351

Анонимен

преди 11 месеца

преди 30 години трябваше да ги изметем руските агенти, но по-добре късно, отколкото никога

350

Анонимен

преди 11 месеца

До 435. Как може всички, освен теб, да са национални предатели? И в какво точно се състои предателството им?

349

До 435

преди 11 месеца

Е те не са виновни хората. Особено по старото поколение през социализма така са им промивали мозъците цял живот още от детската градина да обичат Русия. Сега някой от тия хора учат на същото и децата си. Простотията е заразна и се предава и по наследство. Повечето от тия хора никога не са ходили и в чужбина. Не знаят нищо за реалният живот нито в Русия нито в САЩ и вярват само на това което виждат в жълтите проруски медии медиите.

348

Пян_Гъ

преди 11 месеца

Денков, корабът на евроатлантичестките ценности се пълни с вода и ПОТЪВА!!! Сляп ли си??? Виж какво става на Изток, където вече е центъра на света! Или понеже лично си захлебил, БГ кучета я яли? Само след 2-3 месеца Украйна няма да я има, а БГ ще е ПОБЕДЕНА страна - репарации, рязане на територии, разформиравоне на армия и т.н. ВИЕ СЪЗНАВАТЕ ЛИ ВЪОБЩЕ КАКВО ПРАВИТЕ???

347

Анонимен

преди 11 месеца

А защо само руските агенти, укренските и краварските кога ще ги махаме.

346

Анонимен

преди 11 месеца

Топ новина: Дядото на Терзиев намъкнал дядото на Кире Простичкото в Белене!

345

До 430

преди 11 месеца

Това какво имат не ни интересува. Важното е какво нямат! А те нямат това което ние искаме. Ние не искаме да живеем като руснаци. Ние искаме да живеем като американци и затова сме със тях.

344

Анонимен

преди 11 месеца

"Когато победят комунистите ставаме най големите комунисти. Когато победят капиталистите ставаме най големите капиталисти. Така работим ние." -- Toгава някой чуди ли се още защо българинът подкрепя руснаците? Ами, защото са най-голямата държава в света по територия, със 150 милиона население, имат много ядрени оръжия и т.н.

343

О

преди 11 месеца

Тоя що не с гледа колбите и епруветките в БАН? Апропо бат бойко ви нарече всички там бански старчета а ти се коалира с него. Какво ти обещаха?

342

национале предател

преди 11 месеца

България трябва да стане като Беларус или поне като Чечня, НАЛИ ДРУГАРИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ?

341

АКАДЕМИЧНО

преди 11 месеца

НАД ДОЛИНАТА НА ТЪМНИТЕ БАЛКАНСКИ ПРОООСТАЦИ СЕ НОСЕШЕ ЕФИРНАТА МЪГЛА НА ПРОДЪЛЖАВАЩАТА ПРОМЯНА (дисперсна фаза). С ВРЕМЕТО ПРЕМИНА ПРЕЗ ФАЗОВ ПРЕХОД ОКРУПНИ СЕ И КАТО ПОРОЙ ПАДНА ВЪРХУ ТЪМНОСТТА НА СТРАННОТО ОБРАЗУВАНИЕ GERB (Great Effulgent Robbery and Beneficence) (дисперСНА среда) И ОБРАЗУВА КОМПАУНДА, ПРОДЪЛЖАВАЩ ОГРАБВАНЕТО НА ДОЛИНАТА ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НА ПОСОЛСТВОТО С ОРЕЛА ДЪРЖАЩ 13 СТРЕЛИ В ЕДИНИЯТ КРАК И МАСЛИНОВА КЛОНКА В ДРУГИЯ УВЕНЧАНИ С ДЕВИЗА Novus Ordo Seclorum.НАЛИ ДЕНКОВ

340

Анонимен

преди 11 месеца

В българските военни училища и във Военна академия в София е пълно с руски агенти.

339

Аууу

преди 11 месеца

До Анонимен "България ще си остане педерастическа, еврогейска воняща дупка. Белорусия е чиста, спокойна, сигурна и добре уредена и добре защитена страна." - Ауу колко интересно. Ами ти от там ли пишеш сега? Сигурно си там на хубавото?

338

един

преди 11 месеца

До кога нашите министри ще заемат поза партер пред т.нар. "евроатлантически партньори". Толкова ли е им е трудно на нашите "политици" да разберат, че с теб се отнасят точно така, като им позволяващ, и че слугинажа е смешен, но най-вече срамен.

337

Хехех

преди 11 месеца

Когато победят комунистите ставаме най големите комунисти. Когато победят капиталистите ставаме най големите капиталисти. Така работим ние. Винаги със силните на деня правим яка пачка. Няма проблем да си сменим "идеологията" още утре в зависимост от това кой плаща по добре. Всичко е бизнес. Само баламите си мислят че има някаква идеология. Идеологията е в Доларите, Еврото, Юаните, Японските Йени и Рублите. Всичко друго е без значение и е просто прах в очите на раята.

336

Анонимен

преди 11 месеца

Все повече нещата заприличват като преди 89, преди беше да се борим с американския имперализъм сега с руския

335

Путин Параноята

преди 11 месеца

От 4 години обикалям бункерите. Страх ме е от всичко.

334

Шорош Денк0ФФ :

преди 11 месеца

Приоритет е стриктното изпълнение на инструкцииите от Посолството!

333

Анти Тяло

преди 11 месеца

Ще махнем ли после американските агенти?

332

ПРОСТ БЛЯТ ВАТНИК

преди 11 месеца

Ако не бяхме влезли в НАТО, сега щяхме да сме в състоянието на Беларус. Русия да разполага военна техника по Българските земи, да нарежда как да се управлява страната и щеше да спре интернета и такива руски ***, като вас, нямаше да можете дори да напишете хвалебствен коментар за Путин.