294

Анонимен

преди 1 година

Пълни г лупости! Това може да е общата бройка на убити, ранени и трайно инвалидизирани. Но щом укропитеците казват верваме им...а нещо ще кажат ли за техните загуби и подготовката за масова мобилизация на всички мъже, защото тяхната армия е тотално пред унищожение?

293

Анонимен

преди 1 година

Мене ме вълнува защо виси на нашия бюджет и взима социална пенсия този така уважаван на запад пенсионер.

292

До 320

преди 1 година

Този е пенсионер: работил, с три пенсии - хич не го мисли по колко време кисне из форума, а помисли за себе си и ако не си пенсия, защо висиш тук и не само в този форум. Явно си много зле. Освен това математиката не е най-силната ти страна. Вече ти го казаха!

291

Анонимен

преди 1 година

А социална пенсия от 175 лева за такива богати граждани на САЩ е грехота да се дават.Дари я на по беден български пенсионер.

290

Анонимен

преди 1 година

И за непълен стаж ти дават такава пенсия, не ми се рови да чета законите каква смешка си ти, защото за 15 години пенсията е социална или си с Даун ТЕЛК.

289

Анонимен

преди 1 година

Всичко народно натрупано богатство беше изпокрадено и плячкосано по време на така любимата ви американска демокрация.

288

Covid_22

преди 1 година

Миналата година общо загубите бяха по големи, отколкото сега. Нещо аритметиката не се получава 2+2 = колкото искам.

287

Военната служба

преди 1 година

по мое време се признаваше за стаж. Напуснал съм БГ преди 33 години и съм се пенсионирал на 66. Ти имаш ли успешно завършен 8 клас, щото даскалята ти по математика май са отсъствали. Дай още някоя математическа секвенция, че днес съм в настроение, благодарение на тебе и още няколко тролейбуси.

286

До Чичи

преди 1 година

Хубо де, Чичи! Укрите ядат пердах, а руснаците продължават да се окопават и нито инч напред. Що тъй? Много интересни неща пишеш и като ги пишеш, вярваш ли си?

285

до UK пенсията

преди 1 година

Стажът ти в България е започнал през соца, когато си нямал 16 години, така ли? Защото има едни 2 години военна служба, нали се сещаш. Браво, бачкаторе! Странно е обаче, че българската ти пенсия за 15 години стаж е 900 лева. Другото странно е, че на 66+ години, с три пенсии, по цял ден пишеш глупости тук. Не си губи времето, недей да губиш и нашето. Айде, чао.

284

Анонимен

преди 1 година

Абе уж руснаците загиват, а киевската община гласува миналата седмица парцели за нови военни гробища. Кого лъжете бе алоу??? Вижте снимките от спътниците и онлайн некролозите от семействата на изтрепаните фашисти. Слава на руснаците, че трепят цял век фашисрите. Тея тука дето пишат глупости са от ципсо или цупипсо... Украински дежурни платени фашисти.

283

Анонимен

преди 1 година

Е как нямате ли тотален комфорт в медиите, не спряхте ли руските телевизии с директива на ЦК на ЕСЕС и пак плачете.

282

славянин

преди 1 година

Не знам дали само на мен ми прави впечатление колко са озлобени онези пишещите със многото атлантически гражданства и с недостижимите си атлантически заплати и пенсии? А според мен те би трябвало да са на седмото небе от "щастливия" си живот!

281

Анонимен

преди 1 година

Както е казал Бисмарк>Най-много се лъже преди избори,след лов и по време на война>

280

Анонимен

преди 1 година

Браво! А като ялзат в Москва ... малиииии...

279

Анонимен

преди 1 година

Ми харчи си ги със здраве, набутали са се с тебе и сащ и Ко беше, но нямаш години в България за българска пенсия.

278

славянин

преди 1 година

За "щастливия" и "хармоничен" живот по атлантическите земи най-лесно може да се съди по убийството от някой полицай на някой правоверен, кафяв или черен "специалист"! След подобна акция поне един месец останалите правоверни, кафяви и черни "специалисти" дивеят, трошат, палят и рушат всички около себе си! Затова и тамошните полицаи много внимават да не навредят на местните "специалисти"!

277

Анонимен

преди 1 година

Много хора тука следят какво става в Русия, която искали да забравят на всяка цена.Не се притеснявайте, Русия научи най важния си урок.Няма да анексира икономически пустини.

276

Анонимен

преди 1 година

Важното, е че са минали 260 хил. Нещо подобно става и с руските пенсионери.Последните 2 г. те "катастрофално" намаляват. Явно има солидарност между тях!

275

Чичи

преди 1 година

Южна Украйна освободихте ли? Явно като няма резултати на бойното поле,започваме свободните съчинения. За да има подобни статии, значи укрите ядат голям пердах на фронта. То и Зеления си го признава . Няма самальоти, вика, няма сапьори, затова ни бият и никаква офанзива нема. А си е чиста "дефанзива " Хахаха.... Е та нали онзи ден бяха заобиколили минните полета, Боже, Боже, колко мъка, Боже. Слава Русия!