47

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си луд да купуваш каквото и да било от САЩ, както виждате.

46

Анонимен

преди 1 година

Беше много глупаво да предплащаме всичко, да се предплати някаква сума добре ама цялата...

45

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците се бъзикат с турнето на Зелер в Европа. В Лондон Риши го гладел, в Германия Шолц го хранел а в Париж Макрон щял да го +++

44

Анонимен

преди 1 година

Най-добрите оръжия с руските .. Гледайте кой ще победи запада или Русия

43

Анонимен

преди 1 година

Решението на МС от днес за изграждане на инфраструктура за F-16 не е свързано с тези машини, които ни нарисуваха и ги платихме на картинка. Това е ресурс за РАЗПОЛАГАНЕ НА ИЗТРЕБИТЕЛИ на територията на България за удари по Русия. Същото се отнася и за взетото решение наравно с другите членки на ЕС и НАТО за складови бази за боеприпаси у нас. Предполагам, че не е изключено и оръжие с обеднен уран. Всичко това ни прави ЗАКОННА ЦЕЛ НА РФ!

42

Анонимен

преди 1 година

Боко да плаща неустойки милиарди.

41

Натовеца

преди 1 година

Да връщат милиарди с лихвата ВЕДНАГА ,това е тотален позор ФАЩ ни ограбиха както и казвах от самото начало !лайнатовският флаг който поръчах пристигна и на 21 ви в Пловдив ще го оскверня по най бруталният начин в знак на протест срещу атлантическият фашизъм и деспотия !Тези предатели са за разстрел !ФАЩ ВЪН да ни върнат парите и конпенсация за базите за които не плащат и 1 стотинка !Такова робство никога не е имало турците не са се гаврили така с нас и това ни било "съюзници" !СМЪРТТТ НА ФАЩ !

40

Пonpaвka

преди 1 година

He e вяpнo, чe "нямa kak ga ни npegocтaви", нo e вяpнo, чe нямa ga ни npegocтaви... Heka няkoй nъk ga nonитa Moшe gaли вpъщa napи зa нeycтoйka?

39

Анонимна

преди 1 година

Ами наши са си, що да си ги не ползваме МИГ29, ама и платените Ф16 и те да си наши.

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 На това недоразумение Миг29 ли казваш съвременно оръжие? Добре че не стана война по времето на комунизма щяха да ни избият като мишки с тая скапана руска военна техника. В казармата ни повтаряха че нашата задача е да задържим Турция и Гърция за 24 часа и руснаците щели да дойдат и да ги насметат. Сега ми стана ясно че никой нямаше да допусне насссраните руснаци да дойдат до България не за 24 часа а за 24 години. Изкарахме голям късмет че в Москва нямаше откачалки като Путин.

37

Анонимен

преди 1 година

Ще има да чакате САЩ кръв повръща пари не връща.

36

Анонимен

преди 1 година

Ами да направим както се е правило на времето , с цел да се избегнат невинни жертви.Бият се вождовете и който победи печели всичко. Предлагам двубой както е писано. (Давид и Голиат) /.И така .Румен Радев с МИГ 29 срещу Джо Байдън с Ф 16 (Блог който си избере (бонус за БАйдън). ) Спечелилия печели всичко. Отказалите се губят БАЙ ДЕФОЛТ

35

Анонимен

преди 1 година

Откак сме в НАТО, САЩ ни демилитаризирха без операция.

34

веднага

преди 1 година

Да върнат парите

33

Анонимен

преди 1 година

Цял свят мрази САЩ безплантно, ако Русия им даде пари още по-добре.

32

Анонимен

преди 1 година

Краварите ни подведоха, като не ни казаха, че ще чакаме десетилетия за тези самолети, това е все едно в ресторанта да ти вземат поръчката и парите и да не ти кажат, че ще ядеш след няколко дни.

31

Анонимен

преди 1 година

80-те години нямаше нито един руски ботуш тук, а сега има хиляди американски ботуши.

30

Анонимен

преди 1 година

До 32Едно време при соца СССР освен,че ни предоставяха най съвременни оръжия безвъзмездно и безплатно////Я,си помисли пак дали са безплатно и дали са безаналогови.

29

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Ами няма да ви дадат Ф-16 защото те отиват за Украйна. Където ще се използват по предназначение за което са създадени - да свалят руски самолети и крилати ракети и да тормозят русо-фашистките окупатори в окопите! А вие московски мекеретаВи нали ви хванаха преди две години да снимате спецификациите на нашите Ф-16 и да ги предавате на посолството още преди да е произведено и едно болтче за тези самолети? Да ви връщат парите и да пращат и нашите Ф16 за Украйна където да громят окупатора!

28

Анонимен

преди 1 година

ТЕЗ ИНДЯНЦИТЕ СА ГИ ПРОКЛЕЛИ НАВЕКИ ЩОТО ИМ ОТКРАДНАХА ЗЕМИТЕ НИЕ СЪКО ЩЕ ГИ ПРОКЪЛНЕМ ЩОТО НИ САСИПАХА ДЪРЖАВАТА