283

Анонимен

преди 1 година

Хах Бахмут си го завзеха шушляците след 9 месеца родилни мъки ама не се ли замислите, явно не де, ако както се фалехте със супер армия и оръжия, втора в света, най-най, превземат миньорско градче за 9 месеца явно за вас това не е притеснително. То само напомням, че и Херсон беше превзет и после имаше как беше, стратегическо отстъпление, па после готвеха котли, пък чували пък накрая половината още си е украински. Та най навярно така ще стане и с Бахмут

282

Само 1 руско говно

преди 1 година

е във форума. Вони обаче като 10... заради пoмиятa в кривата си плешива кратуна.

281

Анонимен

преди 1 година

Рашките първо изметоха от лицето на земята Бахмут, сега е ред на Киев, да му е сладко на Зеленски :)))

280

Анонимен

преди 1 година

до 305 Коя е тази официална руска пропаганда която казваше официално, че Киев ще бъде превзет за 3 дни? Дай едно име. Тази пропаганда е изречена все пак от човек. Едно име дай ве, краварски вмирисняк!

279

Анонимен

преди 1 година

Руската официалнота пропаганда не само подшушна, но и официално го казваше периодично в централните телевизии на Рашка, че Киев ще бъде превзет да три дни. А Лукашенко пригласяше. Ама ти, Табурашко, си толкова вмирисан от кравешкото нещо си, че дори те си го разбрал. Ами то едно кравешко нещо си освен за метан за друго не става!

278

Анонимен

преди 1 година

до 304 Бенджи в Краваристан и не се връщай повече, умирсано каубойче!

277

Анонимен

преди 1 година

Залужний бил в Youtube смях пуснаха един който прилича на него но не е сигурно. Вчера пуснаха снимка на Залужний с американски офицери на всичките им се вижда сянката само неговата липсва много слаб фотошоп. Залужний е в неизвестност от 5 май тази година от тогава до сега тяма официална среща с предстваителите на НАТО. Преди една седмица отново отказа на срещата на Раймщайн да говори във видео връзка пак питаме къде е Залужний който беше много сеен преди 5 а сега е инкогнито.

276

До руското лайно

преди 1 година

което използва израза "кравар умирисан"! По-добре се връщай обратно в тоалетната чиния...

275

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с Бахмут ве, кравари ***? Още ли го удържате? Муахаххааа...

274

Анонимен

преди 1 година

до 301 Виж сега, наричам ви умирисани кравари, защото заради това определение не ме трият и банват. Защото аз за такива като теб имам поне 150 определения, но ще ме изтриват и банват. От личен опит го казвам. Пробвал съм. Понял, умирисан кравар?

273

Анонимен

преди 1 година

Много безочливо и елементарно лъжете русофили пoдли... Затова ви ненавиждат нормалните хора. Нямате мярка, а си личи, че не сте особено умни...

272

Анонимен

преди 1 година

"Безаналоговата руска армия унищожи най-модерната американска система за ПВО Патриот." Хахха още ли така ви лъжат по руските телеграм канали? Повредиха нещо от нея но вече си е на линия и далеч не са им дали най модерната а от 80 те, краварите за сега няма да им дадат най модерната си. Интересно обаче защо прихваща най модерните руски ракети дето никое ПВО нямало шанс да прихване? Що шушляците не стрелят по Киев с супер дупер ракетите дето имаха ами с иранските дрончета, нали имаха много от тия

271

айде ве

преди 1 година

коги почва тва контранаступление или па стъпиха накриво ? Не мога да рзбаера за кво е тва толко мучене като на обикновените Окраинци им е през .... за това какво се случва там . Дойде им идеално , взимат ги навсякъде , хранят ги , дундуркат ги и най вече зора е други им водят военните действия.

270

Хилавото Патриотче

преди 1 година

Се оказа поредната скъпоструваща купчина желязо което не може да противодейства на Руското оръжие. Вмирисаните кравари освен да пишат простотии не могат да се аргументират. Каквито и простотии да пишете положението на остатъците от ВСУ е пламевно и трагично. Руските танкове след като влязат в Киев тогава ще се седне на масата за преговори. В момента никой не може да спре Русия и в НАТО са наясно с това. Само нашите кравари намират сили да ядат оборска тор и да отричат това.

269

бай дън

преди 1 година

До 292. Пич, ставаш смешен и жалък с това кравар.Така и не се усещаш, че това още повече показва какъв огромен комплексар си.

268

Анонимен

преди 1 година

Да те светна! Мислиш че другите миришат, защото ти е умирисана устътъ! Освен туй щом си като путин 1.50 и ти мирише на гз! Запуши си носа и проблема изчезва кат руснак с клoзет на гърба!

267

Анонимен

преди 1 година

Патриотите ли свършиха, ракетите за тях, обслужващия персонал... Преди седмица укрите свалиха 60 ракети от 30 изстреляни, после 40 от 30, 20 от 30... Сега какво, нищо ли? Или чакат Ф16 с които да гонят ракетите и дроновете?

266

Анонимен

преди 1 година

до 291 Кой ти подшушна, че планът е да се превземе Украйна за 3 дни? Някое извънземно ли, кравар вмирисан?

265

Анонимен

преди 1 година

И как унищожи Рашка системите Патриот. Ами като престана да стреля с Кинжали по Киев. Защото унищожената Патриот ще ги опука и тях.

264

Зеленский

преди 1 година

Зеленский няма ли да се покаже по пропагандиските канали на Нова Украйна и да се извини на сънародниците си за загиналите и щетите, причинени от ПВО-то? Решението системите за ПВО да са в градовете, по покривите на жилищни сгради или до тях си е изцяло на Военното им командване.