20

Анонимен

преди 9 месеца

"За целта всички кранчета с изтичащи милиарди трябва да се секнат" --- За тази цел РФ трябва да се освободи от клещите на финансово-икономически шестоколонници, сред които се открояват имаената на Набиулина и Силуанов.

19

До анонимен 10

преди 9 месеца

Американците го ошамариха набързо-казаха му ясно,че Украйна ще бъде разпокъсана. Те са шефовете-ще подскача както те решат.

18

Руси

преди 9 месеца

Ако Русия искаше досега щяха да ви изкормят ,те ползват не повече от 5 процента от бойните си ресурси.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Как няма успеете бе наркос, няма се отказваш баш сега, като си под стените на Кремъл я!?

16

стига бе

преди 9 месеца

Поредната опорка на наркомански и наглосаксонските му господари. Видите ли ако укрите не спрат Русия, тя ще иде пак до Берлин. Та затова дайте ни всичко, което искаме.

15

Зозо

преди 9 месеца

В Киев за 3 дни.... на Берлине!!! Пхахаааааааааа, няма по-голям от руския резил. Бахмутя 1 година го превземаха. Абе бетер руска работа :))))) Станцията Месечина 25 едвам стигнала до Луната и се разби, пък я правиха 10 години :))))))))))) Смях в залата!!!

14

Анонимен

преди 9 месеца

"Украйна ще оцелее"", реве дрогираният също като средновековен шаман. Обикаля света и търси вярващи спонсори.

13

Пепи

преди 9 месеца

Русия има нужда от тази война повече отколкото Украйна . Номера е да се реорганизира и да се намалят олигарсите и изтичането на средства от Русия . За целта трябва голяма брадва и инвестиране в собствената територия - тоест повече руснаци . Целта е Русия да тръгне по пътя на положителния прираст и да стане над 500 милиона . За целта всички кранчета с изтичащи милиарди трябва да се секнат . Ако не го направят - ще бъдат асимилирани . Една Бразилия е вече повече от Русия .

12

Олимпий Панов

преди 9 месеца

Тоя ако му направят трепанация ще намерят само един конец в главата му който държи да не му паднат ушите!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Заплахата за всички съседни си ти, наопаки се обръщаш само и само да ги вкараш в твоята война. Русия никога не е казвала, че ще се сблъсква с някоя от съседните страни, но за еввентуален сблъсък с Украйна от повече от 10 години говори Путин. Ти не спазваше споразуменията, какво ставаше в Донбас години наред всички знаят. Аман от тоя! Или проси, или заплашва.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Това е врътката ! Сега Украйна ще се върне в Русия и милиардите налети от нато в Украйна изгарят безвъзвратно !

9

Анонимен

преди 9 месеца

почна леко да сменя плочата от ПОБЕДА и т.н., сега почна да УСОЯВА, скоро като наближат още изборите в САЩ ще каже, абе я да не даваме повече жертвим, да се помирим и който се чувства украинец да идва, който руснак - да си стои в зоните, дето откъснаха, после Зеления и *** ще плеснат с ръце и ще се гушнат...

8

тъпанар

преди 9 месеца

Глупости! Нека бъдем реалисти! Ако Русия искаше наистина това досега Украйна да е изравнена със земята и да продължават нататък! Тоя или това му е схемата за просия или иска да запали света!

7

Анонимен

преди 9 месеца

Сибир очаква агент Зеленски - ще копае уран за терапия срещу бялото !

6

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна ще падне.

5

Санитар

преди 9 месеца

Сори, изпуснахме пациента за малко

4

Красимир Петрофф!!

преди 9 месеца

АКО ЗЕЛЕНСКИ НЕ УСПЕЕШ, войната ще свърши в същия миг! Пожелавам ти го, както и на целия народ в руските украйнини!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна вече не съществува като държава .Живее на дотациите на америка и има дългове да плаща следващите 200 години. Финито хаххааааааааааааа

2

Опа

преди 9 месеца

Тоя пак се нашмърка.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Нарамвай пушката, какво чакаш!?