162

Анонимен

преди 11 месеца

Влиятелен е защото е единственият *** съгласил се да унищожи държавата си срещу пари. Поне засега. Можеше да им даде автономия на ония региони да вдигне една ограда подобно на берлинската стена да накара американците да си докарат танковете а от другата стран на стената руснаците и да изпълни мечтата на кремълският великан.Студена война. Междувременно да направи така че пари и просперитет да залеят неговата държава.Източна и Западна Украйна.Ония сами ще бутнат стената като фалират.Както преди

161

Анонимен

преди 11 месеца

До Украйна еНаглост и безочие си ти - дори да си помислиш, че подобно нещо е възможно докато огромна страна като Русия те бомбандира. Светът е длъжен да помага. Когато Русия вдене, че не може да се бори с целият свят тогава ще се оправи и светът. Всяка голяма страна трябва да среща отпорът на обединените всички страни, за да е сигурно, че никой силен не може да подчини по-слабият. Само в България смятаме за нормално силният да мачка слабият и да сме за силният, за да не ни набият.

160

До Дзивко

преди 11 месеца

Русия ще престане да съществува, преди да свършат украинците. Война срещу парите на целия свят, никой не може да води, Хитлер го доказа.

159

Украйна е

преди 11 месеца

с голяма територия, произвеждат пшеница, царевица, олио, слънчоглед, шоколад, ориз, мед, яйца и много други неща с които ни заливат, нас и другите европейски държави...Затова да си построят заводи за военна техника и боеприпаси, и да си произвеждат, каквото им е необходимо. А не да ходят да просят и заплашват...Наляха се милиарди, и пак не им е достатъчно....наглост и безочие...

158

Анонимен

преди 11 месеца

До До 159"Когато разбереш че със съсед велика сила не можеш да правиш каквото си искаш и трябва да се съобразяваш, и да не си маша в чужди ръце" - това е най-себеизключващото се твърдение. Демек трябва да си маша на страната до теб? Империи са се разпадали и ще се разпадат, това ще се случи и с Русия. А аз съм готов да защитавам правото си аз да решавам. АКо се наложи и с оръжие. Преклонена глава сабя не я сече - е най-жалкото мислене.

157

Анонимен

преди 11 месеца

Малко известен факт е, че България има производствени мощности във военните си заводи да произвежда 1/4 от това което Русия може да произвежда като муниции.

156

Не регистриран

преди 11 месеца

Разбра че има продажници и до летя.

155

Анонимен

преди 11 месеца

Каква доброволна мобилизоция бе? То за 16 месеца война един български доброволец не е отишъл да защитава нацизма в Украйна!! Извинете..демокрацията!!

154

Анонимен

преди 11 месеца

До Ауу две статииБе кат гледам 90% от коментарите са от теб с едно и също съдържание.

153

Анонимен

преди 11 месеца

До ДзивкоЩе воюват следващите, които са на линия. Ти се запитай, защо се налага да воюват, защото едно джудже с малка *** и големи комплекси иска да владее света. Но ако се наложи ще се воюва, не като вас да приемем братския ботуш само и само да запазим жалките си животи и външната тоалетна.

152

Дзивко

преди 11 месеца

Колкото и декларации да пишем, трябва да се знае, че всяка война свършва рано или късно, тая ще свърши с договор, който изключва членство на Украйна в НАТО и вероятно доста отрязана територия, а ние трябва да разберем, че оръжие се трупа в мирно време и не се раздава, че кат потрябва вече е късно

151

Сакво става

преди 11 месеца

Козяк съкратил персонала във фабриката с тро лйове? Един кравар с ВПН за три статии със Зеленски! Просто не успява да манипулира всимките лайкове ;)

150

Ауу две статии

преди 11 месеца

За Зеленски пък само един кравар с един ВПН! Не смогва горкия!

149

Анонимен

преди 11 месеца

Изгониха пропутинските *** от разни форуми и те избухнаха тук .. жалки сте

148

Анонимен

преди 11 месеца

Човека е сред най влиятелните лидери в момента, а не като бункерния джуджак дето вече никой не го и отразява в света и чорапа. Естествено, че ше им предоставим въоръжение иначе руския агресор след тях ще дойде да ни окупира и нас както го направи 44г. Не трябва да се повтарят грешките от миналото.

147

Кравофилчето цък

преди 11 месеца

пак даде на късо!

146

Краварюю

преди 11 месеца

Докато монипулираш лаъковете тук, под другата статия хората свободно без манипулация си пишат! Не смогваш ;))

145

Дзивко

преди 11 месеца

Умнокрасивите, трябва да си отговорите на един въпрос, кой ще воюва като свършат украинците, щото те вече са на финал, един жокер няма да са британци, много вероятно е да са децата ви, тогава какво правим?, и още един въпрос, като си дадем техниката, какво правим при риск за нас, щото НАТО първо ще приема декларации и след месец най рано може да ни прати една рота на помощ

144

Краваря с ВПН

преди 11 месеца

Се мъчи под статията че България е дала цялото си оръжие на Зеленски! Един се бие срещу 100 реални проруски българи горкия и не смогва и там !

143

Анонимен

преди 11 месеца

демек нищо без летателни средства