14

SS

преди 1 година

Като чуя Бг,,ЕКСПЕРТ" и се хващам за броунинга!

13

Анонимен

преди 1 година

Така и така всеки взе да се прави на разбиращ и да вади предположения, ама как пък един не посмя да предположи и следния сценарий- американските служби са успели да принудят прогожин да се обърне срещу путин? Който обаче в един момент усети, че нещата ще станат доста по-сериозни и се скри далеч и от едните и от другите.Нооо, някои сценарии не са удобни и не могат да се предполагат.

12

Анонимен

преди 1 година

Големи знаяци са нашичките експерти не мое се запрат от анализи...

11

Диана

преди 1 година

Не знам вече как да мисля за тези наши "академици", "професори" и т.н., т.е. тоталитарните ни генийчета..съветник по държавната ни сигурност, значи..е...сигурно за такива като него никой у нас не се чувства сигурен..за него всичко е интрига, постановка - нещо присъщо за нашите БСПари, но не и за руснаците..Ако имаше някаква игра тук, Пригожин нямаше да изчезне след Ростов на Дон определено!-най-некадърния сценарий изисква друго продължение..Путин няма нужда от причини за да сменя военачалници

10

Анонимен

преди 1 година

Никаква постановка. Ако Пригожин не беше казал как военното министерство на РФ обявява 12-15 пъти по-малки загуби и как се крият трупове в мората в Ростов (четете малко руски разследващи журналисти, които вече са се заели по случая), да кажем че е било постановка. Ама не, това си е една фантазия на нашите русофили, които се чудят как да се залъжат, че в Русия всичко е цветя и рози.

9

Анонимен

преди 1 година

запада е мека китка, върти си гледната точка/ тълкуванията на събитията факлогически , както им е угодно

8

ЖалкоЧеНямаГоспод

преди 1 година

За мен Гебрйо е един долнопробен и алчен мош....к, чийто бизнес е отнел смилиони човешки животи, още толкова хора по света са осакатени и са съсипани милиони човешки съдби.Ако имаше Преизподня, на този тъмен субект трябва да му се пази там най-достойното място във врящия Казан.

7

do 3 Ромс

преди 1 година

Дали? Американците дни и седмици преди започването на войната предупреждаваха, че е въпрос на време. Руснаците яростно отричаха, а тука клакьорите им припяваха. Е, случи се. От всичко което се случва, може да се разбере, че американците са съвсем точно в течение за нещата и само като пример: дозират оръжията така, че украинците да не могат да се увличат, но да напредват умерено. Ако са повече, ще притиснат русия и тогава като нищо ще последва АБ!

6

хммм

преди 1 година

Добрия запад и лошия изток, ето ви още една днесчета. Напишете нещо и за тая темичка. Как убитите от запада в близкия изток бяха терористи, а убитите от Русия в Украйна национални горои, обяснете малко каква е разликата. Разкажете малко и за войната във Витнам. Пишете малко за бомбандировките, осакатените невинни и бежанците които запада последните 20-30 години създаде. Това са неудобни теми нали? Особено когато е модерно да си западен и ти се плаща да драскаш небивалици по цял ден.

5

Анонимен

преди 1 година

Фантазии на "експерти". Ако беше театър Путин нямаше да изглежда толкова уплашен и да се излага пред целия свят. Никакъв театър не беше, но свърши бързо и ще има сериозни последствия.

4

Анонимен

преди 1 година

Постановка на Болшой театър.

3

Ром'с

преди 1 година

Американските служби си набиват цената ,те всичко знаят...но след Това.)

2

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Пytq, предай се....

1

Факт

преди 1 година

Подобни цветни революции,майдани,преврати,бунтове и тн.виждаме вече 30 години,всичко идва от запада и видяхме резултатите.Но този път не стана и това е добре.