203

стига глупости

преди 11 месеца

В Скопие съвсем са изтрещяли! Стига вече с тази омраза и насъскване на хората едни срещу други! И от двете страни! Един народ сме! Не можем ли да живеем заедно, спокойно, без емоции и евтини кражби на история, за благото и на двете страни!?Ако политиците и дипломатите не могат да го постигнат, значи не си вършат работата и трябва да си ходят!

202

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо за вас мизерници, след като ни мразите без причина!

201

ха ха смееехххх

преди 11 месеца

Тия все още си мислят че ЕС е комините нататък на москва

200

Анонимен

преди 11 месеца

Човека е прав. Слаби сме да отстояваме себе си и държавата си! Доста е тъпо всички политици да мислят само за пари и интересите си! Така или иначе не ни уважават на запад, по- добре да им покажем ,че не сме измислен народ , а сме умни , добри и духовни хора! Време е да го разберат всички!

199

Анонимен

преди 11 месеца

Аз предлагам бързо да ги пуснем в ЕС.Тогава половината поне ще избягат на запада,и от тая държавица нищо няма да остане.

198

Ми,нормално!

преди 11 месеца

Като гледат кои са ротационните п0длоги Денк0ФФ и ГаВриел,дето не си знаят пола...

197

Анонимен

преди 11 месеца

С такива политици Северна Македония копае дъното всеки ден! Да не забравяме, че България е най-старата в исторически план страна в ЕС. Българските политици да си кротуват още и да се правят, че не чуват и не виждат нищо. Срещу такъв език трябват остри реакции. В тази атака сме сами, не плащаме като македонците на външни политици да лобират за нас

196

Анонимен

преди 11 месеца

И това маке е кацнало на черешата.Една шепа народ,половината албанци и други етноси,ще дават акъл на Европа как да ни въздейства.Яааа,у лево!

195

Зеленски и Николойск

преди 11 месеца

Се карат: Крим е украински! Нее, македонски е! Николойски: През 5 ти век там е била Стара Велика България! Зеленски: Даа, ама Руската Империя го е превзела после и затова е Украински :)

194

Мария Пиргова

преди 11 месеца

Много сме зле!

193

Маке

преди 11 месеца

По добре се преквалифицирай на русофоб, повече ще спечелиш долари отколко с мижавата си българофобия!

192

Николойски

преди 11 месеца

ЗАбрави тази работа бро! Освен ако агресивния съсед не е Русия или Китай, нема долари в тази работа! Сам си го казваш, че българия е тай слабата в Съюза! По добре се преквалифицирай на русофоб, по печеливщ бизнес е в наше време ;)(

191

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 207 хубаво, не са българи тогава щом казваш, въобще не ми пука вече за тех :))) Още преди да ни признаят за държава византийците, в Охрид е било бъкано с българи, но не искам да споря с маке, просто нема смисъл :))

190

Ха ха

преди 11 месеца

Македония била лесна мишена за агресивни съседи като България, щото била супер корумпирана :)))

189

Анонимен

преди 11 месеца

Македония е била част само от втората Българска Държава,което е 2 века.С какво прави ги наричаме Българи? И да по време на втората световна война.Даже има територии от Македония ,които не са били част от България. Спора с Македония е неоснователен и глупав. Това е чиста форма изнудване и заяждане. В знак на Европейския дъх,трябва да спрем незабавно Историческата комисия,а Македонците да приемата Българите в тяхната Конституция ,а Ние Македонците в нашата конституция.

188

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 202 Нас са ни признали 681г. за държава византийците, понеже са били принудени от нас да ни плащат годишен данък, за да не ги избием до крак :))) Но може да сме били от доста време там в тази територия, просто са ни признали 681 година официално :)))

187

ДВМ

преди 11 месеца

а дали може ЕС да окаже натиск върху вас измислената държава ? алооо , ако не беше Желев вие и държава нямаше да сте бе ! я почвайте да декламирате АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ !!!

186

Анонимен

преди 11 месеца

Реално има Българи от създаването на България през 1908 година.Това са хората ,които живеят на територията наречена България. Хората, които живеят в днешна България имат основни славянски и медитерански гени.Това са Българските гени. От пра-Българските гени,на хората създали първата Българска държава ние имаме под 1%гени ,което се смята за недостатъчно според медицината.Та Македонците имат над 15% гени от античните Македонци,което е повече от 1%.

185

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя говори против корупцията, но призовава да се действа така, с натиск и т.н. Мисленето ви е много сбъркано макета. Нашите са много меки.

184

Анонимен

преди 11 месеца

Сметнете продължителноста на първата ,втората и сегашната Българска държава общо и ще се убедите,че общо не прави пет -шест века. По тази логика,както ние се опитваме да убедим ,че Македонците са Българи,а България управлява Македония не повече от 2 века,Турция има право да ни нарича Българи с Турски корени.Та те ни управлявали повече от колкото ние самите и всички останали.Също могат да кажат ,че и езика ни има тяхни корени.В нашия език има точно 10 български думи.