14

Анонимен

преди 1 година

Не може тия,да се обаждат за щяло и нещяло!! И да добавя само! 1 вите 8" леопарда" дадоха фира в Украйна! Оказва се,че И те Горят добре!-:)))

13

Сатир

преди 1 година

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел заяви днес, че Русия трябва да бъде подведена под отговорност за частичното разрушаване на язовир "Нова Каховка" Браво Мишел, дедукцията ти достига нови висоти но погледни на картата къде е сега Каховка!!!

12

?

преди 1 година

Да удавиш децата на Украйна е мисията на всеки Русофил.За това и нападението е през ноща, за да ги залее в креватчетата им водата и да не излязат живи.Каква радост облива всеки Русофил при тази мисъл.Така и планираното от Украйна контра-нападение се отлага. Половината фронт ще е под вода за месец.

11

Анонимен

преди 1 година

Ей, българи, не вярвайте на опашатите лъжи и фейкове на укронацистката пропаганда в ЕС, и в нашите медии. Каховското водохранилище се обстрелва повече от 8 месеца от укронацистите, както и Запорожската АЕЦ. Любимата мантра на наркомана Зеленски, е че руснаците сами се обстрелват.

10

Анонимен

преди 1 година

Еврогейския съюз отдавна удари дъното! Така че по добре да си затваря смърдящата уста! Развъдник на фашисти. Еврогейския съюз днес го управляват децата и внуците на фашистите!!

9

Vans

преди 1 година

Не е нужно Русия умишлено да го е разрушила. Супер точните им ракети се оказаха не толкова точни в действиетлност. Комбинирано с хроничен алкохолизъм води и до такива прострелвания в собсветния крак

8

кубанская столица

преди 1 година

Вие пък разбирате: следния ще бъда легендарен ДнепроГЭС.

7

ЕС

преди 1 година

Путин и Русия са виновни за всичко. Знаете си - както винаги.

6

стига бе

преди 1 година

Да не стане като със Северен поток? Само хайли лайкли обвинения, а след това даже не си признавате, че лъжете.

5

Анонимен

преди 1 година

Само ебил като този може да обвини Русия в това, защото този язовир снабдява с вода Крим и ЗЕЦ, които са под руски контрол.

4

Анонимен

преди 1 година

ЕС отдавна не пее в хора. Даси гледа протестите и инфлацията там. Нищо не са установили, само плямпат с голямата си беззъба уста.

3

Анонимен

преди 1 година

Ето на това се казва европейско лицемерие,всички знаят ,че урките са взривили стената и потърпевшите са руснаците и на всичко отгоре и Крим остава без вода и поради каква причина руснаците ще режат клона на който седят...ама папагалите повтарят ли, повтарят излезли на амбразурата да защитават урките...

2

Анонимен

преди 1 година

Тия па не спряха с простотиите.

1

Анонимен

преди 1 година

Плитките номера на хохлите. Като театъра в Буча. И защо руснаците ще разрушават руски ядовир, намиращ се сред руски села ?