74

Анонимен

преди 10 месеца

Хората в русия живеят в такова благоденствие, че могат да си позволят 37% от бюджета на държавата да отиват за инвазия на съседна държава.

73

Анонимен

преди 10 месеца

За какво му е беее?Абе колко дълго ще живее Путин,че води тази война ?!До преди да я започне,всички го мислеха за голям политик и можеше да се оттегли и да влезне в Историята.Защо направи тази грешка,да навлезне в Украина?!

72

Анонимен

преди 10 месеца

До Камарад Капиев: ко речи?!?

71

БАНко

преди 10 месеца

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО ЗАЩО ОЩЕ ИМА ВОЙНА СРЕЩУ РУСИЯ !!! НО СКАПАНАТА ЕВРОПА СПРЯ РАЗГЛЕЖДАНЕТО НА БЮДЖЕТА ЗАЩОТО ЛИПСВАХА ПАРИ ЗА ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ !!! И ФИНАНСИРАХА ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ ОТ ...... БЮДЖЕТА ЗА МИР ????!!!!

70

Анонимен

преди 10 месеца

До До 60 - Потроши е точната дума. Сега още не може да се въстановят от икономческите последстивя и жалките опити, да се избегне криазата и рецесията, просот ще ни върнат в 1850-а година...

69

123

преди 10 месеца

Копеките ме кефят с безумните си разсъждения. Значи запада бил похарчил 200 млрд долара , а Русия 100. Обаче как да му хрумне на копейката че , 250 000 умрели руски войничета също трябва да се включат в сметката. То в Русия живота не е ценност, но тука в цивилизования свят дори копейките би трябвало да знаят че, живота няма цена. 200 млрд долара са ниска цена за това да държим далеч от Европа мужиците, а на фона на икономиките на запада са направо пари за семки.

68

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

Русия и да победи това ще пирова победа... - Русия винаги губи, дори и да печели...

67

Камарад Капиев

преди 10 месеца

Друзя, полковник Ходорьонок в шоуто на Скабеева обясни нагледно как рушката армия воюва с НАТО - от 540 прозведени хаймарса в Украйна са доставени 24, а верижната вариант на хаймерс от 700 броя са доставени 16, демек рашка-прашка воюва с няма и 3% от ракетните установки на нато, а пък за самалети няма какво да говорим - укрите няма нито един. Така че нато ще приключи с рашка за не повече от седмица, дори садам хюсеин беше по силен.Гледайте го бе друзя, това полковниче е твърдо съпило на земята.

66

Анонимен

преди 10 месеца

фалит ми дай, фалит ми дай и повече не ме лъжи.....

65

Муахаха

преди 10 месеца

а Германия е в Рецесия и нямат Кинти дори за 1но Къпане в Месеца!

64

До 60

преди 10 месеца

Момко, б ляд. Австрия потроши 72 млрд. За да подпомага хората през Ковида. За Запад 200 млрд. Са почти нищо. ЗА просия 100 млрд са ужасно много. Това е разликата. Бъди здрав!

63

мдаа

преди 10 месеца

Да приемем, че информацията е вярна. Но Русия има и приходи, не само разходи. Има индустрия, има производство. Украйна какво има, какво произвежда освен бегълци и убити във войната? Ако ЕС и САЩ не финансират Украйна, ако не изливат милиарди, Украйна за седмица е фалирала. Там даже социалните помощи се плащат с пари от ЕС. Много обичате да говорите за едните, какви разходи, колко жертви, а за другите мълчите като бити г...ве.

62

Анонимен

преди 10 месеца

ДОЛУ РУСИЯ! ДОЛУ ПУТИН! ДОЛУ КРЕМЪЛСКИТЕ КОМУНИСТИ!

61

Бай Дрън

преди 10 месеца

Нищо не казахте с тая статия. Пълем миш маш-рубли, долари, проценти, бюджет..Те и щатите останаха без пари и трябваше да щфалират, нонси напечатаха долари. Сега ще държите сметка на руснаците, защо си печатат рубли ли? Нали не търгувате с тая валута. Вие гледайте колко долара са напечатщани, а не колко рубли, щото точно долара ще ви ее мката, а не рублата.

60

Паисий

преди 10 месеца

Нещо не ни е ясно значението на думата отбрана. Като на руснаците, които, ако ги пуснат, ще идат отвъд Варшава да се отбраняват.

59

хаха

преди 10 месеца

Съобщава TVP, явно някаква полска телевизия. И тук лапнишараните приемат всичко за чиста монета, след което започват полюция.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Това искаше Светът. Пак да ядат пушки... После, кой печели войната?! Не е Раша 100%

57

Анонимен

преди 10 месеца

Запада досега изгори над 200милиарда в Украйна а руснаците само със 100 милиарда годишно е целия им военен бюджет!!!! Това включва 3000самолета 5000 вертолети, кораби, 30 хиляди танка и ядрено оръжие включително подводници......... Около 2 пъти по-малко от Украйна..... А правете си сметка

56

БАНко

преди 10 месеца

,, ВОЙНАТА СРЕЩУ РУСИЯ ЩЕ СПРЕ ЗА СЕДМИЦА , АКО НЕ ДАВАМЕ ПАРИ И ОРЪЖИЕ НА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА " - СТАРЕЦА БОРЕЛ !!! САМО ОРЪЖИЕТО НА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА СТРУВА 54 МИЛИАРДА ЗА 2022 !!! ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ НАТООООООВЦИ ??? ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ !!! НЕКА ТРАНДАФОР ТАГАРЕНКО ГИ СЪБИРА В ШАПКА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !!!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Когато Русия фалира, тогава ще свърши войната. Давам и още най-много 2 години.