142

Другарят Путин

преди 11 месеца

Ако някой задейства чл. 5 на НАТО, Европа ще се превърне в Европейско Радиокативно Море, а Тихият и Анлантическият океан ще бъдат едно цяло! Панамският Канал ще стане ненужен!

141

ASDASD

преди 11 месеца

ТОЛКОВА МНОГО ПРОПАГАНДА НА ЕДНО МЯСТО НЕ БЯХ ВИЖДАЛ.ХА ХА ХАА има хора дето четът все още този весникСамо да попитам къкво стана с германските танкове? Къде са ПВО системите "Пейтрът" където работеха в Киев? Какво се случи с гаубиците 777? А за английските танкове "Челинджър" в Лвов нещо да напишете, а кво се случи? Колко от прослувутите комплекси "ХИМАРС" още са в движение?

140

Детето Чудо Шаламан$

преди 11 месеца

До АТАКИСТ - какви ченгета бе? Аз имам връзки а Зеленски и цялата му делегация имаха възможност да се видят с тесен кръг медии и почитатели. Разбра ли сега? Чичо Сам е добър, ще видиш $$

139

Pp

преди 11 месеца

Малее ама то направо 100% от народа подкрепя Русия бе какви 70. Изборите не ги гледайте. Путин тролчета ей.

138

Детето Шаламан

преди 11 месеца

Какъв беден бе вчера си купих ланец дойдоха едни парички и ще продължават да идват $$$

137

Анонимен

преди 11 месеца

До 202 така ли бе ,сериозно ли.Клоуна си е клоун и малко се накака,щото тук не е Украйната му и никой не му се връзва на цирка.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Младия шаламан и за това ли стана просяк като него.Милостиня ли чакаш или си се заблудил и ти,че те чакат пачки щом си тръгнал срещу Русия.

135

Шаламан 3

преди 11 месеца

До АТАКИСТ Ква ъпркът бе не виждаш ли човека какъв бодибилдинг е направил за 1 година щеше да пречука още малко Радев тебе ще те сгъне за закуска, ***

134

Младият Шаламан

преди 11 месеца

До АТАКИСТ - Вчера стиснах ръката на Зеленски не съм си я мил от тогава, а ти с кво ще се похвалиш ***? Путин в мавзолея ли ще чакаш?

133

ШАЛАМАНА Е ТУК

преди 11 месеца

До АТАКИСТ = ДОБРЕ БЕ ПРАВ СИ БЕ АРЕ СЯ ЛЯГАЙ СИ КРАВАР

132

Шаламана

преди 11 месеца

193 Е не си прав.То датова подкрепяш руския агресор щото си човек с ниско IQ

131

Шаламана

преди 11 месеца

До 190 Тотално изплиска легеня ходи да се пазариш с психиятрията в Карлуково за по силни лекарства прекалил си с ваксината спутник

130

Сашо

преди 11 месеца

До ШАЛАМАНДУР-ОФ -<>- Всичко е точно с контрата ей сега дават касетъчни снаряди малко да постопим оркките и навлизаме.

129

Ало

преди 11 месеца

Една е позицията на правителството по посещението на зеленият гущер,друга е това на народа.70 % от народа подкрепя Русия. Зеленият скелет е подкрепян от праителствата избрани при ниски избирателни активности - Нелигитимни отвсякъде. Те това е демокрацията - лъжи и измами до последен дъх.

128

Анонимен

преди 11 месеца

Азовско море трябва да е само на една от двете държави. Няма как да се подели. А и има под него подземно море от нефт и газ. Самото азовско море също пресъхва и пак ще има войни.

127

ШАЛАМАНДУР-ОФ

преди 11 месеца

Я КАЖИ КАТ СИ РАЗБИРАЧ, КАК ВЪРВИ КОНТРА-НАСТЪПЛЕНИЕТО !

126

009

преди 11 месеца

Пълни глупости и кокаинови сънища.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Путин печели време за да направи достатъчно ракети за да ликвидира САЩ и Англия. Другите от НАТО няма да смеят да отговорят. Зеленски не е важен,

124

Анонимен

преди 11 месеца

На практика ще е много трудно. Украински и натовски кораби в азовско море заедно с руски постоянно ще са във война. Анулиран е и договора с Украйна за пролива. Натовски кораби няма да пускат руски и пак война.

123

Анонимен

преди 11 месеца

До Чичо НАТО.Малко си в грешка.Това ,което искаш и това ,което можеш да получиш са две съвсем различни неща.Украйна,не е член на НАТО и никой не и е длъжен.