474

Анонимен

преди 10 месеца

До Няма такава държава ....Първо дръвнико в нормална държава няма да има просяци ....Второ дръвнико ,в нормална държава за просене съдят и осъждат ...Ама ние сме демократична държава ,а не нормална .

473

Помага човека

преди 10 месеца

Динко лечителя...

472

Нафарфорий

преди 10 месеца

То на Динко целия му бизнес е в сивата икономика и дали ще лъжиш хората, докато просиш или ще укриваш данъци и такси е долу-горе едно и също зло срещу обществото.

471

Няма такава държава

преди 10 месеца

В нормална държава Динко щеше да лежи поне 6 месеца за хулиганство , а мнимия просяк щеше да го съди и за лека телесна. по хулиганско подбуди.

470

Анонимен

преди 10 месеца

В Библията е написано-Който е безгрешен да хвърли камък ! Преди да плюете помислете си!!

469

Анонимен

преди 10 месеца

"Българинът се радва на всеки акт на справедливост. Независимо откъде идва." -- Самоуправството се наказва от закона, пич. Или твърдиш, че законът е грешно написан? Или е несправедлив? Можеш ли да се аргументираш защо така смяташ? Не можеш, разбира се.

468

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде сега в коментарите всеки да си напише името и адреса и да каже колко пъти при ограничение на скоростта 50 км/ч, е минал с 60, 65, 70 или повече. И да помоли Динко да дойде да му избиe 1-2 зъба. Като ще се правите на честни, бъдете честни.

467

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 478: Българинът се радва на всеки акт на справедливост. Независимо откъде идва.

466

Анонимен

преди 10 месеца

Българинът е повърхностен и първичен, примитивен. Бърза да се зарадва, че някой проявил самоуправство, вместо да викне органите на реда. Българинът си иска самоуправство. А когато утре дори без да иска вземе, че леко стъпи накриво и някой дори не го изчака да се извини, ами направо му набие юмруците и настървената тълпа аплодира палача му, ще проплаква да се жалва как в България били някакви. Няма дори да се сети как е постъпвал самият той.

465

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля, че "сакатият" леко се отърва.

464

Анонимен

преди 10 месеца

Динко ще раздава правосъдие, докато т. нар. българска държава не започне да го прави. Значи докато е жив.

463

А според вас

преди 10 месеца

Трябва да сме толерантни към измамниците и мошениците ли ??!!! Аман вече от тая псевдо-хуманна идеология !

462

Анонимен

преди 10 месеца

Ако просякът без крака е избягал това вече е новина

461

Skap

преди 10 месеца

Скаpanqsка държава. Тоя Динко отдавна требваше да е зад решетките.

460

Хей, сайта

преди 10 месеца

"Въпросът, който следва да се зададе е дали Динко и неговото улично правосъдие вече не трябва да се вземат предвид от полицията?" - и заради вас полицията подгони НЕГО, задето върши ТЯХНАТА работа? Не е ли въпросът всъщност "Защо полицията и институциите не си вършат работата?" Динко може да е всякакъв и ако е правил престъпления, да си носи отговорност. НО кое е грешното в това, че не дава НЕЗАКОННИ имигранти да влизат в България и че не дава на измамници да мамят хората? Да седим да гледаме ли

459

До Динко

преди 10 месеца

Динко, ако не си мутра, а наистина искаш да раздаваш правосъдие - за тоя добре (поне малко да ги стреснеш такива да си знаят), но можеш да отидеш в Перник и да набараш прокурорското синче (не знам защо Перничани още не са го набарали, като го пуснаха под домашен арест), един от Плевен имаше подобен - говоря за тия "на свобода". Те скачат от засада и после докато човек е зашеметен действат. Набарай ги ти и хората ще са благодарни! Пък нека тука те наричат, както искат! Но се пази и без видеа ;)

458

истина

преди 10 месеца

Някои ще кажат, че просякът не ***, но всъщност прави точно това - ЛЪЖЕ, че няма крака и кара хората да му дават пари чрез ИЗМАМА! Ако просто е беден и проси, да кажеш, но той ЛЪЖЕ! ВТОРО - има просешка мафия - тия са служители на мутри, доста богати, на които им се отчитат! ТРЕТО - като няма институции, трябва сами да се оправяме - тоя ден няколко човека се разминаха с измама. ЧЕТВЪРТО - някои ще кажат "да не беше снимал", но как хората щяха да разберат за тоя ИЗМАМНИК? Сега вече се знае!

457

Анонимен

преди 10 месеца

Гулю..гулю.....че кой го направи известен..ямболският бек...Вие медиите....сега до кога ще раздава правосъдие...

456

Анонимен

преди 10 месеца

Просяка и проститутката може всеки да ги подмине. Но Топлофикация е невъзможно. Дори и по прогнозна цена си длъжен да плащаш. !

455

Анонимен

преди 10 месеца

Просенето и проституцията са еднакви. Но шампиони по просия и проституция си остават дружествата на централното отопление Топлофикация.