280

Анонимен

преди 11 месеца

до 292: Не е точно така. Както по-долу е обяснил някой, действията му са лишени от смисъл, защото не са насочени към православни, но дори да бяха, иподяконът няма такива правомощия, защото в съвременната Църква той дори не е част от клира (за разлика от древната, където е бил). Той е просто помощник в олтара. Но клирът (мисля, че най-вече даден митрополит или Синодът, свещеник по-скоро не) може да съди и наказва при определени случаи, строго определени в каноните.

279

Анонимен

преди 11 месеца

До 1984 Оруелспасили го от самоубийство, като са го дърпали от пътя. Някой снайпер можеше да го изпрати набързо при Господ! Спасили са му живота!

278

гостенка

преди 11 месеца

До луди ли сме.Ако е луд, не значи непременно, че е свестен. Ако е свестен, не е задължително да е луд!Това е като, всички атиняни са гърци, но не всички гърци са атиняни...

277

До 290

преди 11 месеца

"Затова нека да ни кажат, този Атанас Стефанов..." И аз искам да знам твоя АйПи адрес, но Днес го крие. Нека Днес ни каже АйПи адресите на групичката Психодесни. Имаме причини да се съмняваме че тая групичка работи за Днес ....

276

Анонимен

преди 11 месеца

Горкият човечец! Няма ли кой да му помогне.Цветеслава да не зяпа влюбено Резидента, а да действа.

275

луди ли сме

преди 11 месеца

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита..." - написал го е Христо Ботев в стихотворението си "Борба"-много съвременно стихотворение...И той ли е луд?

274

Анонимен

преди 11 месеца

Този иподякон е в грешка, само господ наказва и съди!

273

Анонимен

преди 11 месеца

Бойко Борисов ли ви направи такива българите бе "нагъзени" и "козируващи"?

272

Анонимен

преди 11 месеца

Иподякон е служителят, който помага на свещеника при богослужение - например, подава му някои предмет като книга, свещ, жезъл и т.н. Освен това, иподяконът може да участва в ритуала пеейки или четейки нещо от свещените книги. Затова нека да ни кажат, този Атанас Стефанов в някой столичен храм ли е иподякон или е дошъл в София от другаде?

271

Анонимен

преди 11 месеца

Кой член от кой закон е нарушил пак питам опаркаджиите на противоконституционната диктатура пълзяща?

270

Анонимен

преди 11 месеца

До 1984 ОруелИзлиза на платното пред кортежа на дипломати от друга държава и президент вътре. Ти добре ли си? Какво лошо правел. Лошото е че е шизофреник, а такива трябва да ги заключват

269

ПортретНаПсихоДесен

преди 11 месеца

Реститутки участвали в избиването на Българския народ или Пуберитети смукащи Смути под влияние на ДжендърИдеолгията щото така е модерно... Останалия народ е читав.

268

1984 Оруел

преди 11 месеца

Нали всеки човек има право на изразяване на мнението си?Какво е направил незаконно, че го дърпат? Кой член от кой закон е нурушил?Или проблема е че казва истина, крита от цензурата?Защо не го арестуват а *** пускат като е нарушил закон?

267

ПсихоДесни

преди 11 месеца

Май разбрахте че имате само подпорките от Сорос и посолството... И до там майцепродавци.... Вилнеете и искате да наложите диктатура ... добре но внимавайте какво си пожелавате.... И пиночет беше като вас, но на дърти години му требваха памперси, щото и него го погнаха,... Съда де ...

266

Анонимен

преди 11 месеца

До 265 "объркан си или платен, нацисти са тези, които влизат в чужда държава да избиват невинни" Да, хич не са нацисти тези, които са татуирани от горе до долу с нацистки символи. Не бе, хич. Те са невинни агънца.

265

до 281

преди 11 месеца

видимо си гей

264

Православен

преди 11 месеца

До до Православен: Оправи си понятията и престани с дъвката, че всеки, който не повтаря като папагал безумията, които дават по тв, е объркан или платен. Нацисти са последователи на националсоциалистическата доктрина от времето на Хитлер, за което има безброй свидетелства, че се изповядва от върхушката, която завзе властта в Украйна след Майдана от 2014. Относно избиването на невинни - това биха били военнопрестъпници, а не нацисти, но досега не съм видял док-ва за такива от страна на Русия.

263

Анонимен

преди 11 месеца

Копейките от Възраждане се изпокригха в дън земя, когато Зеленски пристигна. Само лудия поп го изтърваха от Карлуково.

262

актьорче

преди 11 месеца

За литър водка, прави чудеса

261

Анонимен

преди 11 месеца

До Хаххахаха ванка...-Добре ли сте?