38

Мис/мистър Холандия

преди 11 месеца

И при богомолките има много гейове. Така имали по-голям шанс да оцелеят след секс. Ей от толкова много пропаганда, от толкова много прайдове, чак и на маймуните мозъците промиха.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Женските на орангутаните са грозни и мъжките минават на хомо както и женските. Но накрая става проблем че няма малки и измират.

36

Ако това е вярно,

преди 11 месеца

Дарвин не е прав - еволюцията е тръгнала от човека, но посоката на движение е към маймуните.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Пълни глупости.

34

Мис/мистър Холандия

преди 11 месеца

Ако щете ми вярвайте, но с очите си съм виждал как три мъжки маймуни правят чеверме, като се редуват при това кой да се самоопределя като агнето.

33

Мис/мистър Холандия

преди 11 месеца

Вече прекалиха. Сега да Ви открехна, не са гейове маймуните-травестити са, защото се обличат като жени и редовно ходят на маникюр. Някакъв пък тук писал, че при някой животни мъжките кърмели, ха ха. И с кво кърмят, с онова дето не е кърма или с адаптирано мляко? Тези учени май са на нивото на един наш академик. Сега една история-два заека много искали деца и постоянно правили опити, но не се получавало. Отишли при специалист, той ги погледнал и казал "момчета вашата работа няма да стане"

32

Анонимен

преди 11 месеца

До пенсионер-ветеран Българите измират и остават само роми вече.

31

пенсионер-ветеран

преди 11 месеца

Истината е, че Българките Много ПоГрозняха в Последните Поколения, а Причината е, че Убавите Българки от ПреДишните Поколение Избраха да Раждат от Грозен Чичко-Паричко, а не от някой по-любов с който се харесват и бащата също е убав, съответно и децата... Аз лично не съм очаквал, че ще доживее да виждам толко грозни млади хора...

30

Анонимен

преди 11 месеца

До Зоолог Кокорчо не е гей а не го иска никоя жена.

29

Анонимен

преди 11 месеца

Макаците онанат а това не е секс и при мъжете е 98 %.

28

до 35

преди 11 месеца

прав си . мъжките животни дали чакат женските да навършат пълнолетие :) и ако не , значи няма нищо неестествено и ние хората да не чакаме . обаче тези учени ше ме оборят като кажат : ние не сме животни . но аз пък да им кажа : е защо тогава ми давате пример с животните гейове и аз трябва да го приемам за нормално .

27

00000000000

преди 11 месеца

Това е манипулация, направихме и животните геове, за да оневиним противоестественото поведение на някои от човеците. Да свикваме с това ненормално поведение, защото видете ли и при животните го има.

26

Анонимен

преди 11 месеца

сега ще си правят ли парад да демонстрират евро ценности

25

човек

преди 11 месеца

не ме интересува проучването и мнението на тези учени . няма как такива статии или изказвания да ме накарат да приема 100_ те пола за нещо естествено . Бог е създал два пола , човек и жена , пише го в най великата книга . тези учени защо не ми обяснят защо не е създал еднополова двойка та да ми кажат как сме щели да се множим . такава статия си е чиста проба пропаганда !!!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Всичко което се случва в приридата е естествено, с изключение на тези които си сменят пола с хирургична намеса, само тогава е изкуствено. Има майки които си изяждат малките за закуска, има мъжки които кърмят. Има всякакви работи и те са абсолютно естествено явление. Ние не сме родени да сме привлечени към определен пол, въпрос е на нагласа. Ако при мисълта му протичат едни неща като грахчета, значи мозъка го асоциира да пусне смазка.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Защо да правят проучване? Не са ли виждали нашите депутати? Ем мамуHи, ем и обратни. 240 парчета хомо-лентяи.

22

А кога ще има

преди 11 месеца

проучване как възрастните макаци правят секс с малки макаци и това е съвсем естествено?

21

Anus shepti

преди 11 месеца

МАЙМУНИТЕ ГО ПРАВЯТ ПО ДЕЛИКАТНО...НАШИТЕ НА ПАРАДА ВАВ СОФИЯ СЕ ЗАКЛЕЩИХА И ПОДКАРАХА НА ТУРСКО ВЛАКЧЕ

20

Анонимен

преди 11 месеца

"За съжаление сред някои хора все още съществува убеждението, че еднополовото поведение е "противоестествено"....................Ако беше естествено мъжките щяха да могат да раждат. Тя майката природа се е погрижила да посочи кое поведение е естествено.

19

Учените

преди 11 месеца

изгубили 3 години и потрошили сума пари да наблюдават макаците в Пуерто Рико. Ако бяха наблюдавали само 1 гей парад само за 1 час, щяха да стигнат до същите изводи.