16

Анонимен

преди 1 година

Къде ги видяхте тез 30 евро? След като платите за торба, седалка и чекиране пак удрят поне 100. По- добре си хванете автобус. Поне има шанс да дойде да ви качи.

15

Anon

преди 1 година

Колко от вас прочетоха цялата статия :)

14

Супер Селтак

преди 1 година

Който е летял със самолет знае колко е важно да си УДОБНО облечен а не костюмар, най-добре е анцуг или бермуди и чехли/джапанки защото на голяма височина краката се разширяват и обувките започват да стягат, освен това ако полета трае 3-4 часа то имаш поне още толкова висене по летища а също транспорт от/до летище или едно 10-12 часа ти трае цялато пътуване. Ареееее който не харесва анцузи и джапанки да пътува с Етихад и Емирейтс за 1000 евро билета. И да се костюмира с Гучи и Армани и златни ча

13

Анонимен

преди 1 година

за 50 лева кво очаквате - товаят те като торба си картофи и потеглят - ако потеглят де. това е като индийски влак с накачулени отвсякъде индийци - пфууууу че претенции - с анцузи имало, с потници - ами ще има - като си такъв важен хвани си някоя друга самолетна компания да пътуваш, не Уиз Еър - ***

12

Британски учЕн

преди 1 година

Австрийските авиолинии не са нискобюджетни но са по-калпави от Уизеър в много отношения. В началото на пандемиятаи Уизеър и Райънеър издаваха ваучери за отменените полети докато Австриските авиолинии - не, те дори не върнаха парите, беше невъзможно да се свърше човек с отдел обслужване на клиенти. Така че по-добре нискобюджетни отколкото гнусни и калпави високобюджетни.

11

Нов

преди 1 година

На едни клиенти, резервирали половин година авансово билети с уиз, им отмениха полета без предупреждение и трябваше да резервират със скъпа компания в последния момент. И загубиха 2 дни за да резервират що годе поносима цена. Почивката им излезе златна, при това по- къса. От компанията им върнали парите, но това не е компенсация на провалената в последната минута почивка

10

Capitalismus

преди 1 година

Taман проверих - на 20 юни, от Бургас до Лондон с Уиз - 58.99 лв. :) 30 евро. Ако сте с карта на Уиз, цената е 38.99 лв, 20 евро :) Абе ей - за 20 евро какви претенции имате!? Вие нормаални ли сте?! Ми летете с другите компании, за по 200 евро бе! Баааахти наглеците сте! Евтино и хубаво НЯМА - основен принцип на капитализма! Другарят Карл Маркс го е казал още през 19-ти век.

9

Женята от Женева

преди 1 година

Аз съм против евтиния въздушен транспорт, навремето да се качиш на самолет беше гаранция, че ще пътуваш в приятна обстановка, сега в уизите и райъните се напълни със всякакви бачкатори с анцузи от битака, мургавелковци от Ген.Тошево и прочие.

8

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти се е случвало да прецакат почивка "със смяна на часовете на вашия полет" - примерно 72 часа. Тия са несериозни. А не е и като да са особено по-евтини с всичките добавки. В билета е включено пътуване с една обувка. Ако искате премиум дабъл шу - 30 евро.

7

ВБЗ

преди 1 година

Това са преодолими неща важното е да са сигурни както до сега и да няма инциденти.

6

Кокорчо

преди 1 година

Бау,тимутраците да отворили кофите с помия за конкурентите...

5

:\

преди 1 година

Отвратителна компания, ползвам ги само в крайни случаи, когато няма алтернативи.

4

Тимаджии

преди 1 година

Де бе верно ли говорите за крах точно Вие дето се пробвате да приземите нац превозвач

3

Анонимен

преди 1 година

Стига сте мрънкали. Не може за 30 евро да има качество. Получаваш това, за което плащаш.

2

Анонимен

преди 1 година

Преди две години трябваше да летя с моето семейство Франкфурт -София. Първи август ,полета беше следобед 16 :30 събота . След 1 час закъснение 17:30 излиза една и казва че няма да има полет. Няма подсигурен превоз,хотел нищо . С малко дете на 2 годинки. Загубихме четири дена от отпуската,добре че живеем наблизо. Имаше хора дошли от сто километра,бяха в шок! Никога повече Wizz.

1

Виктор Юго

преди 1 година

Уиз еър да, така е, но трябва да признаем, че често и България еър не пада по-долу.