95

Анонимен

преди 1 година

За първите 3 дни офанзива, русия превзе 15% от украйна, за първите 3 дни контра офанзива, украйна превзе първия окоп

94

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Верваме, верваме.......

93

Русия

преди 1 година

Няма спечелена война, там и куче не иска да живее! СССР е спечелил войната срещу Германия, след което 3 милиона руснаци живеят в Германия!

92

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Поредната пропаганда платена умишлено на поръчковите сайтове. Коментарите се следят автоматично от AI програма на ПосолствоТо, която прави анализ на настроенията в България. А поръчковите сopocoидни коментари на дрoгираните бeзделници само засилват вероятността за натиск от ПосолствоТо за пращане на български формирования в Украйна - откачалката Тагарев само това чака за да се натегне.

91

Анонимен

преди 1 година

До 106 Айде Бегай в кирливата Украйна и си решавай проблемите с Русия като имаш такива,ме не ме интересуват з,за да взимам страна.И като ми я набутваш,а аз виждам,какво представляват Украинците не се надявай да съм на тяхна страна.

90

Анонимен

преди 1 година

Нощ в бункера. Булчинска рокля, пръстени, брак, подписват и двамата. Тя си бърка фамилното име, задрасква, поправя. Той е готов. Целуват се за последно. Той грабва пистолета, гърми, слепоочието му се пръска, на земята се просва. Кабаева..ъъъ Путина бърка нежно във джоба, ампулата вади. Поглъща, гризе, малко и остава. Медведя е там, туби с бензин взема, полива телата, клечката драска, дъха му на водка вони, едва разбира що прави. Алелуя!

89

Анонимен

преди 1 година

Свистят кинжали ама къде ша паднат не е сигурно. Най-обичат из Белгородска област да падат.

88

До Войната

преди 1 година

Путин вече е сенилен дъртак. След 10 години или ше е в мавзалея или изгорел напълно.

87

Анонимен

преди 1 година

Камов 52 е кошмар за укърската контраофанзива.

86

Войната

преди 1 година

е пиздец, 10 години минимум без нищо!Афганистан! Но защо се говори че някой е спечелил?Афганистан беше края на СССР, а Украйна ще края на РФ! След девет години Путин Первий ще е сенилен дъртак, и няма да е на власт! Времето не прощава!

85

И засвистяха

преди 1 година

И засвистяха КИНЖАЛИ, и забучаха ИСКАНДЕРИ, и загърмяха САРМАТИ. А на НАТОВци им свърши тоалетната хартия!!

84

Зеленски

преди 1 година

махай се от Украйна! Не си никакъв Украинец! Предател и унищожител на народа си. За 30 сребърника ги хвърли като съчки в огъня разпален от САЩ! Отивай си във виката в Маями или в Швейцария и не се показвай повече, псе?

83

Няма йод

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!

82

Анонимен

преди 1 година

Бахмаааму, сядаш да прочетеш някой и друг коментар, ми то само русофилски глупости без връзка с реалността бе!

81

УП изкара статия

преди 1 година

В Уошингтън Пост излезна статия че всичко което се случва в Украйна не е реално. Руската армия е колапсирала още Март, а ракети вече няма. Няма и газ и бензин. А ударите с дронове и ракети са холограмни за да ни заблудят! Във Вашингтон скоро ще обявят че са победили а после просто ЩЕ СПРАТ ДА ПИШАТ КАКВОТО И ДА БИЛО ЗА УКРАЙНА. Защото като победиш имаш право да забравиш за случая. Ето за Авганистан, Ирак, Либия, Сирия почти не се пише нищо. Там победиха! И във Виетнам победа беше!

80

Моля вразумете се

преди 1 година

Хора вразумете се! Русия няма армия. Няма ракети! Всичко това е една ХОЛОГРАМА! Ракетите и дроновете са ХОЛОГРАМНИ! Украйна не е загубила 130 хиляди квадратни километра територия! Това е една лъжа и инсинуация. А тази територия дори не съществува. Тя е имагинерна. Така че разбира се, че доброто побеждава. И още стотици деца ще бъдат безмилостно избити в Донбас от Украинските неонацисти! Успокойте се! Нищо не се е променило!

79

До 92

преди 1 година

Следващия обвинен ще е някой марсианец. Или аборигените в Австралия. Само те ще да са тряснали потока.

78

Прозстак

преди 1 година

До Анонимен --- поредният фейк. Няма такова нещо в нета, освен в руските издания на путинландията.

77

Пазете пералните ей

преди 1 година

Ами така става Укрите като не си пазят пералните,ей на, руснаците ги крадват,обезкостяват ги и чипове бол и ракетите им нямат свършване! Изводът какъв е? Укри, пазете си пералните за да не бъхтят!

76

Q

преди 1 година

Много ме кефят тези които сравняват стандарта на живот по кроса на валутите на дадена страна ,ако включат главата си,то ще разберат,че 1 лв =70 йени (Япония) или пък,че 1лв =12 крони(Чехия) не означава ,че ние живеем 70 пъти по-добре от Япония и 12 пъти по-добре от Чехия ИЛИ ТИ МИСЛИШ ПО-ДРУГОМУ "кратко и ясно",а?))