95

Анонимен

преди 10 месеца

За 2 месеца общо 228 кв.км. са си върнали. Браво! Това е почти 31 пъти по-малка територия от Софийска област и 34 пъти по-малко от Бургаска област. Значи за да превземат територии колкото Бургаска област с тези темпове ще им трябват около 78 месеца или 6 години и 6 месеца. Всъщност колко територии смятат да си връщат? Питам, за да знам колко десетилетия ще продължи тази война.

94

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен "Бобче, дори и такъв закоравял руcороб като тебе не е отишъл в Рашистан, така че 0 копейки струват блъвните ти, спести си ги." Ано НЕРАЗБРАЛИ аз съм САЩофоб. А ето ти статистика за международни новини: 30 на първа страница като днес има доста новини за природни катаклизми от новините изобщо свързани с САЩ 1 свързани с РФ 14 (ПП новината за САЩ е че бившия готвач на бившия президент се е удавил... )

93

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 115Янките само това слушат от урките, ама нещо не им верват вече :)) Иначе долавям сарказма ти, смешно е наистина :))

92

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е,че Украинците се страхуват от руснаците! И не им се умира! Изпариха се мераците на всички други И не желаят да се Бият с Русия!-:)) Да си го кажем вече в прав текст! Няма какво да се лъжем повече!-:))))))

91

Анонимен

преди 10 месеца

Украинците масово унищожават танкове и БТР-и с дроновете-камикадзе. С 2000$ палят танк за милиони.

90

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 112 Сигурно затова половината Украйна е в руски ръце, щото урките ги пръскали с пръскачки от въздушни балони, поне с това свързвам Джавелин :)))

89

Анонимен

преди 10 месеца

Мародерите от Нато вече втора година воюват срещу баба меца и пак няма резултат

88

Анонимен

преди 10 месеца

В YouTube има един клип около половин час в който показват как се унищожават руските танкове с Джавелин... Все едно гледаш как се пръска консерва ударена с 10 килограмов чук... Вече съм го гледал поне 100 пъти. Емоцията е гарантирана... Голямо зрелище...

87

Анонимен

преди 10 месеца

Може и да е малък или никакъв напредък, но мисирките дигат голяма гюрюлтия по няколко пъти на ден. Мисирката е много вярно животно, ако го храниш и поиш редовно.

86

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 67 "Досега тази година в САЩ е имало повече от 130 масови стрелби(30,03,2023)" "През всяка от последните три години е имало повече от 600 масови стрелби, почти две на ден средно." Нали се сещаш в РФ има 150 милиона и примерно 20 милиона оръжие в населението - В САЩ има примерно 400 милиона и ЕДИН МИЛИАРД ОГНЕСТРЕЛНИ ОРЪЖИЯ В НАСЕЛЕНИЕТО... - и не непреувеличавам!!!

85

Анонимен

преди 10 месеца

Урките все бележат малък напредък, колкото да залъжат западняците да им пращат оръжия и пари :)))

84

11

преди 10 месеца

Ааааа, значи вече не "пълномащабна военна инвазия", а е "широкомащабно нашествие", бреееййй.

83

Голяма Работа

преди 10 месеца

Много ми е интересно всички тези отворковци, които така искат да се вкючат в боя и заемат страна, абе Защо не отивате на помагате ? Няма значение на коя страна, просто бъдете така смели , колкото сте зад мониторите и хайде да ви видим ?!?! Понасрахте ли се?

82

Анонимен

преди 10 месеца

Хаймърсите и касетъчните боеприпаси много обичат струпванията на руския башибозук...Джуджето да търси повече черни чували и Лади...

81

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна ! Има ли още такава държава?

80

Анонимен

преди 10 месеца

Конья Лавров сега е в Северна Корея да проси за боеприпаси.

79

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде да престанат с лъжите си Режима в Киев! Просто трябва да признаят,че Тактиката на Руснаците Работи! И са добре въоръжени! -:) Укронастъплението Запецна Пак и " Запека" им е Голям!! Запада,ЕС и Украйна се Провалиха! И нищо няма да се промени! Руснака доказа че е Най силната Европейска армия в момента в Европа! И след 80 г след ВОВ,пак може да воюва! Това е положението! Преговори с Русия са най Разумното решение!!! Русия Няма да бъде " победена"!-:)))

78

Аман от лъжи

преди 10 месеца

Фейк нюз. Спрете лъжите и пропагандата. Реконтрата към Купянск ужасява ВСУ. В Запорожие жалкият опит за контранастъпление беше премазан от Алигаторите (КА-52). Стотици украински войничета, част от които довлечени от улиците насила, *** като мухи всеки ден. Кенеди го каза - още преди жалкия опит падаха 7 от ВСУ за един руски войник. Опомнете се и осъзнайте как ви промиват англосаксонските кукловоди, които предизвикаха и тази поредна война

77

Фитьо

преди 10 месеца

Русия си оформи фронтовата линия както и е удобно и чака украинските резерви,за да ги нагости с пита и мед.В Одеска област частите на Украйна не участват,а пазят от руско настъпление,което няма да последва,а Русия групира на север,за да хване атакуващите,когато под натиск отвън вкарат последните си резерви на юг.

76

Анонимен

преди 10 месеца

До 94 Ами той си е в страната бе укопитек.,а ти като искаш ходи и на май на та си и там се обяснявай кой какъв бил.Отворковци ревете за Украйната ви 17 месеца и просите.Ти не беше рев то не беше чудо .Само на луната още не сте ходили да наглеете.