148

Анонимен

преди 1 година

На есен ще има тупаница . Няма да има машинки ,а сопи по главите на възраждане , атака и на някой от герб. На младите и тези от в ЕС им омръзна от предателите на България слугуващи на Русия

147

литературчици

преди 1 година

Точно така партия Герб и Сър-гей, няма да обяснявам как звучи това на европарламентарен английски, обвиниха по време на управлението си война на Чехия, Чехия не просто държи компании, тя винаги у нас е управлявала разпределянето на бюджетите към съответните плащания, сега на вас ви е лошо, понеже и сами си знаете какво значи "да обявиш война на Чехия" заради всички плащания, бидейки подведени от партия Герб и Сър-гейBesides so openly, not hiddely and even without any attempts of negotiations?

146

Нови избори

преди 1 година

Без машини и ПП в затвора! Иначе ще останем колония на САЩ под пълен контрол!

145

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво сте искали да постигнете. Не знам какво сте мислили, не знам дали както апелирате мислите за България или всичко е парлама. Но това, което направихте е висок външен дълг и инфлация 22% официално и 150% неофициално. Не ни приеха в Шенген, не направихте магистрали и на всичкото отгоре провалихте съдебната реформа. Не изчегъртахте нищо, но за сметка на това изпрахте имиджа на Бойко с фиктивен арест от който не излезе нищо, вдигнахте ГЕРБ пак първи, ДПС се готвят за коалиция Е ТОВА СТЕ

144

Анонимен

преди 1 година

На хора които нямат морални ценности трябва да се ограничават родителските права и изявленията в средствата за масова комуникация.

143

Анонимен

преди 1 година

Лена кога ще пусне един лайв от аирбнб-то на Гладстон ? Музей трябва да направят - тук Киро ковеше държавната политика.

142

ПП

преди 1 година

На акахте се Ленче! И никой не иска да ви изпере памперса!!

141

Очевидец

преди 1 година

Вчера президентът каза : " Не искам да ви виждам, шарлатани ! Черни сте ми ! Виж , ако ми пратите онази фльорца от парапаета , мога да и осигура няколко парапета един след друг !" Хайде сега , да ви няма ! Разкарайте се !"

140

Един Българин

преди 1 година

Ленче, ти предаде избирателите си лично като се отказа от депустатското място. За какво гласуваха хората за теб като се оказа "временна"? Цялата партия предаде избирателите си в коалицията с мафията. Трябва да приемете поражението. Алчността за власт не е добър съветник. Не е задължително да има редовно правителство, но не е добре че няма НС и не могат да се приемат закони. Трябва малко да се забързате, а вие не искате. Ако за ту-лу-път това е в интерес, то не е във ваш.

139

Нови избори

преди 1 година

Без машини! Никъде в Европа не се тласува с машини!

138

Черноризец Хлабав

преди 1 година

Това че всичко дружно плюят по ПП е най-голямото доказателство, че са настъпили яката партиите на статуковото и ги е страх. Да не говорим за президента самозванец, който яката се е омазал в кафяво.

137

Анонимен

преди 1 година

Хайде, умнице, отивай да ровиш в гугъл, че от Герб ви поставиха условията за размразяването на разговорите: Разговори може да има, само ако бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, моделът, принципите и доверието. За да не стигнем до ледена епоха, която освен нас, ще замрази тотално и държавата, призовавам ПП и ДБ за преосмисляне на всичко това, което изброих", каза Мария Габриел.

136

Анонимен

преди 1 година

Долу Превратаджиите!

135

литературчици

преди 1 година

Точно така, развеждате кучета из София, докато гласувате за руски политици като Зеленский и Сергей, руски имена, кучетата в Русия не са като кучетата в Германия, където гласуват за политици с други именаПартия Герб пак твърдят, че са про-германски психоаналитици, но не могат да го докажат, след като обявиха война на Чехия, която е до-германска републикаПартия Герб, нямате право да се правите на про-германски психоаналитици

134

Анонимен

преди 1 година

Ще е стдахотно, ако ПП върнат мандата на президента ИЗПЪЛНЕН, въпреки съвета му да не го реализират. Радев буквално ще се изяде от яд!:)))Да не говорим за реакцията на Копейкин и Трифонов!!

133

МСА

преди 1 година

Нагли еничари!

132

няма да стане

преди 1 година

До Анонимен 130 Машинките ги командва козяк за да манипулира изборите!Ако имахме истински политици първата им работа ще е да ги махнат!Ама освен надупеняци други не виждам!

131

НС2.0

преди 1 година

Баш войвода. Баш комита. Баш как се требва

130

Анонимен

преди 1 година

В квартала вече цял блок не голям с един вход от руснаци стой половин година празен. Има не що.- А. На Аркутино хотела на руснаците и той продаден. Има нещо. А. Боко Борисов нещо се сили против ПП и ДБ. . Но само се сили. Но нищо сериозно. Има нещо А

129

литературчици

преди 1 година

Партия Герб пак се правят на >назначени от символиката на държавността >психоаналитици, докато на вас ви е зле от Сатанишев (X по Виденов, макар още да не се разбирало точно какво е объркал там, понеже и той дори може да не знае, тъй като Виденов поне знае държавата и знае какво може да объркал, но Сатаншев не познава ЕС тъй като е от USSR, и може съвсем да не знае какво е объркал всъщност)