34

Анонимен

преди 11 месеца

Вечна памет на младия спортист Айредин Мустафов на 19 г. ,убит от милиционери през 1998г. После убийците бяха отървани-въпреки,че самопризнанието-че всички са стреляли, и осъден е само един милиционер на 7 години-а той демонстративно избяга от съдебната зала, и досега се крие, а мевере не си дава зор да го търси!Айредин не е забравен!КОЛКО МИЛИЦИОНЕРА ПОДНЕСОХА ЦВЕТЕ НА ГРОБА НА СПОРТИСТА АЙРЕДИН МУСТАФОВ, УБИТ ОТ МИЛИЦИОНЕРИ! Колко милиционера излязоха на протест против убийците му!

33

Анонимен

преди 11 месеца

Взимат 2000 лв. + всякакви добавки, нощен труд... отделно сума ти платен отпуск, ранно пенсиониране... НОО... не им стигали.

32

в НПО-то сме Добре

преди 11 месеца

по 5 бона взимаме на Донос, че не сте си нахранили детето, щото нямате пари!

31

Анонимен

преди 11 месеца

Важното е за учителите да има, нищо че дацата с неграмотни.

30

Анонимен

преди 11 месеца

Никой насила не ви държи. Като не ви харесва напускайте. Толкова нагли сте, че и протестирате. Отивайте в частният сектор и там протестирайте.

29

за Куките

преди 11 месеца

не ме е Жал, но и има Милиони Поробени Честни и Достойни България - за тях ми е жал, но ако сами не си помогнат, то и Господ няма да им помогне...

28

хактите

преди 11 месеца

Преди време за да има за милиционерите-за увеличение, поредното взеха пари от децата. Тогава щяха да се дават детски надбавки за всяко дете, без подоходен критерии. Но за да се дадат на милиционерите тези пари бяха взети от децата, и дадени на милиционерите. дори в протоколите на парламента е казано,че се взимат пари от децата , за да се даде на милицията!

27

Анонимен

преди 11 месеца

Полицаите и надзорниците са най-наглата пасмина! Нито стотинка за тях. Оставете ги и ще се разотидат..

26

Шефрет

преди 11 месеца

Ами да му хвърлят стотинки. Той ще си ги вземе

25

Историк Фактолог

преди 11 месеца

може ли да би Припомните Посленият Път, когато Протести, не само в България, но в Европа да довели до реално Промяна?! Протестите се - за да се Изморите и да изразходите и последните си сили в БезСмислено действие - с други действия - се постига промяната, не е и с избори...

24

Анонимен

преди 11 месеца

Прави са полицаите правителство намира пари да храни украинците,а за българските граждани няма.

23

преди 11 месеца

Колко милиционера отидоха на гроба на младия спортист Айредин Мустафов-убит от милиционер, и поднесоха цвете и проляха сълза? Колко милиционера отидоха на гроба на Ива на 25 г от Ловеч, убита от милионер, и проляха сълза на гроба й? Колко милиционера поднесоха цвете на гроба на Елеонора на 16 г ,убита от милиционер. Колко милиционера проляха сълза на гроба на Мария от Слънчев Бряг, убита от милиционер?

22

Овциъци се НаДигнали

преди 11 месеца

срещу Вълци и то с Пр0тест - смешно, щеше да е, ако не беше жалко!

21

За КОВИД-Ваксините

преди 11 месеца

не знам, но Гел0тините са Бързи и Ефективни...

20

Научи се

преди 11 месеца

До АнонименНаучи се как се пише "оливам" и въобще как се пише, преди да се опиташ да изразиш някакво мнение, колкото и грешно да е то.

19

спрете привилегиите

преди 11 месеца

Кога ще се премахне ранното пенсиониране в милицията на младежи на 53 г? Пенсионират се, получават пенсия, и остават на държавна хранилка. тарикатско ,а!КОГА ЩЕ БЪДАТ СПРЕНИ 20-ТЕ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ! Другите хора получата от 2 до 6 заплати при пенсиониране. Кога ще се спрат порционните храни в МВР. Другите хора си купуват храна от заплатата! Кога ще се пспре неплащане на осигуровките в милицята!

18

Асанчу от Катуна

преди 11 месеца

каза, че като Спрат Милиардите Кражби на ГЕРБ и в България ще има Пари и то много Пари, а какво стана - Май Кражбите не Спляха, само се Смениха Крадците...

17

mn

преди 11 месеца

Чакай бе, Асене. Как откъде да дойдат. Нали казваше, че има пари и няма да се теглят заеми и да се повишават данъци, за да влезем в 3-те %. Сега се оказва, че май пари почти няма.

16

Анонимен

преди 11 месеца

Зиг Зиг Лаурел и Харди! Хилядолетен клоунски Райх! Айн Цу цвайн цу ротационни фюрера!

15

Тийн

преди 11 месеца

Не Мога да Разбера как Милиони са се Оставили Шепа ЗаТлъстели Клинично да ги Крадат, пардон, да ги Управляват - Обяснете ми го това?! колко *** трябва да си за да си се Оставил да си Р0б при това да си губиш и Силите и Времето с БезСмислени Протести - то с Протески История, не друго е Доказала, че Нищо не се Постига, виж с Гел0тини - Друго е Показала Историята - Ефекта е Бърз...