315

Анонимен

преди 1 година

Само преди ден Гешев каза: "Сега наведем ли се, няма да можем повече да се изправим, това касае и народа". Много прав е бил.

314

Анонимен

преди 1 година

Тия които са го избрали подиграват ли се с нас!? Пеевски ще ни прави Конституционна реформа, това петьвото джудже ще прави реформа в прокуратурата!

313

Национален протест ?

преди 1 година

Национален протест, кога ?

312

Един там

преди 1 година

Народа защо спи? Бай Ганчооооо събуди се!

311

Близка переспектива

преди 1 година

Хора, само след няколко месеца когато този бандидско-фашистки режимсе установи в страната ни и започнат есента да ви звънят по вратите, за да ви събират запас, ще бъде "блян за вас"ако се измъкнете от туки забегнете в Русия . . .ако братушките въобще ви приемат да живеете там !

310

Анонимен

преди 1 година

Разполага с опит. Възможно е да бъде избран и за главен прокурор.

309

Анонимен

преди 1 година

Физиономията му излъчва ентелигнтност, сигурно е получил и Сертификат за Почтеност от Промяната?

308

Анонимен

преди 1 година

Бях чел за една територия Карелия, която при прекрасната власт останала без население. Май България ще е втората, но тук ще останат Тиквун и Дебелян да командват гетата. Забравих и коалиционните им партньори от западните университети.

307

Българин

преди 1 година

Айде от трън та на глог !!! Уж съдебна система - то мафия ! УЖАС !!! Нали уж са независими - а ВСЪЩНОСТ ЗАВИСИМИ ЕДИН ОТ ДРУГ !!! С нищо не си по-добър от Гешеффф. А сега кво Баце Тиквата ще се наведе и ти ще му лижеш мазния космат миризлив мръсен г*з ли ?

306

Анонимен

преди 1 година

Е , КАЖЕТЕ МИ , КАК ДА ОБИЧАМ ''ПОСОЛСТВОТО'' , и ЕС ? Пенсии от 480 леА , заплати от 600-700 леА . Нима и в другите държави , НОВИ членки в ЕС не е имало КОМУНИЗЪМ / тъй като все се оплакват политиците ни от комАнизма / . Но къде са те сега и къде НЕ СМЕ НИЕ ... В България АЙДУЦИТЕ-ПОЛИТИЦИ , цвят --нямат !Гешев е прав , ---''ПОЛИТИЧЕСКИ BOKLUCI '' ЖЕСТОКО МЕРеСИ !

305

t666

преди 1 година

"Промяната" върви на пълен ход :) Толкова по въпроса кой кой и какъв е. Всеки да си направи изводите сам.

304

подмяната

преди 1 година

След алангрото в парламента с комисииките сега и Боби Сарафав ще пусне центруфугата да доизпере, #КОЙто трябва. Честита промяна ***. Освен обществото да се ДО и З *** де расти не виждам каква друга промяна би имало..

303

Анонимен

преди 1 година

всс смо таняци

302

МутроДемократ

преди 1 година

Новият ГЛАВЕН ПРОКУРОР ще бъде или ЗЛАТКО БАРЕТАТА или МИТЬО ОЧИТЕ!!!!!... В момента още се чудим с колегите - Мутрафони. Ще помислим. И ще изберем един от двамата!!!!! Както виждате , в България , всичко може да стане! Ама - Абсолютно всичко! Само да имаш необходимите ВРЪЗКИ НА ВИСОКИ ЕТАЖИ И КИНТИ !!!!!!! ...

301

Анонимен

преди 1 година

Ето такава съдебна реформа ще накара много емигрирали българи да се завърнат. Васил Божков, Цветан Василев, Пепи Еврото, останалия жив Галве, даже и някои самотни майки от Барселоана може да се завърнат. и няма да принуждават други да бягат, ще си останат в страната много български политици и бизнесмени.

300

Умно красив

преди 1 година

Възраждане са виновни, защото са фашисти

299

Анонимен

преди 1 година

До да...Жалби и оплаквания при , ''ПОСОЛСТВОТО'' !

298

Всеки Ден Виждам

преди 1 година

че Изборът, който направих преди Месеци - да си купя ЕдноПосочен Билет за Москва е бил отвъд 100% - Правилен! Сега си карам кефа - пълни магазини, с евтини цени - не пладнешкият обир в България, красиви жени, страхотен величествен град и на върха - Лидер, от който Света - Трепери!!

297

Отчаян българин

преди 1 година

Това беше вече края. Отивам да чакам на Дунава, да влезат отново руските войски за да ни освободят . . .ОТНОВО !!!

296

Анонимен

преди 1 година

Последно --СарафОГЛУ !