171

Анонимен

преди 10 месеца

нЕма кво да си вярвам или не.. това го казва Световната Банка! Айде продължавайте да квиииичите като за последно - дай източника на информация от световната банка, иначе е един копейски сайт каза и копейките подемат кавото им каже бащицата путинак

170

славянин

преди 10 месеца

Щом и швейцарската банка UBS стана "путинистка" значи атлантическия райх не върви на добре!

169

Анонимен

преди 10 месеца

До Пак по опорката?Ами не съм забелязал нещо руско качествено на пазара или стока за бита...А,изтреляли са ракета в космоса.Народа пирува.

168

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен "До Анонимен 181 Вярвай си" ------------ нЕма кво да си вярвам или не.. това го казва Световната Банка! Айде продължавайте да квиииичите като за последно, че шорош като дръпне кранчето и ще трябва да ходите да се продавате на площад македония вместо по интернет форумите!

167

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 181 Вярвай си

166

до 169 от славянин

преди 10 месеца

Таки, щом някой ти е "мамин", значи ти си мама, нали така!? А любимата ти окрайна е фалирала, защото повярва в "светлото" си атлантически бъдеще!

165

Анонимен

преди 10 месеца

Русия изпревари Германия като най-богата икономика в Европа.. пък еврожендарите нека си квичччат!

164

Русофилистик

преди 10 месеца

Ако не е психиатрична аберация, то ще е от некачествения алкохол, но самовнушенията не винаги помагат, особено, ако са в писмена форма, тъй като този синдром е делюзия на реалността. Вече съм идейно убеден, че русофилството е нелечимо оДклонение.

163

Батко Зеленския

преди 10 месеца

Русия кърти мивки бе фенове краварски!

162

Зозо

преди 10 месеца

Боби е прероденият Потьомкин с фалшивия декор на проспериращи села в Крим. Само за пред преминаващата Екатерина. Нямат край руските лъжи.

161

Бензинивоз

преди 10 месеца

Ами да лапат черен хляб, да пият качествен петрол и накрая да си изядат съветските ракети, щото друго не им остана.

160

Боби

преди 10 месеца

До Мужик 60р е литър дизел с арктическа добавка. 40р е килограм класически руски черен хляб. Промишления ток в Чукотка е 7.5р за градски ток нощна тарифа за граждани на някои места е 2рубли Курса лев рубла в момента е 51,52р:1лв

159

Вицът на деня

преди 10 месеца

Рассия - най-богатата держава. Ега си кудоша.

158

Боби

преди 10 месеца

До Таки Ами запитай хорицата които имат имоти в селата и градовете селски тип колко от тях имат външни тоалетни в Европейска България? На село имаме Външна Тоалетна. (имаме си и нормална естествено), Брат ми си купи Имот в селата до София там има естествено външна тоалетна... Изобщо да уточня там където няма т.н. "ЧЕРЕН ВОДОПРОВОД" има класически външни тоалетни - ясно защо нали?

157

Мужик

преди 10 месеца

Че Рассия е най-богатата държава, няма съмнение, ако това се отнася до Путин и сие, но я попитайте мужиците на каква хава са. Яхнала ги е яка разкошна мизерия. И все пак Русия ще остане известна в историята, като държавата на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ джуджета. Добре е, че си вярват в словесното анонсиране.

156

Зозо

преди 10 месеца

Какво триете ве? Официално блатната икономика е спаднала с 2,5% през 2022г.

155

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 168 Таван на Цените - не не разсмивай След поредната идиотщина тъй наречения таван на цените РФ просто престана да продава нефт през борсите(съответно няма данни за обеми и цени) или само на собствени борси а реалния краен обем и цена на сделките само РФ и клиента знаят. Бюджета заради войната е планиран с 3% дефицит но както върви и както цените на газ/петрол се покачват може да е на годишна база дори профицитен.

154

УдрИ, Вова !

преди 10 месеца

"Основната групировка на въоръжените сили на Украйна в Урожайне е унищожена, снабдяването с резерви е затруднено. Това съобщи пред ТАСС днес, 18 август, съветникът на изпълняващия длъжността глава на т.нар. "ДНР Ян Гагин."Основните сили на противника в Урожайне са унищожени от нашето тежко въоръжение. Те все още не са успели да прехвърлят резерви там, нашата артилерия контролира входовете, сериозно усложнявайки логистиката на противника в този район, оборудването и личният състав се унищожава

153

Анонимен

преди 10 месеца

Айде ходете там да работите тогава!!

152

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен Ех ЕКСПЕРТЕ за разлика от НЕЗАЛЕЖНА в РФ може да снимаш военни обекти и бойни единици стига да не издадеш точното време и местоположение. Първо Ту-96 може да носи 14 ракети (6 в корпуса и на 4 пилона по 2 ракети под крилото) но за по-голяма сигурност под крилото се окачват само 4 ракети за което си има снимки от Блогери и спотери. Има проект за модернизация прекомпановка на Ту-96 - намалява се вътрешния обем на горивото но вече може да носи 2 барабана по 6 ракети в корпуса общо 20бр!