31

Анонимен

преди 1 година

На това се казва да се върнеш тайно за собственото си погребение, на което те пазят със засилени мерки да не избягаш от ковчега.

30

Анонимен

преди 1 година

До 29 - И защо не си платят ТЕ за охраната. От кого ги пази полицията? Аз номера го знам, как да си уредиш охрана, ама реално от кого?

29

Папо

преди 1 година

Най вероятно е бил в ЮАР , но като видя какво стана с Къро , се е уплашил че е следващия и бързо се е прибрал в България. Но тук дали от стреса е получил инфаркт или някой му е помогнал, остава загадка.

28

Анонимен

преди 1 година

До 16 - Абе ... Не точно така, както го казваш. Преди 6-7 години се спомина на послендия партиен секретар, дето племенника му са ни комшии. Тоя беше тартор на мутрите, ръководеше ликвидациите на всичкондържавно и до към 2010-а колеше и бесеше, а после си остана с бизбесите за милиони, кат ГЕРБ ги смениха. Умря на 78 години, заобиколен от внуци и правнуци, остави има десетки милиони, преди 3-4 години преди това разни 19 годишни студенти му ходиха "на гости'. Това ли му е "заслуженото"?)

27

Анонимен

преди 1 година

Засилените мерки са заради децата и жена му, които живеят като барони. Според прокуратурата само за 8 г., с помощта на счетоводители и други подставени лица куриери, двамата успели да изперат над 35.5 млн. лв. Плашещите числа изскочиха покрай съдебните драми около автопарка на Братя Галеви.

26

Анонимен

преди 1 година

Да не и той с оловен ковчег.

25

Край

преди 1 година

Тайно пристигнал преди няколко дни Глупости на таркалета от поне година и двамата са тук. Никой никъде не ги търси. Държава отдавна няма.

24

Анонимен

преди 1 година

Помня 2000 година след .Когато Бойко Методиев стана глав .Секретар на МВР.Настсна едно голямо чистене .Сега когато приближава излизане от играта на Бойко Методиев , пак се наблюдава същото явление..Последното мисля беше Мишо Бирата.Той се издъни жестоко.Дори и жена му не пощадиха Отиде си жената два месеца след Мишо Бирата.

23

Анонимен

преди 1 година

Парите ще си ги вземе ли с него?

22

Granik

преди 1 година

Едрите мъже,които тренират силово за мускули и маса ,комбинирано с разни химии,рядко живеят дълго. Ако беше слаб и изчистен ,ядеше скромно и здравословно и изкачваше планини , щеше да живее повече.

21

Уууууу!!!

преди 1 година

Търсен с Червена бюлетина, но влязъл безпрепятсвено на територията с най-корумпирано МВР и всякакви служби за сигурност!!!!!

20

?!?

преди 1 година

Няколко изненадващи трупа показват, че държавата е абдекирала от функциите си. За това справедливостта, защитата, лечението ти и правосъдието е единствено в твойте ръце. Какво очакват тия с убитите деца по пътищата срещу такива? Това ужасно гн Радев!

19

Анонимен

преди 1 година

"Изненадващо той се оказа тайно пристигнал в България преди няколко дни" - Тайно си дошъл, тайно си умрял и тайно го погребват, но смъртта му е официална и това за няколко дни ... Аз имам въпроси ...

18

Анонимен

преди 1 година

То тия като Къро, като Ружа Игнатова си влизат в България когато си поискат и си излизат когато си поискат.Пробита държава.

17

Анонимен

преди 1 година

Спомня те ли си онази трилогия на Калчев/ако не греша беше авторът/. Ами "белите якички" избиват всички свидетели. Къро, Галев и т.н. Крият следи и ще продължат докато изчистят всички. За съжаление тези хора са бушони. Така ги избра БКП/БСП/, а и тези след тях. Те са нещо като еничарите, хранят ги, ползват ги за мръсни дела и после ги чистят, а "белите акички" прибират парите и имотите.

16

Анонимен

преди 1 година

Нещо пак ни лъжат.

15

Дедо

преди 1 година

Оф аман от крими герои, хайдуци, трафиканти,контрабандисти, агенти, килъри, дилъри, сутеньори, джамбази и всякакви такива в прекрасната ни държава. Вече става сюрреалистично. Все едно сме Никарагуа или Сомалия.

14

Сандански

преди 1 година

Всеки ще си получи заслуженото, рано или късно,,,,,!

13

Анонимен

преди 1 година

Следват Маргините и Маджо

12

Анонимен

преди 1 година

До 9 - Точно тея ибхората около тях са проблемите на България.