149

Сандо

преди 10 месеца

Динко е българският Исус - и изведнъж сакатите започват да ходят

148

АНЕЛИЯ ИВАНОВА

преди 10 месеца

ШОК: Заснеха на живо как лечител от Ямбол вдига инвалид на крака. :-))))))))))))))))))))))))))))))

147

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

Ми евтин ПР на гърба на по слаб от него физически! Що не хване за шията някой като Старозагорския касап или Прокурорския син от Перник? Щото няма топки за това. А колкото до просяка - той е друг казус. Той също трябва да е обвиняем за измама. Но правораздаването не може да бъде Линчуване и не е работа на такива селски бекове!

146

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно защо няма клечащи просяци пред Народното събрание? Защото полицията веднага ще ги разгони, за да не нарушават спокойствието на дупататите. А иначе са оставени да тормозят гражданите пред магазини и по кръстовища.

145

Анонимен

преди 10 месеца

Ей го и тая мутричка е Копейка. Кога медицината ще признае официално това за диагноза ?! Всички *** трябва да са по затворите, иначе всеки ден ще има такива новини. А това е най-лошото, че понеже Копейките са страхливци и въздух под налягане винаги нападат най-слабите и беззащитни хора.

144

Анонимен

преди 10 месеца

Българина не се интересува, че в парламента го крадат с милиарди, просяците са проблема. Кокошкарско племе.

143

Анонимен

преди 10 месеца

Нека се организираме в подкрепа на Динко!

142

Анонимен

преди 10 месеца

Че Динко не е светец, това е ясно, но това не омаловажава факта че разкри измама, която засяга голяма част от обществото. Никой "светец" досега не се беше осмелил да го направи това публично пред камера. И Динко е за пред съда, но за други обвинения, а не за разкриване на измамата с просяка.

141

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепа за Динко! Долу Доносническа България!

140

Анонимен

преди 10 месеца

На някои амеби не им е достатъчно да подминат просяка, трябва докажат правотата си с бой, после вероятно си стрижат жените и ги режат.

139

До 130

преди 10 месеца

Какъв милиционер ще сигнализира? 60 000 калпака милиция и кражби, убийства, корупция продължават!!!!!!!

138

ХХХ

преди 10 месеца

На менте-просяка ще му се изплати ли обещетение ? 10- 20 бона минимум !? Няма ли дарителска кампания да се направи ?

137

Анонимен

преди 10 месеца

"Няма страшно, всички които викаха вчера ЗА Динко, днес ще се обърнат като фурнаджийски лопати и ще викат ПРОТИВ Динко." -- И с остриганото нарязано момиче така е било. Всички са викали "българинът изпитва удоволствие когато види нещо справедливо", а после като са го арестували, почнаха да се събуждат и да го наричат "из'верг". И забравиха за деянията на момичето. И с Тити и Тото така е било. Гледали са им видеото и са се смяли заедно с тях, с сега лаят против тях. И с Чеченеца и Тротинеткатa!

136

Прости закони трябва

преди 10 месеца

На побойника 6 години затвор!На менте-просяка принудителен труд в полза на държавата!Прости закони ни трябват и никакви адвокати!Няма или пробация или условна!Прилага се на мига!Чак тогава ще се оправим!

135

Анонимен

преди 10 месеца

Ако имаше повече като Динко, щяха да са по-балансирани нещата. Но уви. Сега *** просяк излезе победител. Трябва здрава диктатура. Всичко това да изчезне веднъж завинаги. Превърнахме свободата в слободия.

134

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Динко,да...организира българския ККК,иначе няма...управия. (платена...обява)

133

Анонимен

преди 10 месеца

Ко?Не!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Скапана държава. Толерирайте изметта която като пиявица е засмукала социалната ни система. За какво плащам данъци ?! Парите ми да ходят при физически здрави хора имитирайки заболявания? Над половината с ТЕЛК са от ромския етнос без никакви заболявания.

131

Така е

преди 10 месеца

Когато милицията спи и трябва нормалните хора сами да се справят с човешката наглост !

130

ХФ

преди 10 месеца

Същото да го сполети! Кой си ти че ще плюеш и нападаш физически по-слаб и ще раздаваш правосъдие! Този надмина наглостта и на онези ловци на пеофили, те поне не влизаха във физическа саморазправа. Същото да го сполети този самозабравил се бабаит, дано!