103

СМЕХ

преди 1 година

....СЕГА ШЕ ПАДНЕ СЕИР С БЛАТНАЯ.....!

102

Анонимен

преди 1 година

100 хиляди (от които само 20 хиляди обучени и боеспособни) с 400 танка (полубракувани и само десетина нови Леопард), без военновъздушни сили, на фронт от 1000 километра на който от месеци наред вече са се укрепили и окопали половин милион руснаци с 1800 танка с огромно превъзходство във въздуха и наблюдение от спътници и чакат.

101

до 105

преди 1 година

Абе не знам Патриотите колко са се провали - свалили са 6 от 6 Кинжала. Безаналоговото оръжие на путин. А уж ударения си работи отново. Включително и тази нощ е работил.

100

Само питам ..

преди 1 година

А на нас дето плащаме КЕШ ..... самолети КОГА ?

99

Анонимен

преди 1 година

Масква потъна.

98

Анонимен

преди 1 година

Германският министър на отбраната Борис Писториус: "Берлин приветства идеята за създаване на "авиационна коалиция" за Украйна, но няма да й доставя бойни самолети".

97

Анонимен

преди 1 година

Къде го това превъзходство на русия? Стига сте говорили глупосто. В своето небе ли? Да не би Украйна да е влезнала в руското небе? Но и това трябва да стане, ако ще гарантира въпрепятсването на руските убийци да извършват масовите си убийства на чужда земя.

96

Анонимен

преди 1 година

След 1 година унищожителни санкции срещу Русия, тонове оръжия и стотици милиарди за нацисткия режим в Киев, според прогнозите на МВФ Русия изпревари Германия и Великобритания по процент на растеж на икономиката си.

95

Анонимен

преди 1 година

Пичуе, не се излагайте. Патриота, същия си работи от вчера. Също и акциите на Рейтеън Тек за последната седмица си вървят само нагоре. Това с минусите е, че не ви харесва, а не че аз нямам право. За акциите поне лесно се проверява.

94

00014

преди 1 година

Г - 7. Наследниците на Черната брада, Хенри Морган, Капитан Кид .......

93

Анонимен

преди 1 година

Руския свят няма място в нашето съвремие.

92

Анонимен

преди 1 година

F-16 е фронтови бомбардировач с оперативен радиус, а не изтребител. Оръжиe за нападение, а не за защита. F-16 може да води въздушен бой само дотолкова че да защити себе си от изтребители които го атакуват. F-16 никога не се използва като изтребител освен срещу по-примитивни самолети. Когато F-16 е на мисия винаги се съпровожда от изтребители. Русия има пълно превъзходство във въздуха над Украйна, ще бъдат свалени още първия ден.

91

Анонимен

преди 1 година

Само да не стане като с прехвалените ПВО системи Патриот, които се провалиха с гръм и трясък, една руска хиперзвукова ракета ги направи на кюфте. Щото тия F-16 сърбите ги сваляха с обикновени руски зенитки от 50те години (те и F-16 са си доста старички).

90

Анонимен

преди 1 година

Превъзходство във въздуха имали русия :))) Къде е? Ако нямаш на земя сухопътни войски, нищо нямаш. Ще стоиш отстрани и ще бомбиш да избиваш децата докато спят ли, това е война на диваци.

89

Анонимен

преди 1 година

Някой помни ли Су-57 и ,, Армата " които,, в мире аналогов нет", които щяха да донесат победата на Мордора?

88

Анонимен

преди 1 година

Етоо руснаците си свалиха пет летателни машини, два самолета и три вертолета. Избиват си собствените летци, като стой та гледай. Убиват на място всяко хипи дръзнало да покаже любовта си към Путин, само за една снимка или ръкостискане. Шубе, яко шубе.

87

Анонимен

преди 1 година

Ооо, джавелините... къде викате е 60 км колоната танкове, дето рашистите я проточиха до Киев?

86

Анонимен

преди 1 година

Летища, техническо обслужване, складове за боеприпаси и тяхната безопосност - всичко това го няма в Украйна. И да се построи и да се съхрани и охранява е невъзможно при превъзходството на Русия във въздуха. А самолетите без всичко това за нищо не стават.

85

Анонимен

преди 1 година

До Манолски - че как кой ще плаща? Шкембьо войвода и Баце нали дадоха едни пари за едни аероплани? Ми ей къде са парите! Ааа излагаме се! Нека света отчете и нашия принос за победата! После ще има баница, порции...

84

до 82

преди 1 година

Ами хиляди(милиони) тонове скрап по полетата на Украйна.(от модерни танкове)