74

ДО Рашиста --

преди 10 месеца

Ти да не си чел само Винету бре ? Със Руснаците имаме много кървави битки вземи гледай стари киноленти как българската конница им се нахвърля и как хвърчат *** тръгнали да нападат Б-я ! Страх ги било българите -страх ги е онея от Възраждане !

73

Анонимен

преди 10 месеца

Западът блокира руския износ на пшеница, а от украйна са изнесени милиони тонове пшеница. От всичката пшеница изнесена от украйна само 3.1% е отишла в бедните африкански страни. Западът взе украйнската пшеница без пари, а сега я продава на бедните страни. Западът отново измами останалия свят. На тия гнусни измамници не трябва да се вярва. Долу гнилия запад!!!

72

Анонимен

преди 10 месеца

Западните жени за свръх дебели и свръх грозни, затова западните мъже обърнаха резбата. Гледай и ти да не обърнеш резбата, емигранте, бачкаторе и р0бе на западните корпорации. Или ти вече я обърна?

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 72 Гледа ли по ББС как започнаха да стават статистите в парчета стереопор уж руини?

70

Анонимен

преди 10 месеца

Като слушам руски език все едно слушам български, всичко се разбира. Когато слушам английски, френски и немски, ама нищо не разбирам. Русия са наши кръвни братя, ние сме една кръв, една вера и имаме един език - славянския, на които славяните се разбираме. Ако не обичаш Русия значи не обичаш БГ - напусни БГ моментално, цръвул!

69

Анонимен

преди 10 месеца

Руснаците са много нагли щом още не са се предали пред моща на Украйна, България и НАТО.

68

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахха, следващия път, ако въобще има такъв, пак да направите трейлър в холивудски стил на предстоящата си контраофанзива, та да разберат и ескимосите, че се готвите за атака.

67

Анонимен

преди 10 месеца

200 руски варвари 2 седмици се крили по къщите в Стафоманское без изобщо да излизат за да не ги засекат дроновете на Украйна. Cpaли иПикaли където са спали... Затова са били изненадани украинците които нападнали селото само с 70 бойци. Въпреки това страхливите чебурашки бягат от страх да ги убият всички.

66

Т.Шак

преди 10 месеца

Нищо не се пише зз руското настъпление в Харковска област. А там руснаците напредват бързо. По 3 км нз ден.

65

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя сайт е бъкан с гнусни доларджии, на които им се плаща директно от американското посолство. Самият гнусен пропагандаторски сайт е доларджийски!

64

По същество

преди 10 месеца

Едно село в сивата зона. От два месеца се бият за Старомайорское, Пятихатки и Клещеевка. 2 месеца, десетки хиляди загубени, хиляди единици техника, за 2-3 села от по 50-100 къщи. И то руснаците постоянно ги изтласкват... Те не са стигнали първата отбранителна линия след два месеца... Междувременно руснаците са на прага на Купянск и всеки ден взимат села към Краснолиман. Правете си изводите.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Руснака много пие и яде само картофи, а гаубицата му от времето на Сталин, като перне супер модерния швабски Леопард 2, същият става на вторични суровини, а екипажа му е командирован завинаги при бандера.

62

предателство е !

преди 10 месеца

Защо щатите не атакуват укрепени позици на врага без спечелено въздушно превъзходство и без хеликоптери Ако бях украйнски главнокомандващ нямаше да започна контранастъпление докато не получа самолети и хеликоптери ,щях да се окопая и да чакам ,,има нямя време така поне няма да ги избиват сегашната офанзива е неразумна и вредна и безполезна !

61

Анонимен

преди 10 месеца

Видяхте ли наpкосите по улиците в америка на фентанил, който властите там са легализирали и с които се тровят маса народ в меката на демонкрацията. Поради липса на пари, освен фентанила хората употребяват и конска упойка, която нямало как да се забрани. Тотално зомбирани дpусалки и в комплект плюс още 60 милиона бездомни клошари по улиците. Да живее капитала и демокрацията!!!

60

Анонимен

преди 10 месеца

рашките са в глуха отбрана натъплението бавно но върви ФАКТ Всичко друго е бошлав Рано или късно ще ги пробият

59

Анонимен

преди 10 месеца

Гледате ли какво се случва с православните храмове в украйна? Изгониха свещенниците и започнаха да правят в тях сатаниски сборища. Освен това десетки храмове бяха подпалени.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Ами хубаво е да споменеш колко укри няма даа се върнат след тая "контраофанзива" 10,20 или повече хиляди!

57

Анонимен

преди 10 месеца

В освободените от укронацисткия режим области и републики кипи бурно строителство. Строят се жилища, пътища, водопроводи и всякаква инфраструктура. Жизненият стандарт на населението се е повишил 5 пъти в сравние с живота им в покрайна.Тези хора там са изключително щастливи и доволни. Там няма екотерористи и зелени НПО, които да блокират строителните и индустриалните дейности. Развиват се хората и не деградират като нас тук.Тук като видите градските разбити панелки все едно сте в Бахмут.

56

Анонимен

преди 10 месеца

До Тополино .Само за нас бъркаш,щото са ни нападнали в гръб ,докато сме воювали с ромеите.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Какво стана с американската сила с "най-мощната армия в света"? Америка няма спечелена война от гражданската им война, в която севера побеждава юга. Америка може само да убива безсилни цивилни, да дестабилизира даден район и после се измита. Където стъпи американския ботуш трева не расте. Хегемонията на кл0аката кравария свърши, приеме това американофили м а л о у м н и!!!