140

Анонимен

преди 1 година

141 "Циркът" ще продължава до тогава, докато всички ние не го спрем. На изборите, без мадуровски машини, маските ще паднат и всичко ще си дойде на мястото. "Циркът" ще спре. Българите заслужават това.

139

Анонимен

преди 1 година

Тия са по нагли и от родителите си от вишата БКП номенклатура и ДС агенти. В преДай България са главно такива. 1997 Добрев, комунист от БСП върна мандата заради загубата на обществено доверие, а тези хубавци са толкова нагли, че даже и не помислят за връщането му.

138

ханове и царе

преди 1 година

Аз не разбирам СЗО страхува ли ни с този коронарен вирус? Понеже Will-he-be не изглежда много уплашен

137

Анонимен

преди 1 година

111 ПП,ДБ брутално злоупотребяват с евроатлантизма. Изпълняват поръчки на едрия червен и престъпен капитал, който пере руски пари, в Дубай, Белград, Нексо.. който даде повече. За ПП,ДБ парите не миришат.

136

ханове и царе

преди 1 година

Аз не разбирам, как този вирус обижда "всички царе", но не обижда претендентът за короната Will-he-be? Само той не се обиждал, тъй като нямал нито белодробни, нито сърдечни проблеми, но в Англия го рисували с огромен и дори несъразмерно огромен бял дроб в сравнение с всички англичани, които биват рисувани като "катастрофирали извънземни" (по подобие на ШУмахер?)

135

Избирател

преди 1 година

Хм, с тия хора явно сме слушали различен запис. Къде може да чуя тая версия дето те са слушали?

134

Анонимен

преди 1 година

Цирка продължава до безкрай.

133

Анонимен

преди 1 година

"Продължаваме Промяната/ преДай България" прави правителство с ГЕРБ е висша форма на оксиморон, къде е промяната?

132

Бачо Киро

преди 1 година

Най скандално е да кажеш че няма нищо скандално в записа.

131

its me

преди 1 година

Stanishev hates not only Opera, но и класическата музика, тъй като Станишев псува от сутрин до вечер софийската опера, макар те да нямат обяснение защо, но причината е, че той се опитва "да хакне браузърът Opera, който ползват музикантите по света" и германските мениджъри, това разбира се е много обидно, да се опитва да хаква германските мениджъри и да ги псува шумно в същото време

130

Зевзек

преди 1 година

И на ДПС ще клекнат за да захапят кокала

129

Анонимен

преди 1 година

Значи - Като направи Кирчо мин. прИЦИдател, нямаше проблем. Като ви подкрепи на избори, нямаше пролем. Сега се окаляхте сами и Радев бил диктатор.

128

Анонимен

преди 1 година

117 Истинските седесари са в ГЕРБ-СДС. В ДБ са само червените отпадъци и техните деца, от някогашното СДС, което Иван Костов разби.

127

Един Българин

преди 1 година

Как точно спазвате обещанията пред избирателите като се коалирате с мафията? Не са само записите, просто вие имате неистово желание за власт и знаете че на следващи избори герб ще имат подобен резултат, докато вие ще сте на половина. Свърши тая, Панев...сега сте в позиция да се молите на герб, което е унизително и няма да доведе до никакви политики в държавата, защото мафията не иска положителни промени. Никаква ЕЗ и Шенген няма да постигнете и го знаете много добре.

126

Анонимен

преди 1 година

Рану ***, чи да та лай!

125

ханове и царе

преди 1 година

Това твърдение, че българските и европейските или дори освободителните царе са faint of heart, тоест със сърдечни (коронарно-артериални) проблеми, звучи твърде като разпутинистки опити за "уронване на имиджа" на управляващите царе .... по време на 2рата Световна война

124

юнак Балкански

преди 1 година

Ще има ли БорисоВ 4(четири).Толупа ще се завърне на бял Кон за да ви клати отново.Канадеца и Кокора заедно с генерала-предател Атанасов и оня с гърбавият нос Х.Иванов ще помагат на Винету да оправат Бе-ге-то.

123

Анонимен

преди 1 година

120 Стига заплахи! ПП,ДБ продължават да командват, заплашват истеризират...Кой луд би направил правителство с ПП,ДБ след разкритията в записа, а и не само. Стига компромиси! Манипулирали машинния вот и купили махалите. Те нямат обществена подкрепа и легитимност. Изборите са честният вариант спрямо населението, избирателите.

122

Анонимен

преди 1 година

Нашият "вожд и учител" Гумньо дьо Славяново от Руската Федерална служба за безопасност отново ни призовава да бъдем "бдителни" срещу собствените му ЯЛОВИ рожби! Споко, след СлаФчУвците, Стьефко-Яневчетата, ПеПе-Руди-те и могъщата подкрепа на Прокопчовската ГРЪМКА ПРОПАГАНДА - ние, простоватите нашенци, сме ОБРЕЧЕНИ на немотия. Споко, важното е в "лицето" на болшевизма - РР и неговите недоносени руски "изобретения" да бъдем отритнати и ОБРЕЧЕНИ на коМУНЬОидната му МИЗЕРИЯ!

121

Анонимен

преди 1 година

Центъджиите тихо, алчността ви е пословична