84

Анонимен

преди 10 месеца

Ако нямаше 3 март нямаше да има 24 май защото всичко по тв щеше да се говори на майчин език не само новините

83

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

82

браво

преди 10 месеца

Веднага тия 69.3% да бъдат обвинени като руски агенти, като проводници на Русия в България. Да благодарим на Русия, че ни освободи от османлиите, че ако чакахме наглосаксите да го направят, още щяхме да сме под турско.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Истинският празник е 22 септември. Независимост от руския окупатор. Независимост от руското робство, започнало на 3ти март.

80

24 Май

преди 10 месеца

е най-хубавият и Български празника,а иначе пред Галоп трябваше да напишете платен репортаж/изследване

79

Анонимен

преди 10 месеца

Е , всичко е точно! Българинът си обича робството, както турското, така и руското.Друго си е да се почувстваш истински роб.Така лесно опровдаваш безпросветността и бездарността си.Обе, да живей руското робство!

78

Йеромонах Мамаил

преди 10 месеца

'Галеп' с поредното достоверно изследване сред народонаселението. За Червен Колю паричките на миришат, независимо кой поръчва резултатите от изследването.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Никога не съм харесвал 3-ти март като празник! В него няма никаква българска идея,СанСтефанския договор е между Русия и Турция.24-ти май е истинския национален ден на България! Вижте колко хора има на 24-ти май по улиците и колко на 3-ти март!

76

Анонимен

преди 10 месеца

На всеки, който определя деня на Българската свобода като "противоречива дата" трябва да му се отнема Българското грсажданство. Не съм русофил.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Според меееене пък най подхудящо е Парви Март щот саму ний си вразваме конци

74

Анонимен

преди 10 месеца

Празник, делник, всеки ден ми е подарен, и ми е все едно, но не приемам годишнина, от военно събитие да е национален празник и да се бориш за добросъседски взаимоотношения. Вариант е и датата от 681 година...

73

Пенчо

преди 10 месеца

Или пък да се премахне понятието единствен национален празник ... Демек всички официални празници стават национални

72

Анонимен

преди 10 месеца

Историята не помни такова историческо събитие случило се на дата 24май...която и да било гогина преди и след Христа. Това още ли не е ясно???????????????????

71

Анонимен

преди 10 месеца

До анонимен 70 - Ок - свободен си и ти да проучваш. Намери 1000 случайни, питай ги, запишиси, виж данните и гоори после.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Фейк. Надали има и 5% олиг офрени, които да искат националния ни празник да се сменя.

69

Анонимен

преди 10 месеца

До Европеец 68 - 'Хората", които описваш, са кучина нихилистични хидонисти, на които не им пука за нищо, освен да се натъпчат, да ги натъпчат и да се пвхалят пред другите си приятели, чийто души и сърца са също толкова празни.

68

dmx

преди 10 месеца

ППДБ се преориентира от декларираната борба с мафията към сътрудничество с нея и се опитва да се скрие зад безсмислени символни промени и русофобия. Както става ясно, не 3-ти март разделя българите, а Кирияк Кирчовците. Другите им идеи също не са много популярни. Сега ги чака пълно сгромолясване

67

анонимен

преди 10 месеца

Галъп нагло лъже !!!

66

Анонимен

преди 10 месеца

"Естествено, че българите си искат 3-ти март. Напомня им за робствата.Турското и руското имам предвид. Българина не си заменя робството за нищо." - Не! Напомня им, че са свободни и ималко или много имат страна и свобода. Ти си тоя, дето си мисли, че тея неща са даром. Не знаеш НИЩО за историята на света, ако реално мислиш така.

65

Европеец

преди 10 месеца

Абе хората на запад си карат хубавите коли и се мусят в кой скъп ресторант да вечерят коя готина пич ка да качат на хеликоптера къде по Малдивите или друг курорт да ходят на почивка а ние тука само с простотии се занимавате саво с малоу мна рузка пропаганда