46

anonimna

преди 15 години

neobijdaite horata, p1rvo vijte sebesi posle komentiraite sigorno ste po zle i ot tqh no nali e va vijdame i goorite mnogo. Calgata bila takava oniq bili takiva,qj si svoqta popara ne gledai horskoto kan4e, kakvito i da sa jiveqt po dobre ot vas....

45

истинска

преди 15 години

кой ще ми каже какво му е лошото да си лъскав и да се стремиш да живееш лъскаво?!

44

Павел Корчагин

преди 15 години

Не ми трий коментарите а ми си смени чорапите че ми вмирисаха монитора Ти отгога не си ходил на баня

43

Натали

преди 15 години

Страхотна статия, поздравявам те ;)

42

Европеец

преди 15 години

За съжаление си прав. Донякъде. Което е още по-тъжно. Искам да кажа, че до голяма степен нашето общество се е превърнало в това, което го описват медиите. Но лошото е че въпросните медии го институционализират в модел на подражание. Тоест - представят го като нещо, което не е непременно лошо и аморално, а дори напротив - нещо хубаво, модерно, нещо "яко" както се изразяват подрастващите тийнейджъри, които между другото са най-уязвими и податливи на моралната и физическата деградация, поради все още празния им "хард диск" на който няма нищо записано. За съжаление, това мое уточнение към твоя коментар не прави нещата по-добри, а напротив - според мен това означава че всичко е много по-безнадеждно отколкото го представяш. Не съм песимист, надявам се някой ден да не е така, но си мисля че се загубихме някъде в прехода, и всички проблеми и негативни страни на западното общество, по ирония на съдбата ги възприехме с лекота, докато всичко това което западното общество го имаше (и все още го има) като ценности, го отхвърлихме също с лека ръка. Нямам повече какво да кажа!

41

Koko

преди 15 години

дори не заслужаваш коментар... вакуума ти е в повече! успех с прекопаването на царевицата, вероятно за друго не ставаш... или може би си дошъл в София да се развиваш ? я таксиджия... я продавач... за теб ще е прогрес!

40

преди 15 години

Обществото ни е толкова многолико, че да се говори за някаква извадка и някой да претендира за това е просто смешно! А да правиш едно войарско предаване, от което не само да печелиш луди пари ами и да задълбочаваш кризата в това общество и да зарибяваш хората - това вече е извратено! Истината е, че всеки продуцент, който си разбира от работата ще представи продукта си като нещо, което уж е част от ценностната система! И ще измисли безброй аргументи за това! Но също така другата истина е, че този тип воайорски продукции се гледат от хора, които или имат отношение към подобни предавания, или са с доста слаб IQ! Много шум за нищо!

39

SD

преди 15 години

Ако не ги гледате и не ги коментирате, ако ще не да лъска, а да блъска....Журналистите, и за вас се отнася. Намерете си по-свестни теми. Тази пошлост ще спре, когато спрат сеирджиите.

38

Европеец

преди 15 години

Бе не обиждай дамите бе!!! Всяко второ същество от женски пол в България може да слуша чалга. В това число влизат и кучките (уличните *** имам предвид), овците (пак от женски пол) и представители на вида хомо сапиенс (пак от женски пол). Дамите не слушат чалга. Затова пък дамите гледат предавания като Dancing stars, където и чалга певачките се учат на някои стъпки от спортните танци, та белким им влезе малко култура в кратуните.И далеч не всички са "лелки" и "чичковци". Спортни танци се учат още от предучилищна възраст скъпо "журналистче"! Така че ако вече нямаш жълто около устата, значи си закъснял за културни занимания, разбра ли?

37

§§§

преди 15 години

Ей, авторе, забелязвам, че във всяка твоя статия показваш поне по няколко пъти ненавистта ти към попфолка. Преди това ме дразнеше, но сега вече ми е смешно!!! Останалата част от темата няма да я коментирам точно заради това!!!!!!

