132

Анонимен

преди 1 година

АНАТЕМА!!!! Предатели!!

131

Ала балата е

преди 1 година

Всички хратутници срещу народа,още ли не го осъзнавате или днес ви светна???

130

2 милиона

преди 1 година

българи ще емигрират в БРИКС!

129

Камъните

преди 1 година

ще трябва да захвърчат.

128

Анонимен

преди 1 година

До anonimenНа братския американски народ

127

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, една погрешна стъпка и това правителство отива в историята. Всички такива далавери са правили, че от страх, а и натиск от САЩ им се наложи да направят правителство. България не е от вчера и няма да е и до утре. Живейте си живота, спазвайте правилата на Родината си и всичко ще се нареди.

126

Румен

преди 1 година

До108. И какво като си се заредил . Подвел си се. Мен ме подведе Партия Възраждане. Разправя ще липсва газ. Русия няма да дава газ , ток защото гоните шпионите . Напълних миналата година всички бутилки за битова газ./ за три години / А то появи се Партията на Промяната и газта падна два пъти по евтино. Сега всеки ден ползвам котлона и се сещам за лъжата на Възраждане .как ме измами

125

Трагедия

преди 1 година

"Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и депутатът от движението Делян Пеевски са гласували в подкрепа на кабинета "Денков-Габриел". И ВСИЧКО НИ СТАВА ЯСНО

124

Ала бала

преди 1 година

Циркаджиѝте дори не осъзнават на кой бог служат. Нека позная- ще пращат оръжия,и малко жива сила за чужди операциѝ уж в укра, което ще разгневи Путинчо, и той ще удари нас,и хоп..,ето ...,готов. Е конфликта и повода да пратят бедния изстрадал човечец за пушено месо,докато богоизбраните деца на *** ще са по острови и спокойни места с наргиле ще се лигочат..Ех БОЖЕЕ, идвай вече!

123

бай работник

преди 1 година

Продадоха ни на дребно ,честито да ни е!

122

Българин

преди 1 година

Единственото, което мога да кажа -ГЛАСУВАЙТЕ българи, защото коалицията на сатаната ще управлява със гласовете на малцина, които не ги е мързяло да станат и гласуват. А сега на протести и съпротива всеки ден ! Врага на човешкия род възседна да управлява България. Всеки българин има поне малка доза вина в това ! На протест и съпротива ! Оставка ! Оставка ! Оставка !

121

Явор

преди 1 година

Чета ви коментарите и апелирам към зрялост. Отдавна трябваше да има редовно правителство, а дали двете партии в действителност са искали да се съберат, си е тяхна работа, пред съвестта си, ако имат такава, ще отговарят за лъжите и лицемерието си. Съветвам и тези, които бяха в 12 пред парламента днес да са зрели. Две години политическа криза и 7-месечен кабинет, свален от партия, която беше част от него. Дано издържи по-дълго този кабинет. Ако е за 2, ще му я пишем двойката по площадите.

120

T

преди 1 година

Боже пази България , не ни изоставяй Боже

119

Дестинация?

преди 1 година

На къде да бягаме?

118

Европеец

преди 1 година

ЕС е добре, летищата са пълни.

117

anonimen

преди 1 година

От интересите на кой народ ще се водят да уточним?

116

мак

преди 1 година

Освен 3-4 останалите не ги познавам. Жалко, че не написахте кой от каква партия е. С премиер като мара политиката няма да е пробългарска, а и гербавите ще спъват работата.

115

До Браво от ДПС

преди 1 година

Не на Пеевски е правителството, а на чуждото посолство. Даже предател Киро го обяви и цяла България го чу в прав текст.

114

друг терманиец

преди 1 година

Германия сме добре, цените растат , заводите спират, но държавата дава пари да компенсира, няма глад, има топла вода и се къпем редовно.

113

АБе тоя Гроздан

преди 1 година

с такива неприлични действия ли е изкарал апартамента в Рим.