185

Анонимен

преди 1 година

Клишета, клишета и пак клишета.

184

Анонимен

преди 1 година

Тия малки шматароци трябва да разберат,не става така,всичкото на юрош,един път го играхме тоя филм по време на "прехода" когато си разградихме държавата и стигнахме до просяшка тояга,сега сме свидетели на втора серия Разграждане,като се огледа човек и тогава и сега печелившите са едни и същи-шепа самозабравили се червени олигарси за които някой казват,че са около 200 червени фамилии които владеят власта в България икономическа и политическа,разбира губещите от тоя хаос ще бъдем ние!

183

ГЕРБ/СДС.. ЕС.. НАТО

преди 1 година

НАРОДА 15 ГОДИНИ ПОДРЕД КАЗВА, КОЙ КОЙ Е..И КАКВО ИСКА-ШЕНГЕН, ЕВРОЗОНА, ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ И ДОХОДИ.... ЕВРОПЕЙСКО ВЪЗПИТАНИЕ, ЧУВАШ ЛИ КИРОООО???

182

Анонимен

преди 1 година

Молете се да не дойдат на власт хора на който родината им е по мила от ФАЩ.Е тогава просто ще започнем да строим ,,Белене"И то отбележете ,без техника.

181

Добре

преди 1 година

"зависи от това ще има ли извинение към българските граждани, българската администрация, българските учители, офицери," тука Габриел трябваше да продължи с: Които НЕ работят от 9 до 17, т.е. работят точно толкова колкото са им мизерните заплатки. Които са абсолютно продънени и неефективни. Не може среден резултат за страната 3.00 на национално външно оценяване след 7-ми клас. За това ли да им се извиняват на учителите????????

180

Рокаджия

преди 1 година

Кире тръгни си че приличаш на аналенсладострастник. А тук в квартала има един дедо Тони магарето. И не му викат така, защото са му дълги ушите. Така ти е набрал. Че се шегувам с него, че е гласувал за теб. Да не стане после да надминеш Лена по творчески резултати.

179

ПП

преди 1 година

Преподреждаме препродаването аз съм ви фен. Ама дайте и на мен малко да топим залъка. Докато има хора да гласуват за вас.

178

Анонимен

преди 1 година

до 200 Тиквата е ясен, ама защо и Парапета не е в затвора за държавна измяна. Какво по-голямо доказателство от записа на Руди Гела, който също трябва да е в затвора заради сплашване.

177

Анонимен

преди 1 година

Тошко Йорданов в петък след като всички чухме записа направи на мармалад Киро *** от трибуната на НС, а Киро и Облещения от страх не влязоха в залата. Муахааххаха...

176

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах защо Бойко Борисов все още не е в затвора?!

175

Реалист

преди 1 година

ПП и ДБ има още много да се учат от ГЕРБ какво е наглост и как се крадат стотици милиарди. За всички е ясно, че ГЕРБ са най-голямото зло в България.

174

Дядо Стефчо

преди 1 година

Както беше казал твореца "може да е грозен, но за сметка на това е ***" как твореца бе разбрал че ще се появи Кирил Петков, ние не знаем.

173

Анонимен

преди 1 година

Ще се вземат младоженците,още повече след записите се видя че са сродни души!

172

Анонимен

преди 1 година

Кире чухме модела Герб,много ясно от записите,но те поне не са толко *** и се прикриват!

171

Анонимен

преди 1 година

до 172 Я си кажи името и като се коалират да те видя тук в този сайт. Аз ще се пиша Боян. ТИ?

170

УРСУЛА Е БЯСНА..

преди 1 година

. ТАКАВА КЛЕВЕТА И ПУТИН НЕ И В ПРАВИЛ... ПП-АУТ..!!

169

аххх

преди 1 година

Кире Кире за крадец не ставаш ,ти си будалааааа. Дългия ще има текст за нова песен .

168

Кирчо Джон Триволта

преди 1 година

Аз съм ала бала с президента. Ще ме фанетe за цървулите! Имам жена канадка. Мога да си бия kамшика и да избягам при Къро в ЮАР. Ко шА ми напрaити? Пари нямам в българска банка. Имоти нямам в България. Нищо не ме спира тука. Каквото имам всичко съм откраднал. Купил съм си само дипломата от Харвард и шофьорската книжка. Всичко което имам е на тати. А тати е агент на ДС. Дреме ми на шмaйзера какво говорите.

167

Не сме народ

преди 1 година

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да

166

БАЩА ТИ Е ДЪЛГОЛЕТЕН

преди 1 година

ЗНАЧИ КАКВО ТРЯБВА ДА МУ СЕ СЛУЧИ..??....... МАХАЙТЕ СЕ АЛЧНИ НАГЛЕЦИ..!!