183

Анонимен

преди 10 месеца

До до 180 - Какво мислиш, че имат предвид хората, като кажат "зубрене"?

182

Анонимен

преди 10 месеца

"В София има ИТ сектор около 50к души софиянци, неговорещи на диалект (тия скъпите нови коли са наши). Там гласуваме на 100%. 90% от нас ще подкрепят Терзиев" - Не разбирам, защо си държиш селския диалект. Толкова ли искаш, да запазиш духовната си връзка с краварника? Както и да е. Другото, което е странно - Защо гласуваш за Терзиев? Какво ЩЕ направи той за теб?

181

до 180

преди 10 месеца

Е точно ИТ секторът е мястото, където зубренето не помага. Зубрят лекари, учители и адвокати. В ИТ средите има УМНИ и КАДЪРНИ хора. А мнението на един аутсайдер не ме вълнува. Когато ми дойдеш на образование и пари, ела да говорим. За момент на месец печеля колкото тебе на 2-3 години. Критики приемам от хора минимум с комбинация от моето образование, ценностна система и доходи. Хубава вечер

180

Анонимен

преди 10 месеца

"Благодарение на липсата на мозъчна дейност у вас (иначе в зубренето сте много добри, затова сте и ИТ-та)" - Ох.. чкайа че са оригнах ... Да, ку4ко, добър съм и вадя по 30-40 бона на месец.

179

Анонимен

преди 10 месеца

Евно машините вече са програмирани :)

178

Анонимен

преди 10 месеца

"Така че щом го защитаваш, значи не подкрепяш лустрацията" - Не издържаш, някой да не се съгласява на 100% с мнението ти, нали? Сигурно ще ме наречеш фашист, ако ти кажа, че съм против НЗОК. ДАНС проверява кой е пра-дядо ти, поради простата прични, че трябва да има лесно извинение, дали да се наемат наши или да НЕ се наемат ваши.

177

Анонимен

преди 10 месеца

"Да вметна нещо. Чесането на езици оставяме настрана..." - Именно де, за такива като теб говорим. Благодарение на липсата на мозъчна дейност у вас (иначе в зубренето сте много добри, затова сте и ИТ-та) ДС продължава и ще продължава да управлява страната. Няма как да изгониш от управлението ДС-кадрите, като гласуваш за ДС-кадри... :) ... Кой според теб направи прехода в Бг? Ами ДС-кадрите. ЛУСТРАЦИЯ! Това е решението. Да, закъсняло е, но по-добре късно, отколкото никога!

176

Анонимен

преди 10 месеца

Разбираемо е, София е единственият град в България в който комунизма така и не си отиде, само хората с мозък ще ме разберат

175

Анонимен

преди 10 месеца

Няма смисъл да гласувате за ПеПето и ДеБето.Машинките са с хак и ще гласуват вместо вас пак.С ала бала портокала завладяха цялата държава.

174

до 174

преди 10 месеца

Странна логика - твърдите, че не сте от бедняците, но ще подкрепите човек, който иска да живеете като тях?

173

До 171

преди 10 месеца

Да, това е добра практика, която съществуваше между 1944 и 1989. И трябва да бъде възстановена

172

Жорж

преди 10 месеца

До Един БългаринТоя Георги Георгиев е друг, не е Георг

171

DDD

преди 10 месеца

Мамка му и *** народ!

170

Анонимен

преди 10 месеца

Да вметна нещо. Чесането на езици оставяме настрана. В София има ИТ сектор около 50к души софиянци, неговорещи на диалект (тия скъпите нови коли са наши). Там гласуваме на 100%. 90% от нас ще подкрепят Терзиев. Просто всеки кмет със социалната си среда. Всеки според постиженията си в живота и така. Освен нас Терзиев ще получи огромна подкрепа от избиратели на ПП и ДБ (интелигенция). Не я търсете в крайните квартали. Ако не познавате подобни хора, средата ви не е таква просто. бедняк сте. Мерси.

169

Анонимен

преди 10 месеца

Само платените *** ще гласуват за отрочето на ДС, нормалните хора никога няма да гласуват за тая ***.

168

Син демократ

преди 10 месеца

Аз ще гласувам за Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС!

167

Анонимен

преди 10 месеца

"Трябва тази добра практика да бъде възстановена и да не се допуска никъде да работят деца и внуци на комунисти. Нали това имаш предвид?" - Не никъде, а на висока държавна длъжност. Терзиев нали е бизнесмен? Еми да си гледа бизнеса...

166

Анонимен

преди 10 месеца

ДБ е ДИРЕНТКО спонсорирана от НЕКСО - Компания, която е БЪЛГАРСКА, оперира в БЪЛГАРИЯ, но не предлага услугите си в България, което я оставя леееко на една страна от одити и други проверки. Същата компания има връзки с много нелицеприатни хора от чужбина. Аз лично не разбирам, от кога "демократиченото дясно" взе да се приравнява "корпоративен фашизъм".

165

До 162

преди 10 месеца

Напълно те подкрепям. Така беше и по време на комунизма. Не се допускаха до джбрш позиции деца и внуци на капиталисти и буржоа. Трябва тази добра практика да бъде възстановена и да не се допуска никъде да работят деца и внуци на комунисти. Нали това имаш предвид?

164

Анонимен

преди 10 месеца

Няма лустрация,за да може заграбеното от дядото да си пази от сина,а заграбеното от него,от внука. ДС ни управляват успешно.