62

Анонимен

преди 10 месеца

До Изненада!Въшки пишеш. Писател.

61

БЕЗ СЕЕЕКС?

преди 10 месеца

КАК ЩЕ Я КАРАТ ПРОКУРОРИ, СЪДИИ И ЧЕНГГЕТА БЕЗ МОМИЧЕТАТА НА ГОШО? ПРОСТО СЕ ЧУДЯ? ПУСНЕТЕ ГО БЕ!

60

Анонимен

преди 10 месеца

До Изненада!Къф Добрич бе географ ?

59

Анонимен

преди 10 месеца

До Освиенциум. Те и двамата не са кат ги гледам

58

Анонимен

преди 10 месеца

И далечни на Герги зададоха същия въпрос , но отговориха че била в безсъзнание. А тогава как насилника е изпитал удоволствие от мъченията без реакция от страна на жертвата става неясно.

57

Освиенциум

преди 10 месеца

Тоя Георги не ви се вижда чист българин нещо

56

Румборак

преди 10 месеца

31 На Пингвина слугите са

55

НЕ МОЖЕ ДА Е ТОЙ

преди 10 месеца

"СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ"? ЛИЧИ, ЧЕ Е БОРЕЦ ЗА ПРАВДИНИ. НЯМА КАК ДА Е СУУТЕНЬОР, ТОЗИ ЗАЩЕТНИК НА ЖЕНИТЕ, ТОВА ДОБРО МОМЧЕ. АБЕ, СЕГА КОЙ ЩЕ МИ ГИ ВОДИ МЛАДИТЕ ПРОСТИ.У..КИ, КАТО ГО НЕМА ГОШЕТО?

54

Изненада!

преди 10 месеца

Пиша лично до приятелчетата на Гошко Добричкия , които в момента са в този форум! Скоро и вие ще сте при приятелчето си Гошко, не тъжете за него! Колелото се завъртя и вашата безнаказаност вече е минало! Честито на печелившите и очаквайте второ теглене!

53

А, НЕ Е ТОЙ БЕ.

преди 10 месеца

6 ПЪТИ СЕ Е ЗАКАНВАЛ ДА Я УБИЕ? ДАЛ И Е МАЛКО НАРКОТИК ЗА УПОЙКА И СТРИГАЛ, БРЪСНАЛ, РЯЗЪЛ...МОВЕКА Е С ОПИТ В ТИЯ РАБОТИ, НЕ МУ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ.

52

Къде си Ники?

преди 10 месеца

А Николай Георгиев, бащата на извеpга Георги Николаев Георгиев показа ли се някъде да се извини на обществото , че е създал подобно нещо! Известен е на целия град с безобразията си! СРАМ И ПОЗОР за всеки с тази кръв!

51

До 50

преди 10 месеца

Аз ако бях на нейно място и сега научавам какви ги е къдрил двойно осъдения ми съпруг в пробация, веднага ще избягам, каквото и да ми струва това! Такъв срам!!!

50

така така

преди 10 месеца

Той е добро момче, което се прави на лошо момче...

49

Ц до 48

преди 10 месеца

ТОЧНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СРЕЩУ ЖЕНИ ПУСКАТ ТАЗИ ПО.МИЯ СРЕЩУ ДЕБОРА, ЗА ДА ОНЕВИНЯТ СЕБЕ СИ. ТОЛКОВА ДОЛУ ПАДАТ САМО НЕЧОВЕЦИТЕ.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Днес показаха законната съпруга на Георги. Имал дете от нея на 4г. На снимката позира като модел. Тя също е брюнетка. Вече не работи като сервитьорка в заведението, където Георги работи. Сега рисувала картини и ги продавала чрез Фейсбук.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Този Гошо супер смел се оказа срещу момИче на 18 години...направо супер герой! А що не вдеме направо са ходи да се бие на фронта, без значение за кого, ама за това Не му стига " смелостта"!!! Пфу! Гнусота!

46

ЪХм....

преди 10 месеца

... ТРИМА ЛЮБОВНИКА .... Ама туй наш'то мумичи ли е ? Невинното ? Интересно кога ще излезе наяве и за дрогата ? Някой каза че Фейсбук профила на Дебора е като след основно почистване . Всичко което е било свързано с алкохол, дрога и на гангстерска тематика е било изтрито . Останали са само няколко снимки ... И всичките тези протести... Знае се че от 1995г в България ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ СА ПЛАТЕНИ. Никой не скача безплатно вече по площадите . Някой плаща сериозни кинти за тия "спонтанни изяви" .....

45

Guten des Gutens

преди 10 месеца

"От медиите разбирам, че имат връзка" + "...защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан." = куп лъжи от нагул сводник , който спешно трябва да бъде арестуван и пратен при другото "добро момче" ! За приятеля си треньор на сина му , чува от медиите с кого има връзка, но за случайната "наркоманка" както я описват в чатовете си, която ходи с трима той знае! Що за дивотии и не го ли е срам поне от роднините му, явно от Бога не го е срам и страх!

44

Ха ха ха

преди 10 месеца

Добро момче с ДВЕ ПРЕДИШНИ ПРИСЪДИ ЗА СЪЩОТО. НЕЗАКОННО РАБОТИЛ КАТО ОХРАНА, ЗАЩОТО ОСЪЖДАНИ И В ПРОБАЦИЯ НЯМАТ ПРАВО ДА РАБОТЯТ ТОВА. Ама иначе мнооооого добро момче, направо да го смачкаш от... щипане!

43

Анонимен

преди 10 месеца

То и да са чули хората, смеят ли да кажат?