216

Анонимен

преди 1 година

Радев и Костадинов едно и също нещо

215

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията принципно е една невъзможна и неработеща форма на управление. Директната демокрация на практика е узаконена анархия. Не може масите да имат компетентни мнения по въпроси изискващи експертно ниво на знания. Това е просто абсурд. Ние живеем във време на тясна специализация където всеки е експерт в неговата си област. Това за което е учил и в което има практически опит. Не може хората да разбират от всичко. Затова и демокрацията е вредна форма на управление.

214

азз

преди 1 година

До АнонименА може би е за българския лев. Влезем ли в еврозоната, нямаме фискална независимост. Няма и излизане. Това равноправен договор ли е? Можем ли някой ден ние или нашите деца да искат да излязат от еврозоната - отговорът е не, не могат.

213

Анонимен

преди 1 година

Трябва да има референдум за обявяване на русофилите извън закона, но няма толкова затвори... Другият вариант е да се изпратят в любимата си фашистка Русия с лодки през морето.

212

Анонимен

преди 1 година

Мyняни ще бъде съден за държавна измама. Скоро.

211

Анонимен

преди 1 година

Мис Холандия 2023,стана мъж.Транси-манси.Как е евроатлантиците?Хахаха

210

Анонимен

преди 1 година

Радев естествено е против Еврото, той е за Рублата

209

Руско псе

преди 1 година

До Анонимен Явно си ниско ниво в партийната организация-питай окръжния секретар на партията ви да ви го разясни:)))

208

Хектор

преди 1 година

Я колко укропитек има тука...........бегайте хохли

207

блицкриг

преди 1 година

До Анонимен------Кирилицата ще остане, братска Украина и Беларус трябва да влезат в ЕС.

206

Анонимен

преди 1 година

В Швейцария имаше референдум да ли да си вдигнат заплатите. И швейцарците казаха не трябва да се вдигат. А у нас си представям какво ще е ако има такъв референдум. Заплатите да се вдигнат 10 пъти.

205

Анонимен

преди 1 година

До Германец Като не могат да направат пепе и дебе се махат. Още по-добре за България шом се провалат. Излизаме от евро и остава лев. Глас народен глас божи. Ако не са високи заплати за какво ти е евро като може и с лев.

204

765444

преди 1 година

Референдумите в България трябва да бъдат забранени, предвид факта, че 80% от електората са ***! И това е така според един професор, който явно е правил проучване! Потвърждава се и от броя народни представители от *** в НС!

203

Анонимен

преди 1 година

До 232 Копейката никога не е искал да се провежда референдум. Въпросът му е противозаконен и противоконституционен. България е приела еврото с влизането си в ЕС, само че не ползваме пълния му капацитет. . . . . . И КАКЪВ Е ПЪЛНИЯ КАПАЦИТЕТ, СПЕЦИАЛИСТЕ, ЧЕ НЕ РАЗБРАХ?

202

Анонимен

преди 1 година

Тоя е с много гадна мутра, пък и *** да го е! Евро в БГ, Шенген, помощ за Украйна и далеч от Русия

201

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Неприемливо е политици да се правят, че няма подписи на половин милион българи. Съветвам ви да вземете пример от Президента Путин, който не се направи на разсеян, че не е имало "Поход на справедливостта" срещу МО на РФ. Току-що Президентът Путин се срещна и проведе разговори с Пригожин и с бойци на "Вагнер".

200

Анонимен

преди 1 година

Утре ще поискаме премахване на кирилицата тя е по старшен проводник от лева лева няма нищо общо докато пишем и четем на кирилица руското влияние ще е огромно трябва референдум за премахване на кирилицата

199

Руски человек

преди 1 година

Това е радев. Никакъв натовски генерал. Просто искат България да е в периферията и ако може в руските обръчи

198

Хм

преди 1 година

Не моа да разбера, София само с 5едали ли е пълна, че такива амеби, като кироПутката, Ристьо Сорос, Кокорчо спецовияПедал и всякакви знайни и незнайни трашове вилнеят навръх държавата.

197

......

преди 1 година

По-лекичко с тези референдуми, да не направим накрая един: "Дали възраждането да бъдат екстрадирани в Сибир и да им се отнеме българското гражданство"!