88

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Темата е...превзета от пишещи,които...нищо не разбират от шах,а само от...балканска геополитика. Такива се дават у...лево,да отичат в Перловската река.

87

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Вашта леля лицемерна....Как може да не оценявате талантите, които имате????Защото е туркиня ли?? Или защото баща и не е мутра??? Или милцонер??Това е световно ниво става втора, парче на Боровец веднага. Да си построи хотелче и това ще нашето благодаря!!!!!! Заслужава!!!!

86

Не на нас тия

преди 10 месеца

Не е сама, Пеевски е с нея. Той пари има и не знам защо е този вой. Турнирът е комерсиален, тя затова е там - за да изкара кинти!

85

Анонимен

преди 10 месеца

ПРОМЕНИ ЗАГЛАВИЕТО, НЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗАСТАВАТ ЗА ДНУРГЮЛ, КОПЕЙКИТЕ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ СА ПРОТИВ НЕЯ!

84

Да допълня...

преди 10 месеца

До ясно като 2+2 89 Вярна е. Предпочитам турци пред руснаци, след зулумите на Путин.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Ердоган все пак й осигурява една немалка сума

82

Анонимен

преди 10 месеца

Щот не е от друсаните чалгясани футболисти, дето и Гибралтар ги бият. Парите в спорта трябва да се разпределят по успехите.

81

Матрял

преди 10 месеца

Сега федерация номер четири и обещала един топ повече на дъската за следващия турнир,а федерация номер 5 -кон.Между другото в света сме на първо място по брой на федерации,но всички нелигитимни пред света.А сега от раз познайте защо се взе лиценза на първата федерация?P.S. За кражба на държавни средства,звучи познато,нали?

80

Анонимен

преди 10 месеца

Да е живо и здраво момичето,радвам се за успехите които постигна. Гледах едно нейно интервю по телевизията, говореше на турски!

79

Анонимен

преди 10 месеца

До Жоркатамомичето печели титла още когато е на ЧЕТИРИ ГОДИНКИ .как да не я били знаели в министерство на спорта като това им е работата.Значи не си гледат работата

78

Така е ..

преди 10 месеца

С потупване по рамото и ободряващо шамарче за врата, вече не минава.Апартаментче в София.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Умна туркиня.

76

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Не е...сама,акъла й е бил с нея и на мястото си и това е най...важното. Ако ще и 10-сет секунданта и треньори да има,файда няма,ако я изостави...акъла. То и Алексей Петров имаше с него 3-*** да го вардят,но баш когато се...наложи,ги нямаше,защото той така...решил. Пак до...акъл опира работата.

75

Козъгъзъ дуписе

преди 10 месеца

Държавата е такава благодарение на турското културно наследство. Колко повече турци, толкова по далеч от цивилизацията!

74

Анонимен

преди 10 месеца

Защото пари има само за корупция и кражби, питайте накокорения!

73

Гришо Тенисисчето

преди 10 месеца

Браво Нургюл Мачкай Нургюл!

72

ясно като 2+2

преди 10 месеца

през тези 600 години съвместно съществуване гените на турците и българите са почти еднакви само религията ги различава.Турците са работливи а това е много уважавано качество от българите .Турците нямат нищо общо с турчеешите се роми т.н. тюрк ченгене коите са лъжливи и крадливи .Самите турци не харесват крадливи и лъжливи хора. През 1984 ги обидиха първо защото трябваше виновен че социализмът не се построи и второ инвазията на Турция в Кипър наплаши българите.Иначе никой не храни лоши чувства

71

Вълчо

преди 10 месеца

#тя-ни-напрай-да-съ-гурдейм-кът-българи остава само да й викат Мачкай, Гришо!

70

Жорката

преди 10 месеца

Баси мрънкащата и драматична държава.Никой не я знае и затова няма помощ и пари. Сега я знаят и ще има.Първо се върши работата и тогава ти се плаща.От всичко драма да се прави

69

Васко

преди 10 месеца

Журналята забравиха за убийството на Алексей и грабнаха новината Нургюл.Ставаме и лягаме с нея. Дори Калина Сакскобурготска не беше достатъчна. Чакаме да изтече водата и дойде следващата новина!