137

Анонимен

преди 1 година

Като се има предвид как лъжат кремълските злодеи заедно с дъртото джyдже, значи Пригожин е по-жив и здрав отвсякога. Всеки на неговото място има възможност да инсценира "убийството" си и да се оттегли. Всичко е договорено с дребния рептил в Кремъл (ако изобщо е жив, а не е някой двойник).

136

Анонимен

преди 1 година

Путин е пътник, Путин е политически труп - факт Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече.

135

Анонимен

преди 1 година

Западът ще сапортва Юкрейн до края на всяка цена, каквото и да струва това.

134

Анонимен

преди 1 година

Украинският министър на външните работи Кулеба, говорейки в ООН, 15 минути говори на "даржавна мова", как Украйна страда от агресията на Русия. Имаше обаче и един нюанс. Украинският език (държавната мова) не е официален език на съвета, така че никой не преведе речта на Кулеба. И никой не я разбра. С изключение на представителя на Руската федерация Василий Небензя.

133

Анонимен

преди 1 година

Без грам доказателства и без дори да са се мръднали от домовете си говорят за поръчково убийство. Падението на медии и "експерти" е пълно.

132

Анонимен

преди 1 година

Някой вярва ли на Путин

131

Анонимен

преди 1 година

Прословутото "контранастъпление" доведе до факта, че в Украйна няма достатъчно места в гробищата. Мъжете, хванати от военни комисари на паркинги и магазини чиито среден живот е около 4 чaса докато не бъдат смляни от руснаците, често трябва да бъдат погребани зад оградата на гробищата - като самоубийци.

130

Анонимен

преди 1 година

Руските танкове отиват към Харков

129

Анонимен

преди 1 година

Еййй за два месеца и Путлеряка направо напрай Пироцката на барбекю

128

Анонимен

преди 1 година

Е нали според трагикомедията наречена "британско разузнаване" Путин бил умрял месеци преди началото на войната?

127

АнонимеН

преди 1 година

ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЖИВ НЯМА ДА ОСТАНЕ И ТО В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ ОТ СЕГА ГАРАНТИРАНО! ТОВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ! ФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ПРИКЛЮЧИЛ С ЖИВОТА И ВРЪЩАНЕ ЗА НЕГО НЯМА! АБСОЛЮТНО Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ВЕЧЕ МНЕНИЕТО НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ПУТИНОВАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ БЪДАТ ИЗБИТИ И ТЕ ЗАЕДНО С ФАЛШИВИЯ ПУТИН АКО СЕ НАЛОЖИ! ПРОКЛЕТИИ ПУТИНУ ИЗРОДСКИИ

126

Анонимен

преди 1 година

"Истинската присъда на Путин беше поднесена като експлозия в частен самолет на височина 28 000 фута."...........................Ето на това му се вика тролене. Без разследване, без доказателства, без ни най-малка представа какво точно се е случило, смело се посочва поръчково убийство и стъпвайки на хипотези се създават твъдения представяни за факти.

125

Ван Гелия

преди 1 година

сите ке отидат При Гожин, не знам що е тая алчност за пари и власт

124

Българин

преди 1 година

Че то има ли нещо, за което Путин да не излъга? Хилеха се като зелки, дали ще нападат или няма да нападат,и накрая стовариха 200 хилядна армия! В Империята на Zлото, така си е още от времето на Ленин! Както казваше Виктор Суворов , не е имало случай някой да се е доверил на Кремъл, и да не е бил излъган накрая!

123

ИСТИНСКИ АНАЛИЗ

преди 1 година

Путин е ликвидиран още през 2008 г. Има филм в Ю-туб където с метода на лицевото разпознаване се доказва, че става въпрос за двойници. Русия се управлява от няколко различни групировки с разнородни интереси, а Путин е събирателен образ на двойници. Старо интервю на бившата путинова жена също го доказва. Язък ви и на анализаторите - бля-бля бля.

122

Анонимен

преди 1 година

Данъска са големи защитници на путев.Да ви припомня,че техни проправителствени писания през 2015 г публикуват карта на Макединия с включена пиринска македония и наричат българите окупатори.А кой нарече кирилицата македонска?Май не е баба ми.

121

АнонимеН

преди 1 година

И ДВАМАТА ПУТИНОВЦИ ЩЕ БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ! И ФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТИН И ГЛУПАВИЯ ДВОЙНИК НА ФАЛШИВИЯ ЗЛЕНООК ПУТИН! ПУТИН БЕШЕ СИНЕОК И УМРЯ ОТ РАК ПРЕЗ 2007-*** ГОДИНА ОБЯВЕНО ОТ ЖЕНА МУ ЛЮДМИЛА ПУТИНА

120

ДА ВИ СВЕТНА

преди 1 година

ДА ВИ СВЕТНА ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ ДА ЗНАЕТЕ, ПРЕЗИДЪТНТ ЗЕЛЕНСКИ ИЗРАЗИ УВЕРЕНОСТ, ЧЕ СЕГА ЗАПАДЪТ ЩЕ ДАДАТ ПОВЕЧЕ ОРЪЖИЕ И ПАРИ НА УКРАЙНА, И ПРЕЗ ПРОЛЕТТА, КОГАТО ИЗСЪХНЕ ПОЧВАТА УКРАИНСКАТА АРМИЯ МИНАВА В КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ И С АБСОЛЮТНА СИГУРНОСТ, БЕЗ НИКАКВО СЪМНЕНИЕ, С ПЪЛНА УВЕРЕНОСТ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ УКРАЙНА ТОГАВА ЩЕ ПОБЕДИ.

119

Анонимен

преди 1 година

Щом е за доброто на Русия, Пригожин е обикновена пионка премахната за добро.

118

Анонимен

преди 1 година

колко трябва да са не адекватни политиците по света че да вярват на путин. путин е системен лажец и псих0пат