131

Анонимен

преди 1 година

Това не трябва да се допуска! Този е абсолютно неадекватен и неграмотен! Срам и позор!

130

Ани

преди 1 година

Вече няма кой да го осъди. Така направиха.

129

Анонимен

преди 1 година

В Европа си мислеха, че след Марчето няма как да има по-лоша кандидатура и после се запознаха отблизо с Киро Харвард-а.

128

Joko

преди 1 година

Този уродъ веднага на съд !

127

Поредната изцепка,

преди 1 година

Пълна трагедия...Лицето незнае, колко моста има над Дунав....не е Българин...Доказан крадец и измамник...Великолепен екземпляр от престъпния свят....

126

Алекс

преди 1 година

Накъде отива тази държава. Нещата въобще не са добри. Всеки ден с поредни простотии и некомпетентни хора са на постове. Не знам какво ни чака.

125

Анонимен

преди 1 година

Е, щом Урсула е казала жена, значи може любовницата на Спецов.

124

Анонимен

преди 1 година

В Брюксел Кирчо ще получава 60 000 евро месечна заплата плюс безотчетни пари за командировки, самолетни билети и просторно жилище в сърцето на белгийската столица. Що да не сложи червилото и да се пише жена? Щом трябва жена да е на поста? Парапети колкото искаш в Брюксел. Киро е за психиатър, ще подлуди цяла Европа.

123

Анонимен

преди 1 година

Помогнаха на Просто Киро да си събуе турските дънки и да си облече белгийски костюм и всички рекоха, че е вече цял европеец. --- По Алеко Константинов.

122

Възмутен

преди 1 година

Ей, тези ще се задавят с власт. Айде спрете се бе, нахалници!

121

жаба

преди 1 година

А не може ли мъж, който се чувства като жена ?

120

Анонимен

преди 1 година

Щом Урсула е казала че трябва жена значи трябва жена и понеже явно политиците ни са специалисти в ротациите и фенове на Истанбулската конвенция предлагам да покажем колко проевропейски е настроена България и да изпратим като еврокомисар Емили Тротинетката. Това ще е един истински жест на легитимиране и признаване на правата на ЛГБТ общността в България!

119

Сата НАТО

преди 1 година

България изобщо може ли да излъчи нормален, непсихопат, не гелосана найнуна, не вещица с външен вид като от семейство Адамс? Нетулуп и не комунист?

118

Анонимен

преди 1 година

Срам. Тези не са добре. Само ще се излагаме с този некомпетентен човек. Нямам думи!

117

българоубийци

преди 1 година

Аз мисля,че но Просто Кире по ще му приляга да е кандидат за "хосписа" на Бай Ставри за някоя друга годинка, а съпругата му да му меси и носи коЗиняци,защото храната там не е много добра.

116

Сата НАТО

преди 1 година

България изобщо може ли да излъчи нормален, непсихопат, не гелосана ***, не вещица с външен вид като от семейство Адамс? Нетулуп и не комунист?

115

Анонимен

преди 1 година

Най-невежият и неграмотен "политик" за последните 33 години! За сметка на това супер нагъл и алчен за власт. Още от началото беше ясно, че гледа на България като трамплин за удобни постове в чужбина. Този *** не разбира нищо от външна политика, история, международни отношения. Няма дори и елементарно усещане как трябва да се държи. Вече направи няколко международни гафа. Истински срам ще е за България!

114

Европейско Киро

преди 1 година

Нали щеше да ни оправяш, бе оправач? Европа си е оправена. Там само тебе ще оправят.

113

Олеееееее

преди 1 година

Продължаваме падението със скоростта на светлината. То няма такава наглост. Човек неуважаващ Конституцията на страната дето дори трябва да е в затвора ти вземи го прати за еврокомисар. Е то няма такава гавра с народа. Тотална шета сме. Няма оправия.

112

Анонимен

преди 1 година

Българио оооо за тебе те умряха .Боже,боже ,божеее