36

Горд БЪЛГАРИН

преди 15 години

... Какво са казали продуцентите? "че избора на участници е отражение на самото Общество" ... АБСОЛЮТНО ПОГРЕШНО!!! Това е начина, по който НЯКОЙ иска да ни втълпи, че това СМЕ ние Българите!!! ... Всеки ТРЕЗВОМИСЛЕЩ и НЕОБСЕБЕН от "лъскащото" в Живота ... може да прецени, че това са пълни ГЛУПОСТИ! ... Защо Продуцентите показват на НАС Българите какви са ЛОШИТЕ страни на Нашето НОВО Общество?! ... видяхме доста ... и мисля, че е време да се спре с простотията, безграмотността и безделието в тая Държава... ДА, ТОВА НЯМА ДА Е УГОДНО ЗА повече от онези, които видяхме/виждаме и ще видим за напред в такива предавания, но защо АЗ трябва да бъда странния в очите на останлите, когато всячески избягвам да гледам такива "демотивиращи" неща... защото разликата между шегата и истината е много тънка, а малките и наивни душици ... не я усещат ... ЗАТРИВАТЕ ни нацията ГОСПОДА ПРОДУЦЕНТИ, за едното нищо!

35

аз

преди 15 години

имаме право на мнение. И щом мразим турците и ***, това си е мнение. В една демократична държава коренният народ не се управлява от черни араби. Още повече, че това е противоконституционно!!!! Ама на никого не му пука за Конституцията нали? Щото сме в демократична държава! ЕТО ТОВА Е ТЪЖНО!

34

напушеният журналист

преди 15 години

ама вие сте страшно ***... *** нещастници! ами не слуша ли всяка втора дама в България чалга? нямаме ли турци, ***? не обичат ли жените лукса? какви да вкарат? учителки предучилищната или скучни лелки-чиновнички?*** тъпите хора.. освен да плюете друго не знаете. огледайте се от света, в който живеете! ТОВА е България!

33

haho

преди 15 години

точно за това нямам телевизор!!! няма и да имам!!! няма кой да ме провокира!!! няма кой да ме дразни!!! хахаха няма да ме пипнат с гадните си манипулативни предавания!!!

32

Ghost

преди 15 години

мдам за съжаление адски точна статия... финала е точно в десетката - тъжно...за съжаление реалити предавания като Биг Брадър се целят да обхванат възможно най-голяма аудитория.За съжаление само от избора на новите действащи лица става ясно какви хора са булшинството в България...Тъжно е че се превърнахме в народ на простотията и сеира.Това е и целта на всички серии на ББ - сеир да има.Както е казал авторът на статията - "Хляб и зрелища" за тълпата...Тъжно...но факт

31

Mima

преди 15 години

vtorata ciganka angelina li e?

30

Мира от Пазарджик

преди 15 години

Какво ново може да се измисли от сценаристите? Да вкарат жени, за да се изпокара. От тях да има и *** и туркиня както Милен Цветков каза - за цвят - . А и още нещо повишана интереса на цялата българска нация - развяването на турското знаме и *** химн на Националния ни празник. Позор за всички, които се наричаме Българи!

29

европеец

преди 15 години

Абсолютно съм съгласен с тебе!!! Аз съм от твоята партия!!!Който лъска, квото лъска... защо ли ми се натрапва чувството че новите бигбрадърки ще лъскат на някой нещо??? Хм... това явно е литературното внушение от заглавието на статията. Това явно подтиква читателите да четат поредната простотия (за която аз нямам излишно време и съответно не съм прочел). Смятам обаче за ценно времето което отделям за коментар, та белким останалите с поне една мозъчна клетка да получат сигнал и да се замислят в смисъла от губенето на време в подобни безсмислени простотии които дават хляб на иначе потенциалните безработни българи.Петия сезон на "Бай Брадър" ли? По стар обичай и него няма да го гледам, но отсега съм сигурен че в него ще участват: , хомосексуалист, лезбийка, регистриран в психодиспансера на "Свети Наум", наркодилър или наркоман - един от двамата, без значение какъв, педофил, скинар и... всъщност, май много вдигнах летвата. Абе не знам, не бих се учудил ако включат в екипа на "Бай Брадър 5" и коза, куче-***, макакус-резус, и други ***. НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ!!! НЯМА ДА ГЛЕДАМ!!! ЩЕ СИ ИЗКЛЮЧА ТЕЛЕВИЗОРА!!!

28

преди 15 години

Тая упс грешка то се мисли за нещо ,па то едно голямо ! Жалко за примера за жена в бг! Тъпо мноооо тъпо! Ужас !Дано жените в вг не са точно като туй-лъскавото!!!!

27

kokolino22

преди 15 години

6to pi6e 4e cigankite ne mojelo da sa bili umni i krasivi we dea toq selqk kade go e pisal tova ne6to