119

Анонимен

преди 1 година

Абе русофилчета продажни,защо вчера Шойгу иска още танкове от военните заводи в Мордор? Свършиха ли вече в Украйна? Нали имали... над 20 хиляди... Ха-ха-ха!

118

АнонимеН

преди 1 година

МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ДНЕВНАТА БРОЙКА НА ИЗБИТИТЕ ПУТЕНИСТИ В УКРАЙНА И МОРДОРСКОВИЯ ! ВСЕКИ МЕСЕЦ ТРЯБВА ДА ИМА ОТЧЕТ КОЛКО СА БИЛИ ИЗБИТИ В ИМЕТО ПУТЕНОВО :D

117

123

преди 1 година

Рублджии, кога ще паднат Киев, Одеса и Харков?

116

Анонимен

преди 1 година

Ако освобождават територии защо тогава се предават и сами саботират настъплението си трошейки умишлено техниката си?

115

Анонимен

преди 1 година

Пятихатки на ден се прехвърля по 3 пъти от украински в руски ръце и обратно. А да не говорим, че е на минимум 20 километра от първата защитна линия на Руснаците. С тези темпове на загуби там, надали изобщо ще могат да я достигнат.

114

Скобър

преди 1 година

Влизаш в сивата зона между двете линии на конфронтация.Издигаш си флага,фотиш се и бегаш бърже докато не са те усетили руснаците. "Геройте на Украйна".Във Виетнам, Ирак, Сомалия и Афганистан не са сваляли Блек хоук?И то не от обучени от НАТО части с най-съвременни западни оръжия и съпорт от разузнавателни летателни апрати и сателити."Героят"от Белгород е със забрана да посещава Зап.Европа заради спортно хулиганство.А англиския експерт по тероризъм даде фира при ракетната атака на сградата на ГУР

113

Тагарев съм

преди 1 година

Гледах среща в запорожието на новият руски дрон Привет 82 с френски колесни танкове... Лошо ми е отивам за аналгин.

112

НЕудобни въпроси

преди 1 година

Към поклонниците на нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера...Къде изчезна генерал Залужни ? А шефа на Укро разузнаването Кирил Буданов, който се заканваше да избива много руснаци ? Изглежда и двамата са се срещнали със своя идол Степан Бандера ! Нали това им беше мечтата.

111

Анонимен

преди 1 година

Свалените алигатори ги видяхме само на отчетите на ВСУ... А леопарди има десетки документирани

110

Гофи

преди 1 година

Рублджиичета,контранастъпление не се прави за една седмица. Добре иронизирате,но след време ще скимтите пак на умряло и ще питате мацква за опорки. В момента в който някъде се пропука фронта,а той ще се пропука с рашистите е свършено. Не напразно думнаха язовира,стара рашистка тактика,но това само ще забави неизбежното. Има един лаф-в чуждо село и керемидите бият. Каквото и да им струва на украйнците,ще напляскат рашистите,защото не са думедавци,като вас ;)

109

Боби

преди 1 година

"До Само за миналата седмица 3 беззъби "алигатора" се срещнаха с крайцера Москва..." Сериозно??? С какво са ги свалили? ОСА-АКМ(СА-8) е с обсег 10км колкото е и обсега на ракетите на Аигатора. НЕ ПЗРК Гром/Стингер/Стрела/Игла - не обсег 6-7км ТОР но Украйна има статия вариант с обсег 10км... Пак не става. БУК-М1 - да тази система има огромен обсег 45км но тези ситеми защитават Киев и големите градове. Тези ситеми са твърде ценни за да ги рискуват на фронтвата линия.

108

Анонимен

преди 1 година

До До Укро феноветеАбе същото говореше и миналия септември като "запецнаха" при херсон. После много ряско руснаците обуха кафевите ***.

107

81

преди 1 година

Русия се наигра.На есен - масова мобилизация.Честито на печелившите майки, бащи, съпруги и деца.

106

Анонимен

преди 1 година

Населени места звучи по добре от села... Поне някакво оправдание за милиардите натовска помощ..

105

Анонимен

преди 1 година

До Бай ДрънБаце, не се напъвай. Руснаците остават най-големия донор на техника за украинците. Това, че няколко леопарда са минали през мини, не прави руските *** по-качествени. Тепърва ще почва eбaнтa на руснаци.

104

Олимпий Панов

преди 1 година

Пак лъжете!Няма такъв човек като Ханна Маляр-Има Анна Маляр по нашему Анчето Простата!

103

Миналата

преди 1 година

седмица 3 Стингъра за 100 хиляди долара одраха 3 хилави алигатора за 100 милиона долара.... Ха-ха-ха! Браво на украинските военнослужещи!

102

8 населени места

преди 1 година

това колко къщи прави - 20? ха ха ха!

101

однако

преди 1 година

"Проф. Витанов оня ден изчисли, че пушечното месо ще свърши до една година. По някое време, преди да.е свършило, когато е на 50%, ще внесем в Украйна пушечно месо от Санитарния кордон. Стотина хиляди, които ще се изпарят за нула време" --------- Казват, че поляците вече са готови. Трибалтийските Умирати още се опъват и се правят на недоразбрали. Най-зле са българите, които още дори не са загряли, че ги вкараха в Санитарния кордон.

100

До Укро феновете

преди 1 година

"Мащабното" контранастъпление нещо май запецна ? С няколко "превзети" селца настъплението на нацистите изостава от предвиденото със стотици километри. Всъщност още не е преодоляна първата линия на руската отбрана. Загубите на Укро Вермахта на хора и техника вече са ужасяващи а има още доста линии да (ако) превземат които са и по трудни. Дори и хипотетично да се случи...Русия ще ги подкара със най обучените си свежи части и хиляди Т 90М Прорив които пристигат на ешелони от Уралвагонзавод !