26

Страшен герой

преди 10 месеца

Абсолютен смеш...кик и срам за България

25

Анонимен

преди 10 месеца

Според вас този на коя партия симпатизира?! Русофил ли е или евроатлантик?! Не твърдя нищо, просто ви карам да се замислите над случая. Иначе това са си абсолютни глупости, живеем в друго време вече, каквото било било, света е различен. Има хиляди ако не и десетки хиляди българи, които си купиха имоти там, а някои си живеят постоянно за да избягат от българските политици и токсичната нео-нацистко-патриотична среда в България.

24

Венелин

преди 10 месеца

Посолството в Гърция, както и цялото правителство са предатели.

23

До 21

преди 10 месеца

Отиди на нашето Черноморие . Масово са такива питеци. Наистина си заслужаваме съдбата.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Гърция окупира бг територия Тракия. Щом НАТО слага санции за Крим за Тракия няма.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Този българин е герой. Единственият смелчага, който има куража да напомни на гърците истината - че Беломорието е българска земя, от която българите бяха насилствено прогонени.

20

бръх

преди 10 месеца

Аман от псевдо-патриоти. Да ходи в Македония където анти-българската реторика е силна, *** там ще изяде шамарите. Гърците винаги са били учтиви, усмихнати и съм видял само добро, канили са ме като семейство по малките хотели да споделяме вечеря с домакините! А такива мутропитеци развалят всичко хубаво!

19

София

преди 10 месеца

При гръците ще се извиняваме защото това не е РСМ...

18

де

преди 10 месеца

Хем нахални и на всичкото отгоре пак се правят на жертва,как така в чужда държава ще имаш смелостта да махнеш националното им знаме и ще викаш,че това място е твое убитите бастунистанзи

17

ФАКТ

преди 10 месеца

БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ БЕ ПОДАРЕНА ОТ МОСКВА НА ГЪРЦИЯ 1944 ГОДИНА

16

До 179

преди 10 месеца

Представи си ако имахме излаз на бяло\ Егейско море. Вече всичко щеше да е бетонирано. Съдба. Заслужаваме си я.

15

W2

преди 10 месеца

А ако разсекретят архивите на бившия ссср от 50 те и 60 те години на миналия век ще стане ясно всичко и за освободителната война 1877/78. Кой е искал да сме големи сан стефанци и кой не.

14

179

преди 10 месеца

Ние тази територия не може да стопанисваме , 1-2 града функционират криво- ляво на другите места е тотален леш. Не мога да разбера какво искаме ?

13

Анонимен

преди 10 месеца

Ок съседи приятели заедно в ЕС. А и за разлика от сърбзираните ни братя в бг областа СМ,сме и приятели с гърците. Но все пак Кавала е бивш български град. Отрязан през войните от бг територията .Което не оправдава този копейковец

12

Алекс

преди 10 месеца

Пропаднал алкохолик,който опитва да развали отличните добросъседски отношения.Мога да ходя до Кавала винаги,когато имам възможност.Като влезем в Шенген и граничния контрол ще отпадне.Или въпросното пиянде е родна мутра,която иска да бетонира и крайбрежието около Кавала?

11

W

преди 10 месеца

По повод този господин. Браво, но това не е начина. Макар, че е хубаво да им се напомня на нашите елаис от нато и ЕС. За всички ще бъде много интересно ако отидат до Анкара, в историческия им музей. Интересни факти за българите на Балканите. Били сме навсякъде на Балканите. На мен лично чи беше интересна темата Македония, а именно преброяване на населението на региона през 1908 от Османската администрация. Уникални факти, които дори нашите псевдо патриоти ги е страх да кажат.

10

До 6

преди 10 месеца

Ако някое правителство трябваше да осъди, трябваше да е това на Георги Димитров! Запитай се: защо отношенията между САЩ и Великобритания са добри, след като през гражданската война войниците на Негово величество са избили десетки хиляди американци???? Един от отговорите е, че издалите преки заповеди за това са изгнили в земята, а новите управляващи даже техните дядовци не са били родени! Ако се тръгне на ревизия, светът ще затъне в галактически войни, не световни!

9

Анонимен

преди 10 месеца

Гутиеришът в ООН осъди бомбардировката на Хирошима с атомна бомба, но не спомена нито веднъж агресора, извършил сатанинския акт.

8

Гошо...Тъпото

преди 10 месеца

Ееее,едно...нашенско момче си направило...майтап,голяма работа. То до 15-20 години,преобладаващото население в този район,пак ще сме българите. Истината е,че много български села в този регион през 20-те години на миналия век,насилствено са били погърчени. Който е...отказвал,насилствено е бил прогонен в България,а много селища са...обезлюдени и...заличени.

7

Анонимен

преди 10 месеца

8, гърчолевица чългоноса, ще те смачкам. дай си номера. дедите ти са ми плащали данък, дойде твоя ред