа. Пролетариата, както сами се наричат. Не се оплакваха, когато тъпчеха интелигенцията, и я избиваха по лагерите, а сега реват, че не можели да свързват двата края. Има справедливост на тоя свят! Най-добре да си мълчат, и да помислят малко да се образоват, защото в новият свят място за бачкатори няма.