47

медийно

преди 1 година

Зеленски Бин Ладен - той си пада по такива екранизации. ОБАЧЕ какво ще последва - някой американец дали му е казал?

46

Анонимен

преди 1 година

Време е за денацификация на русия и освобождението на хората от Белгородската народна република

45

Анонимен

преди 1 година

Последни, жалки напъни на укрoпитеците да отклонят вниманието от погрома в Бахмут :)

44

х

преди 1 година

Интересно е да се знаят политическите виждания на въпросните диверсанти и за какво всъщност се борят. Аз само ще спомена, че са били част от Азов доскоро, изводите всеки умен човек може да си направи сам :)

43

Фейк

преди 1 година

Нема такова нещо сами си се ш.и.бат - нещо става там и тва е фейк - ту вангер уж бил заел онова село бахмут ту уж бил вече в судан - яко се клатят един друг нещо - типичен съветски фейк , да се лъжат западняците и да има днес кво да публикуват нали че 4к трудно се изкарват

42

анализатор

преди 1 година

Черепа играе с Гешев.Вече може да се завърне в България.Каскета е свалил издирването му от Интерпол и Черепа ще е защитен свидетел в битката срещу Гробаджийте.Толупа е силно притеснен.Много далавери ще лъснат за Гроби компания.Шиши и Карадаиъ пасуват по нареждане на Сокола от Росенец.Данчо Ментата е готов за бой.Нинова изчаква да види на къде ще духне вятъра.Чака ни нов цирк.Кокора и Канадеца ще отговарят за държавна измяна.

41

странна работа

преди 1 година

урките се снимали като за последно -цялата колкона американска техника преди да свършат в чували? За какво е тази шахидска саможертва!

40

Перниканец

преди 1 година

...които воюват на страната на Украйна. Това са така наречените Руски доброволчески корпус и Легион "Свобода за Русия" - да но не са украинци, а Руснаци, на които им е писнало Путин да им праща децата на сигурна смърт. Сега ще си направят една независима република - начало на разпада на комунистическото отроче.

39

контраПрестъплението

преди 1 година

Това ли бил тайния план на Зеленски Бен Ладен?

38

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Ако покрай нападението напълно занемарят защитата ще наблюдаваме още много прониквания. Не, че с подобна контраофанзива "ЗЕЛЬО" може да спечели.

37

Американофилите,

преди 1 година

Що така бе? Америка на който помага - все на терорист се трансформира?

36

Анонимен

преди 1 година

Това са учения някакви,бе!

35

Мужик

преди 1 година

Ще гърмят джуджета в страната на лилипутите. Днес в Белгород утре и в Москва.

34

Анонимен

преди 1 година

Освобождават ги.

33

Анонимен

преди 1 година

Да не е армията на Навални.Нещо като партизанско движение финансирано от ЦРУ.

32

Анонимен

преди 1 година

Вика русoрoba, че само той има права да навлиза в чужда територия. Когато руснацитер го прравят е "освобождение", когато украинците го направят вече е "тероризъм"

31

Анонимен

преди 1 година

Като гледам как половин България са русофили фенове на монголите, значи това да плюеш по някакви си "noмаци" не е много хитро, ами като си решил да го играеш кръстник, вземи прекръсти вече покръстените 50-60% българи фенове на агресорите. Може да ги обърнеш обратно на "noмяци" и току-виж нещата си дошли на мястото.

30

денацификация

преди 1 година

В белгородска област са намерени хора както притежаваши червени , така и черни и бели дрехи. Т.е. цветовете на нацизма. Т.е. белгородските партизани извършват денацификация. Освен това кмета на Белгород е алкохолик който пие водка и паралелно върви акция по деалкохолизация.

29

баце

преди 1 година

Това, ода за възхвала на тероризма ли е ?

28

Те ни Убиват мълчат

преди 1 година

България не признава извършени Терористични актове срещу Български граждани, признават тероризъм само срещу известни медийни герои като Гешев, Ива Митева, Ицо Хазарта, Ахмед Доган.... България сама се убива чрез ниско компетентно то МВР, ДАНС и Прокуратура!