157

Анонимен

преди 1 година

БЕСИЛКИ ПО ПЛОЩАДИТЕ! ИНАЧЕ НЯМА ОПРАВИЯ.

156

Сержант

преди 1 година

Не само службите, администрацията също.

155

Къф кеф Киро

преди 1 година

На тия от горе в служби и прокуратури някой се кани да им разбия ***.А това ме навежда на мисълта за един малко по-добър и спокоен живот за идните поколения.Както виждате войната СИК-ВИС се е развихрила до откат.Ако сте гледали видеата на Кольо Китаеца преди да бъдат свалени,ще знаете вече че СИК и ВИС са инструменти на големи клики и подводни политически течения въртящи много милиарди по света и на местна почва.Това са откраднатите държавни фондове,и постъпленията от нарко каналите на ДС.

154

А

преди 1 година

Оня Атанасов даже е бил прокурор на България. Е така е защитавал страната.

153

Анонимен

преди 1 година

НО ТОВА Е ОПАСНА ИГРА И НЕ ЗНАМ КОИ Я ИГРАЯТ И КАК КОНТРОЛИРАТ МИСЛИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА ХОРАТА, ВИЖДАМ САМО ФАКТИТЕ , В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ , СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

152

Анонимен

преди 1 година

Каза им го, браво! Държавният апарат да се прочисти от всичко и всички, които обслужват интересите на Русия! между другото, Полша сега създава закон за Държавна комисия, която да изследва действията на Русия при намесата върху държавната сигурност на страните в Европа. Отново поляците са отличници. Да почнат изследванията си от България!

151

Анонимен

преди 1 година

Ала баланица Киро в тъмница.

150

Вече

преди 1 година

Всички го разбраха, що латерална е, даже и Радев и Борисов.

149

Еххх

преди 1 година

Украйнците дето ги храни Радев ,искат да го махнат ,защото не иска да им даде държавата ,Г-н Президент, стегнете се и спазваите законите за държавна измяна и преврати .Изгонете шарлатаните и им оставете тая папка за спомен от България .Колко милиарда изнесоха без документи ,къде са парите .

148

Натовеца

преди 1 година

НАРОДЕН СЪД 2.0 ВЕДНАГА !!!!!!

147

Тип

преди 1 година

Тоя и Канада би шута, която го е подпомагнала като емигрират. Защо въобще дойде в България, като сме толко зле, ъ? Е тук може да се прави ала бала и да се краде.

146

Гумичка за триене

преди 1 година

Оня ден си признаха и двамата, днеска киро ги заплашва откровено, май нема даде разминат само с разпити!! Материал има за службите четири часа и половина е САМОПРИЗНАНИЯ!

145

Анонимен

преди 1 година

Герб нали бяха мафия, а пп сега иска да управлява с мафията! Или са лъгали, че герб са мафия! И в двата случая пп излиза, че са престъпници - мошеници!

144

Анонимен

преди 1 година

КИРО, АКО УПРАВЛЯВАШ, КОНЯ ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА И АКО НЕ ХВЪРЛИШ ОСТАВКА, ЩЕ ТИ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА И ЩЕ УМРЕШ, ТОВА НЕ Е ШЕГА, НЕ ЗНАМ КОЙ Е КОНЯ, НО ТОВА Е ОПАСНА ИГРА И НЕ ЗНАМ КОИ Я ИГРАЯТ И КАК КОНТРОЛИРА МИСЛИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА ХОРАТА, ВИЖДАМ САМО ФАКТИТЕ , В ПОВЕЧЕТОИ СЛУЧАИ СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА!

143

Анонимен

преди 1 година

Кире, теб не те ли търсиха от прокуратурата.

142

София

преди 1 година

Кирца, тоя наратив се изтърка вече, бе, недоразумение харвардско. Всеки ден излизат нови и нови скандални разкрития за управлението ви. Вземи се скрий някъде и престани да си играеш на политика. Очевидно е нещо, което изобщо не разбираш. Още повече жълтопаветните либерастки павиани дето са отишли днес да протестират захлебвайки некой друг лев.

141

КирУ

преди 1 година

Продължаваме Прането!

140

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам Бойко ( Пере Пари) отколко КирУ ( прави преврати, фалшиви избори, държавна измяна, пере мафията итн.)

139

КирУ

преди 1 година

Продължаваме Преврата!

138

Гиб Мелсън

преди 1 година

Киро Украинеца докато се правеше на борец срещу Винету вървеше, но откакто Киро Украинеца цунка Винету и се отече в канала. Какви служби ше променяш като вече никой не те брои дори за двойник на Джон Триволта.