171

Анонимен

преди 9 месеца

нЕма кво да си вярвам или не.. това го казва Световната Банка! Айде продължавайте да квиииичите като за последно - дай източника на информация от световната банка, иначе е един копейски сайт каза и копейките подемат кавото им каже бащицата путинак

170

славянин

преди 9 месеца

Щом и швейцарската банка UBS стана "путинистка" значи атлантическия райх не върви на добре!

169

Анонимен

преди 9 месеца

До Пак по опорката?Ами не съм забелязал нещо руско качествено на пазара или стока за бита...А,изтреляли са ракета в космоса.Народа пирува.

168

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен "До Анонимен 181 Вярвай си" ------------ нЕма кво да си вярвам или не.. това го казва Световната Банка! Айде продължавайте да квиииичите като за последно, че шорош като дръпне кранчето и ще трябва да ходите да се продавате на площад македония вместо по интернет форумите!

167

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 181 Вярвай си

166

до 169 от славянин

преди 9 месеца

Таки, щом някой ти е "мамин", значи ти си мама, нали така!? А любимата ти окрайна е фалирала, защото повярва в "светлото" си атлантически бъдеще!

165

Анонимен

преди 9 месеца

Русия изпревари Германия като най-богата икономика в Европа.. пък еврожендарите нека си квичччат!

164

Русофилистик

преди 9 месеца

Ако не е психиатрична аберация, то ще е от некачествения алкохол, но самовнушенията не винаги помагат, особено, ако са в писмена форма, тъй като този синдром е делюзия на реалността. Вече съм идейно убеден, че русофилството е нелечимо оДклонение.

163

Батко Зеленския

преди 9 месеца

Русия кърти мивки бе фенове краварски!

162

Зозо

преди 9 месеца

Боби е прероденият Потьомкин с фалшивия декор на проспериращи села в Крим. Само за пред преминаващата Екатерина. Нямат край руските лъжи.

161

Бензинивоз

преди 9 месеца

Ами да лапат черен хляб, да пият качествен петрол и накрая да си изядат съветските ракети, щото друго не им остана.

160

Боби

преди 9 месеца

До Мужик 60р е литър дизел с арктическа добавка. 40р е килограм класически руски черен хляб. Промишления ток в Чукотка е 7.5р за градски ток нощна тарифа за граждани на някои места е 2рубли Курса лев рубла в момента е 51,52р:1лв

159

Вицът на деня

преди 9 месеца

Рассия - най-богатата держава. Ега си кудоша.

158

Боби

преди 9 месеца

До Таки Ами запитай хорицата които имат имоти в селата и градовете селски тип колко от тях имат външни тоалетни в Европейска България? На село имаме Външна Тоалетна. (имаме си и нормална естествено), Брат ми си купи Имот в селата до София там има естествено външна тоалетна... Изобщо да уточня там където няма т.н. "ЧЕРЕН ВОДОПРОВОД" има класически външни тоалетни - ясно защо нали?

157

Мужик

преди 9 месеца

Че Рассия е най-богатата държава, няма съмнение, ако това се отнася до Путин и сие, но я попитайте мужиците на каква хава са. Яхнала ги е яка разкошна мизерия. И все пак Русия ще остане известна в историята, като държавата на НАЙ-ГОЛЕМИТЕ джуджета. Добре е, че си вярват в словесното анонсиране.

156

Зозо

преди 9 месеца

Какво триете ве? Официално блатната икономика е спаднала с 2,5% през 2022г.

155

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен 168 Таван на Цените - не не разсмивай След поредната идиотщина тъй наречения таван на цените РФ просто престана да продава нефт през борсите(съответно няма данни за обеми и цени) или само на собствени борси а реалния краен обем и цена на сделките само РФ и клиента знаят. Бюджета заради войната е планиран с 3% дефицит но както върви и както цените на газ/петрол се покачват може да е на годишна база дори профицитен.

154

УдрИ, Вова !

преди 9 месеца

"Основната групировка на въоръжените сили на Украйна в Урожайне е унищожена, снабдяването с резерви е затруднено. Това съобщи пред ТАСС днес, 18 август, съветникът на изпълняващия длъжността глава на т.нар. "ДНР Ян Гагин."Основните сили на противника в Урожайне са унищожени от нашето тежко въоръжение. Те все още не са успели да прехвърлят резерви там, нашата артилерия контролира входовете, сериозно усложнявайки логистиката на противника в този район, оборудването и личният състав се унищожава

153

Анонимен

преди 9 месеца

Айде ходете там да работите тогава!!

152

Боби

преди 9 месеца

До Анонимен Ех ЕКСПЕРТЕ за разлика от НЕЗАЛЕЖНА в РФ може да снимаш военни обекти и бойни единици стига да не издадеш точното време и местоположение. Първо Ту-96 може да носи 14 ракети (6 в корпуса и на 4 пилона по 2 ракети под крилото) но за по-голяма сигурност под крилото се окачват само 4 ракети за което си има снимки от Блогери и спотери. Има проект за модернизация прекомпановка на Ту-96 - намалява се вътрешния обем на горивото но вече може да носи 2 барабана по 6 ракети в корпуса общо 20бр!