49

Анонимен

преди 10 месеца

Мммм квиченето на евроатлантическата гмеж е музика за ушите ми, балсам за душата ми. Квичете свинчета, квичете. Скоро идва и вашето време.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана с американската сила с "най-мощната армия в света"? Америка няма спечелена война от гражданската им война, в която севера побеждава юга. Америка може само да убива безсилни цивилни, да дестабилизира даден район и после се измита. Където стъпи американския ботуш трева не расте. Хегемонията на кл0аката кравария свърши, приеме това американофили м а л о у м н и!!!

47

Анонимен

преди 10 месеца

С удара на 13.05.2023 г. по укроразполагата в град Хмелницки, са унищожени боеприпаси, системи за спътникова връзка, военни компютри, системи за шифроване на данни и други. Сумарно всичко възлиза на около 400-500 млн евро. Само с един удар ги върнаха в 1 ви клас. Ти плащаш робе, а парите ти горят.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Току-що гледах едно клипче заснето с дрон от контраотстъплението. Един руски танк срещу 2 украински и 8 бронемашини. Резултатът 2 украински танка с отлепени куполи и 4 бронемашини на сметката на руснака, останалите 4 бронемашини ги помете артилерията. Впечатляващо.

45

Факт

преди 10 месеца

Докато на власт е хунтата в Киев,мир няма да има...

44

краваромучалките,

преди 10 месеца

им тряба валидол и валериан! Яко са се запенили!

43

стига бе

преди 10 месеца

Няма как да не е болница и да не е детска. Това се подразбира.

42

Анонимен

преди 10 месеца

А Христо Ботев е бил учител в някакво окраинско село, но окраинците му заличиха имената. Аре проверете, ако не вярвате.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Русия още не в състояние на война, а в СВО. За сега Русия използва самобомби ФАБ-500 и ФАБ-1500. Има още ФАБ-3000, 5000, 9000 и после към вакуумните бомби включително и такива с повишена мощност. След това са наред тактическото ядрено и сериозното ядрено и термоядрено. Къде сте тръгнали м и ш к и? За момента се пази цивилното население, което се държи от укронацистите в плен.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Koпейки, на фронта вaтeнките рухнаха тотално и ги видяхме че не стават за нищо, за това единствното което им остава е да сеят терор над цивилни градове! Но това не е война, а ТЕРОРИЗЪМ и с нищо не допринася за някакви "успехи на могучая", които вие сънувате от край време! А за да са равнопоставени нещата, може би американците трябва да дадат на украинците ракети с голям обсег, за да видите тогава как на всеки такъв руски терор ще бъде отговаряно подобаващо!

39

Анонимен

преди 10 месеца

Снощи се случи най-мащабната атака на ВКС от началото на СВО. 12 руски стратези Ту-160 МС изстреляха не по-малко от 50 броя крилати ракети Х-55 по критични цели в Украйна. Поразена е ВВС-базата Староконстантинов край Хмелницки. Поразени са най-малко 4 дислокации на чужди наемници - "Ингул" в Николаев, почивната база "Коблево" между Одеса и Очаков, хотел "Кристал" и почивната база "Голубой Факел".

38

Фофи

преди 10 месеца

Голям праз.Над Мацква всеки ден дронове летят. Колко е хубаво да си московчанин в наши дни,а копейки? Хахаха

37

вой на рашиски орки

преди 10 месеца

Hа българските прорашиски продажници и особено тези от стадото на Кпейкин им дай по цял ден зомбирано да зяпат руска пропаганда и после да оакват форумите

36

Анонимен

преди 10 месеца

Комунистът Ленин създаде украйна, а после Хрушчов я разшири. Защо сега западните страни защитават и спонсорират един комунистически проект?

35

Анонимен

преди 10 месеца

Американците разпалиха тази война, в която се самоизтребват два братски славянски народа. Срам за Европа

34

Българин

преди 10 месеца

Ако на нацисткото управление в Киев му е останало поне малко човещина, трябва да търси незабавна капитулация и подписване на мирен договор. Защото оттук нататък нещата няма как да стават добри за Киев. Държавата им е на изкуствено дишане. Пенсии и заплати се изплащат след като им бъдат преведени месечните помощи от ЕС. Разделяне на Украйна на три части е неизбежно.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Вече втора година половин свят се бие срещу Русия, а Русия даже е взела инициативата и мачка нацягите и западните наемници. Превзема нови и нови територии. Каквато и техника да пратят в покрайна няма да помогне. Всичко ще стане на пепел. И така ще бъде, защото руснаците се бият Za Родината и Za Правдата. Силата е V правдата, а V правдата е и пOбедата. Vрагът ще бъде раZбит, пОбедата ще бъде Zа Русия!!!

32

краварофилска кора

преди 10 месеца

това е да ти подложат бананова ***! Въпрос на време е укропитеците да се усетят за предателството на краварите! Залозите са за напролет а може и преди началото на зимата.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците все повече започват да проглеждат в какво бяха забъркани от САЩ и Англия. Но за съжаление на обикновените хора, те просто нямат избор. Миналия ден обявиха пълна мобилизация в една от най-западните области на Украйна. Което означава, че вече наистина нямат хора. И мобилизираните нямат право на избор - или отиват на фронта или ги убиват. Хунтата държи властта и генералите в службите. Нещо такова ни готвят и в България за съжаление. Узурпиране на властта от партия с 10% подкрепа. Овладяване на прокуратура, армия, полиция. И в същото време денонощно насаждане по медиите на омраза към ед

30

Анонимен

преди 10 месеца

Някой знае ли защо всички украинци говорят на руски? Дори и азовците