101

До :)

преди 1 година

Ква политическа атака срещу тоя анинимник, ай стига търсили под вола теле, правителството ви е толко зле, че не трябва да прави никакъв заговор, вие ПП ДБ са в калта до шия, само си вижте кандидата за кмет на София...

100

:)

преди 1 година

До Дъно 104 Или ги издига, като москов ли беше московски ли

99

:)

преди 1 година

С просто око се вижда, че това е политическа атака от типа "да направим от мухата слон". Няма коментари под статията, че Спешната кара близките да си носят болния до линейката. Обикновените хора се вълнувате повече от този случай :)

98

Асан

преди 1 година

Щом емин строителен работник е сьветник на тагаренко защо аз с средно образование да не бьда премиер - и емин не разбира нищо като мен от отбрана

97

Дъно

преди 1 година

Медицинският персонал и без това са претоварени, а сега шестима от тях отделят от времето за лекуване на пациенти за да пишат обяснения и то на кого - на украинския Тагаренко. ДБ за пореден път показа що за стока са, щом след тези обяснения не ликвидираха Емин, който е едно нищо. Бойко за такива изцепки на момента уволнява и изключва от партията министри.

96

:)

преди 1 година

До До :) Той изобщо не ме интересува. Нека го съдят! Хем ще разберем какво точно се е случило. Но вие изтърпяхте доста по-големи и.д.и.от.щ.и.ни, та да се правите сега на чувствителни :)

95

Гунчо

преди 1 година

До Анонимен Ама той е демократ евроатлантик ДБ

94

.....

преди 1 година

Какъв съветник може да е това момче,след като не е ходил казарма.Какво разбира той от армии,порядки,военни действия и т.н.Нито клетва е давал пред знаме,нито нищо.А иначе се развилнял в ,, Пирогов" да му обръщат внимание,видите ли аз съм...еди кой си!

93

До :)

преди 1 година

Ей умнокрасивите сте готови на всички, само да оправдаете вашия човек, а той поредния *** облечен с власт (да не се обиждат хората родени на село), нито има образованието за длъжността, нито качествата, ама нали е наш човек

92

:)

преди 1 година

Много сте информирани всички от медиите, а как се прибра с телохранителите си насипно от Дубай дебелян и колко лекари са били отклонени приоритетно да ги събират даже не разбрахте. Лесно манипулируеми сте.

91

Гунчо

преди 1 година

От свинята мас и от *** власт,как се взима? За един приятел питам

90

Христо Христов

преди 1 година

Шефът на Пирогов е комунист! Уволнение за лекарите! 90% у нас гласуват за евроатлантическите ценности на Емин!

89

Анонимен

преди 1 година

Ехх бай Тодоре, ако бяхте извършили възродителния процес като хората, тоя примаm сега щеше да продава краставици на пазара в Одрин. Само тричане за тия самозабравилите се дерибеи!!

88

ПП

преди 1 година

Достойна постъпка на мед. сестра! Тоз туркал си е повярвал страшно много. Да го уволнят!

87

Гьотверян баба

преди 1 година

Мустафа земай си еминиите и гит на тутуна! Сикиджам .!.

86

Росен

преди 1 година

Бог да пази България от войни, защото с такъв министър на отбраната и такъв съветник, който ще го съветва за войната ... !!!!!

85

НАТО

преди 1 година

Магарев да прати Еминчо в Украйна на обучение за добри обноски. Същият министър да разкрие дежурни кабинети за обслужване на неговите подчинени с предимство във ВМА!

84

:)

преди 1 година

До Анонимен 90 Мислите ли, че баце е чакал :) Не забравяйте, че с приоритет спасяваха Митьо Очите и оставиха спшното в Бургас без кръв за други пациенти.

83

:)

преди 1 година

До Анонимен 86 Всички служители правят каквото им каже началникът, че той със сигурност ще ги уволни.

82

:)

преди 1 година

Самият факт, че мед.сестра е излязла да му обяснява, означава, че са знаели кой е и нарочно са го изнервили. След като са имали такъв тежък случай, изобщо на никого нищо нямаше да обясняват. Но аз се съмнявам, че спешният случай е бил в същия момент. Лъжат ни нещо.