21

Историк

преди 10 месеца

До Анонимен 22 Рузките терористи нападнаха директен конкурент на пазара на зърно, и унищожиха продукцията и съоръженията му за търговия със същото, за да може да "продава евтино зърно". Това дава представа колко е "добра" тази "държава" (реално терористична оргнизация криеща се зад маската на държава).

20

Анонимен

преди 10 месеца

Брюкслечето ще ми каже ли повече, за Холандия? Защо убивате бинеса на фермерите там?

19

Христо Христов

преди 10 месеца

Дано ЕС се срути до 3-4 години!

18

Анонимен

преди 10 месеца

До Историк 19 - Това е тактика и на ЕС или поне хората, които в момента са го овладели. "Имаме проблем с торовете" - Решението е, да ползвате специално одобрените от нас торове. Даже ... закроийте си фермите. Ние ще ви купим земята на много добра цена. Имате проблем с ТЕЦ-овете Сложете тези филтри, коти ще прпоръчаме ... хммм пакима проблем. Дайте да ги знакирем. Сложете тези панели, които ще ви продадем. А и впрочем - имам сделки, които ще и позолят, да ви продаваме ток от чужбина :))))

17

Анонимен

преди 10 месеца

Наложиха таван на цената на руския петрол сега не им остава нищо друго освен да наложат мазе на цената на руското зърно та белким стане скъпо и да не го купуват.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Лошата Русия продава евтино зърно, добрият запад продава скъпи боНби -

15

Историк

преди 10 месеца

"претендирайки, че решава проблем, който самата тя създава" Че това е тактика, която руските фашисти и окупатори ВИНАГИ са използвали. Когато оставиха на България една нефункционираща фалирала икономика при падането на режима 89та, след това с десетилетия комунистите обвиняваха "демокрацията" за последвалия период на адаптация и икономически трудности. Руските престъпници обираха България с десетилетия след 89та, източвайки енергетиката ни, а слугите им обясняваха колко е бедна България!

14

Украйна победи

преди 10 месеца

Последните хрипове на брюкселските некролози.

13

европеец

преди 10 месеца

Този дъртак сам не разбира как разрушава Европа.Само това чувам от Брюксел - санкции единен глас забрани санкции санкции. Нищо хубаво не чух - нито ще построим нещо нито ще създадем нещо хубаво нито ще направим нови приятелства с други държави.Единствено простотии и забрани.Тези хора акъл нямат - ние не можем ли да ги свалим? Или трябва да ги чакаме да умрат от старост?

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 8 - Да не забравяме и колко повече и по-плодоронда земя имат. Имаш места, дето като трактора тръгне да оре, минава по 4-5 км права линия, преди да обърне.

11

ЕС

преди 10 месеца

начело с Борел да си запише час при отец Агоп Левон Саркисян!

10

Христо Христов

преди 10 месеца

Браво на Путин и Вагнер. Дано изгонят ЕС и НАТО от ВСИЧКИ страни в Африка!

9

Мнение

преди 10 месеца

Борел - всички зависимости са добри, освен руската.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя съвсем изтрещя, ами предлагайте и вие.

7

Христо Христов

преди 10 месеца

До 6 "Нали на зърнарите им дават ..." - които плащам и АЗ, като данъкоплатец

6

КОЕ Е!!!

преди 10 месеца

Окей окей окей - Русия не предлага зърно - Зли, долни, гадни! Русия предлага зърно на високи цени - Кръвопийци, иззетници! Русия предлага зърно на ниски цени - целят зависимост, поробване! Аман вече! Каот искаш да кажеш нещо лошо за някого, винаги ще намериш какво, при всякакви обстоятелства.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Варел пак излиза с пропаганда. В Русия всичко е по-евтино. Нормално е и да предлагат на по-ниски цени. И това не е зависимост. Никой не кара на сила купувачите да взимат само от Русия. В случая спокойно можем да кажем, че запада създава кризата със санкциите за Русия. Изпълнете си условията от сделката към Путин за украинското зърно и ще има предостатъчно на пазара и от двете страни и който иска да си купува от където им отърва.

4

Посоството

преди 10 месеца

Предлагайте и Вие! Нали на зърнарите им дават 1.5 милиарда субсидии само у вас в България

3

Христо Христов

преди 10 месеца

Единственото което ЕС може да предложи е да краде. Даже демокрация с Ф-16 сами не могат да изнесат. Факт.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Големи га*дове тези руснаци и го дават на африканците а не на нас европейците да папкаме .