785

Анонимен

преди 11 месеца

Самите американци не вярват че Украйна ще победи. Когато Денктовичч се хвали че малка България помага най-много на украина като дял от БВП а няма пари за пенсии и заплати какво да добавим айде направете импийчмънта и на избори ще ви помете. Но не ви стискааа

784

До Наблюдател

преди 11 месеца

Явно си фен на холивудските филми. Кървавият клоун само играе ролята на президент на псевдо държава, която пътува към сметището на историята където и е мястото заедно с братската им македония.

783

Анонимен

преди 11 месеца

Въпроса вече не е дали ще има импийчмънт, а кога!

782

Радев

преди 11 месеца

Изходих са връз политическата си кариера, къв ви е проблема на вас. Срам ви било, че сте българи заради мене. Амчи аз на българин ли ви приличам с тази си позиция?! Слава России!

781

Politico

преди 11 месеца

Зеленски направи Радев на две стотинки.

780

Хе хе

преди 11 месеца

Плюнките по мажоритарно избран за втори мандат Български Президент показват, дали са българи, плюещите по Радев.

779

666

преди 11 месеца

Радев като усети колко смешен става изгони журналистите за да не му се смеят. Може да не се е усетил, а някой съветник да му е казал. Препоръчвам да изгледате клипа, не е приятно да гледаш как президента на България се оправдава и мрънка, но това е положението - избрали сме си го

778

Анонимен

преди 11 месеца

..................................каза Зеления наркоман.......................Слава Кокаине!!!!

777

Давай Za

преди 11 месеца

Направо си плачем за сивил уор, тва може ли да сме толкова откъсани ... . да си хулим собствения президент и да боготворим чужд.

776

до 796

преди 11 месеца

да,всичко е откраднато от украинци и от македонци,и луната е македонска :))

775

Анонимен

преди 11 месеца

РЕШЕТНИКОВ ПРОДУКТ!ФАЛШИВ ГЕРОЙ!СРАМ ИПОЗОР!ДАЖЕ ИЗГОНИ ЖУРНАЛИСТИТЕ!

774

НЯМА

преди 11 месеца

страшно. Гумен няма нужните топки. Само не е ясно дали е слуга на *** или е просто полезен...

773

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 11 месеца

Е.. видяхте ли днес разликата между ГОЛЯМ президент (Зеленски) и нашата мижитурка?? Радев.. срам и позор си! Даже накрая изгони журналистите, за да не ти слушаме глупостите, на които се връзват само склеротични баби и дядовци!

772

do 792

преди 11 месеца

Ако беше по-просветен , щеше да знаеш , е дори песента "Ставай страна огромная" е открадната от украинците

771

Давай Za

преди 11 месеца

Добре, че Рондьо не е Зеле, че щяхме да сме Украйна2

770

Анонимен

преди 11 месеца

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че България е отказала да предостави на Украйна оръжие като помощ. Той каза това на пресконференция, предава РИА Новости.

769

Каунь

преди 11 месеца

Софиянци си мислят, че България се върти около тях, Зеленски страда от същата болест, мисли си, че целия свят му е длъжен. Хубаво е от време навреме да се излезе от халюцинацията и да се погледне реално на нещата

768

Анонимен

преди 11 месеца

ставай страна огромная .. и смачкай зелените ***

767

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм много доволен от изказването на Радев,не че е прав ,просто документирано за историята во веки веков ,че Рундьо е на страната на агресора ,убийците на деца ,изнасилвачите и крадците.И това го заявява пред президента на страдащото население и държава.Сигурен съм ,че на Рундьо ще му бъде потърсена отговорност за предателската политика която защитава.

766

Анонимен

преди 11 месеца

Гледах току що визитата при Радев и естно казано съм потресена от президента, дори позорно се държа на моменти с една такава резервираност и пресметливост на руски болярин - или Украйна да си даде територията да има мир, пък ние тогава ще ви подкрепим